Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: dati-mi un sfat pls...

din 19 iul 2009 20:58 de Firentze

Si eu mi-am inceput viata sexuala de curand si inca nu-mi dau seama care e diferenta intre sex si dragoste...(presupun ca daca e cu prietenul si-l iubesc atat de mult se numeste dragoste:-?)asa ca nu cred ca te pot ajuta cu problema ta...e vorba si ...

Re: Re: Re: metoda clasica sau c dusu

din 19 iul 2009 20:53 de Firentze

1.La 14 ani nici nu stiam ce-i aia masturbare:)))=))) 2.Ai 15 ani si nu ti-ai descoperit corpul,vb cu un necunoscut pe net si-ti cere sa te masturbezi in fata camerei(ceva de genul videochat)...si tu esti dispusa s-o faci dar nu stii cum...parerea ...

Re: Durere genunchi

din 19 iul 2009 19:57 de sweetgirl16

cel mai bine e sa mergi la medic,el iti va spune sigur ce ai.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna repli

din 19 iul 2009 17:23 de dizzy

destul de bunicele...sau mai bine zis interesante, in realitate nici una nu functioneaza:ok:... :rolleyes:Buna vrei sa facem schimb de gume...:love: a mea e hubba bubba.....

Re: Re: Re: ce parere avetzi?

din 19 iul 2009 17:10 de Firentze

Asa este daca te place cu adevarat si tine la tine cu adevarat te accepta asa cum esti cu sau fara himen! Plus de asta s-a demonstrat stiintific ca daca nu ai o anumita perioada de timp contacte sexuale in functie de organism himenul se poate ...

Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor

din 19 iul 2009 16:08 de sweetgirl16

e naspa daca ai fost violata pentru ca asta e cel mai urat lucru care i se poate intampla unei fete/femei.Cel mai bine e sa mergi la ginecolog sau sa iti faci o ecografie intravaginala pentru a afla.Bafta:love:

Re: Re: Re: Re: Re: O singura data iubiti cu adeva

din 19 iul 2009 15:52 de mandarina

ba mai are rost cu schimbarea..pt alte relatii..este greu sa treci peste..iti ia mult timp asta este adevarul,dar ca sa nu se mai repete schimba+ti comportamentul

Re: Re: ce parere avetzi?

din 19 iul 2009 15:36 de sweetgirl16

ai dreptate,dar oricum eu am vrut doar sa stiu ce parere aveti voi si crede-ma ca nici eu nu mi-as face asa ceva pentru ca cine te iubeste te accepta asa cum esti si nu cred ca ar trebui sa ii pese de un amarat de himen:ok::love:

Re: O singura data iubiti cu adevarat

din 19 iul 2009 15:24 de sweetgirl16

asta e daca abia acum iti dai seama e rau,si mai ales daca o iubesti,ea poate a suferit mult din cauza ta si nu cred ca mai ai vreo sansa:ermm:

Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ...

din 19 iul 2009 15:12 de sweetgirl16

ea poate sa ramana insarcinata si din lichidul seminal asa ca ai grija,cel mai bine e sa ia pastila de a 2-a zi cat mai repede!asta daca nu a trecut deja mai mult de 72 de ore:ok:

Sunt femei care...

din 19 iul 2009 14:41 de zenO

Off topic : Nu conteaza rezistenta barbatului ! Daca te`ai documenta mai bine ai vedea ca nu toate femeile ajung la orgasm ! On topic : Da exista femei care ejaculeaza , dar sunt foarte rare ! cum a zis si o persoana mai sus...sunt ca ...

Re: Re: Re: Re: O singura data iubiti cu adevarat

din 19 iul 2009 14:33 de bas

stiam sentimentele mele pentru ea,dar imi era teama daca afla despre mine ce fac si cu ce ma ocup ma va indeparta de ea si nu vroiam sa sufere si de aceea tot am indepartato de teama ca era sa fiu arestat si ea suferea,dar cand a aflat mi-a spus ca e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: I-a curs sange

din 19 iul 2009 13:57 de simosimina

mai baietelule...penisul nu creeaza un traumatism acolo!! Ca doar nu iti pui ace pe penis si apoi bagi in vaginul iubitei... Nu are cum sa produca penisul traumatism. Ia mai da un search pe "gugla" si ia vezi traumatism ce inseamna mai ...

Re: Re: Insarcinata fara ejaculare in vagin?

din 19 iul 2009 13:29 de deea88

pai atunci gasiti alta metoda...dak nu vrei sa fii tatic

Re: Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10

din 19 iul 2009 13:27 de deea88

pai vezi si u dak nu ii vine ciclul sa faca un test de sarcina sau un control

Operatie la penis

din 19 iul 2009 12:14 de eutoteu

Salut baieti , uitati eu am fost operat de mic , si dupa asta ma durea cand ma duceam la baie , dar dupa un timp a trecut ca a trebuit sa bag penisul intr-o solutie ... acum vreau sa incep viata sexuala dar am citit pe net si mi-e frica sa nu se ...

Re: Durere genunchi

din 19 iul 2009 08:16 de SORIN28

Mers de relaxare si o fasa elastica probabil ca te vor ajuta. Incearca sa nu mai fortezi, piciorul, pentru cateva zile. Ce sa incercam? Acelasi mers sau aceasi durere? :blink:

Re: Zoofilia?

din 19 iul 2009 03:55 de blue_eyes

"am o prietena..."...si marmota invalea ciocolata in staniol:-` iti e rusine sa recunosti k asta e o fapta de-a ta,nu?te inteleg,asa mai faceam si eu cand eram mik,daca imi era rusine sa intreb ceva incepeam cu: "prietena mea a facut nu stiu ...

Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?

din 19 iul 2009 03:28 de blue_eyes

Mi se face scarba doar cand ma gandesc. Oare ce placere simt acesti "oameni" cand se delecteaza cu un paharel de urina ? :lol::lol: :ok: treaba cu inghititul spermei o stiu ,dar pe aia cu urina n-am mai auzito pana acum!!!:x.:x:x:x:x:x nu m-as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Religia Ortodo

din 19 iul 2009 03:18 de Morcov

Nu am citit ce ati scris dar daca ne luam dupa biblie .... o facem odata in viata dupa 20 ani ! sau cati copii vrem de atatea ori o facem ... sucks

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1374 din 3732
«   1 ... 1371   1372   1373   1374   1375   1376   1377 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare