Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cat de eficient este Logest? din 21 iul 2009 11:55 de from
nu te ingrasi, stai linistita!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durere genunchi din 21 iul 2009 11:11 de hertz
1. tu ai venit cu: ce sa incercam? acelasi mers sau aceeasi durere?
la varsta ta chiar nu ai inteles ce am vrut sa spun?
2. pe urma ai comentat replica mea cu "desteptule" zicand ca tu ai fost ironic... si eu am fost! cap de pompa
3. te ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 21 iul 2009 11:11 de jh
.mlkjl.jkgjhgjhgtdyhvfghcgfcgcfgnmcfxcmvvbcmm vb cnbcbnbncnbdrtd cggghgcbc vbhchc bc
Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei! din 21 iul 2009 10:50 de sweetgirl16
durerile de sani inainte menstruatiei sunt normale dar daca devin mai puternice ar trebui sa mergi la un control sa vezi ce ai:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INSARCINATA??????:(( din 21 iul 2009 10:47 de sweetgirl16
daca aveti posibilitatea de a-l creste,pastreaza-l pt ca un copil e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla.Dar daca nu il poti creste fa avort pt ca nu are rost sa chinui un biet bebelus si mai ales sa te chinui si tu.Eu te-as sfatui sa nu ...
Re: Lichid seminal => sarcina? din 21 iul 2009 10:40 de sweetgirl16
logic ca poti ramane,asta daca nu esti deja... :ermm: cat de inconstienti pot fi unii...
Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ... din 21 iul 2009 10:30 de yony
io mereu am facut-o q prietenul fara sa ejaculeze in mn si nu m-am protejat in alt fel...
poate k io am avut noroc...dar sa faca un test de sarcina dak au treqt cateva zile
Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 21 iul 2009 10:26 de sweetgirl16
daca la 21 de ani esti virgina este de admirat!dar nu iti pare rau de saracul baiat care a asteptat 3 ani?daca il iubesti trebuie sa faci si pasul asta odata ca nu cred ca te mai asteapta mult,cat despre parintii tai parerea mea e ca sunt comunisti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de cearta din 21 iul 2009 10:25 de yony
exAct.. io cred ca nu e tocmai fidel tipu
Re: Prea mica de inaltime!!! din 21 iul 2009 10:09 de sweetgirl16
depinde de organismul tau daca mai cresti,de ex eu am 16 ani si 1.63 tot pitica sunt dar asta e cine te place,te place asa cum esti!:love:
Re: Sange dupa ce prietena mi-a atins penisul... din 21 iul 2009 10:02 de sweetgirl16
Mai noi cei de pe forum nu suntem medici dar iti putem da un sfat: du-te la medic!numai el iti poate spune ce s-a intamplat.Si esti sigur ca a fost sange?:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Durere genunchi din 21 iul 2009 07:15 de SORIN28
Vino cu ceva mai nou, asta mi-o repeta toata lumea.
Nu sunt macho, sunt chel dar ma doare cand vad atata prostie la generatia '90
Si daca nu ma "ejectez" de pe "topicul tau" ce se intampla?
In loc sa te comporti ca un copil prost ...
Re: Re: Re: Re: Daca puteti sa ma lamuriti... din 21 iul 2009 04:06 de diosa
no bine ma si daka gujti itzi dai seama daka i singe sau nu ? si ce putea avea pe chilot altceva...???(?)
Re: Varsta primului sarut din 21 iul 2009 03:43 de diosa
sall sunt fata si kre ca sarutul nu are varsta ...in fine :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Control ginecologic in din 21 iul 2009 01:01 de Godilamaa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Control ginecologic in Buc din 21 iul 2009 00:59 de Godi
Auziti dar daca iau decat o pastila de postinor si am pierdut-o pe a 2 .. isi mai face efectul? Farmacista mi-a spus ca este ok .. dar nu stiu ce sa cred!!!!
Re: Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 din 20 iul 2009 21:52 de diana333
un click pe linku asta ...
Re: Despartirile din 20 iul 2009 21:18 de VICTORIA
IN URMA UNEI RELATII CU UN BAIAT AM RAMAS INSARCIANATA.AM FOST TARE BUCUROASA SA AFLU CA NU TREBUIA SA MAI FAC AVORT, AM MERS SI AM LUAT UN MEDICAMENT MYFEGYNE SE NUMESTE SI TOTUL S-A ELIMINAT CA UN CICLU. VA SFATUIESC FETELOR SA FACETI SI VOI LA ...
Re: Re: Re: Fetele cuminti din 20 iul 2009 18:28 de sweety16
Deci daca placerea mea e sa fac sex de la 12 ani cu toti baietii care-i intalnesc eventual si pe bani uneori totusi as fi o fata cuminte.Interesant.:lol::lol::lol:
Re: Re: Oare sunt imaturi? din 20 iul 2009 18:19 de sweety16
Nu neaparat 3-4 zile...Acum cateva luni am avut o relatie in care m-am combinat cu baiatul respectiv in prima zi in care ne cunoscusem.Ce e rau in asta?Mie mi-a placut de el lui de mn si mi-a cerut sa fiu cu el.Si culmea am avut o relatie de aproape ...
Pagina 1371 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||