Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Voi avea probleme cu politia?

din 20 iul 2009 09:56 de pacpac

daca e f..t docul cheama politia cred.nu ai si tu nici un doc cu care tu sau familia ta sunteti prieteni,ii mai dai si lui ceva...?dar control de ce te duci sa faci?

Re: Ma place doar pentru sex?

din 20 iul 2009 09:49 de pacpac

pai probabil celalate fete,accepta situatia sa fi sex friends... si chiar nuvad la ce draq s-ar implica el intr-o relatie serioasa cand o avea 2-3 pasarici la discretie care sa nu-l bata la cap de ce si cu cine a iesit de ce vb cu aia...eu zic sa ...

Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o relatie?

din 20 iul 2009 09:32 de pacpac

Din moment ce ii umbli in chiloti,nu vad de ce nu ai avea voie sa-i umblii in lucrurile personale:))))),decat daca are ceva de ascuns.

Re: Durere la baieti?

din 20 iul 2009 08:54 de pacpac

il doare pe draq sa-l ia,nu-l durea nimic draga,doar ca voia sex si nu oral sau handjob.A zis asa ca poate te indupleca pe tine sa-i dai pasarica:)).Nu avea nici pe draq,ba mai mult,daca era sa-l doara, il durea de la atata sex si nu ar mai fi ...

Delete! Erase! Cut!

din 20 iul 2009 02:13 de ExoticDream

Exista zile-noduri in ghemul vietii noastre, zile pe care le-am dori [i]vanished[/i], nenascute, uitate, dar, ca si in cazul firului din ghem, un nod taiat inseamna o discontinuitate "reparata" vag printr-un alt nod care, chiar daca mai mic decat cel ...

Re: Re: dati-mi un sfat pls...

din 20 iul 2009 01:52 de claudia

Il iubesc foarte mult si el ma iubeste evident,dar mi-e teama ca apoi ma va considera o c**** si nici macar nu stiu daca m-as descurca:wacko:

Re: Re: Re: Cum?

din 20 iul 2009 01:32 de Incepator

Daca se intampla ( da Doamne sa nu ) sa iti dai drumu in ea, sunt niste pastile pe care ea le ia si nu mai ramane "grea" .

din 20 iul 2009 01:23 de vladbodan

ia te rog in seama si faptul ca orice barbat are nevoie de intimitatea lui, chiar daca nu are nimic de ascuns, uneori nu ne place sa va bagati nasul nici in lucrurile noastre unde chiar nici acolo nu avem nimic de ascuns

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I-a curs sange

din 20 iul 2009 01:12 de Bogdy_Style

esti blana

Re: dati-mi un sfat pls...

din 20 iul 2009 01:12 de ExoticDream

Tu poti sa delimitezi cele doua variante?!? Ce intelegi tu prin a face dragoste cu prietenul tau? Dar prin a face sex? Pai si ce te retine? De fapt.... mai bine te-as intreba altceva: il iubesti? Nu de alta, dar daca il iubesti dorinta de ...

Re: Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o r

din 20 iul 2009 00:48 de Incepator

Daca se mai repeta acest fapt....poti purta o discutie serioasa cu el .

Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o relat

din 20 iul 2009 00:45 de Firentze

Legat tot de telefon!Il suni are treaba iti spune ca te suna mai tarziu totusi nu o face...ii dai sms nu-ti raspunde intrii pe net nu-ti spune nimic...ce o fi?Sa aiba pe alta?Sau pur si simplu din cauza treburilor sa fi uitat...?O sa vad maine daca ...

din 20 iul 2009 00:37 de DarkAngel

Poate sa fie foarte sensibil cu anumite aspecte ce tin de intimitatea lui, Posibil sa nu aiba nimic de ascuns (in sensul ca nu ascunde o alta tipa cu care te inseala, gandindu-te logic ca ar putea sa steaga orice urma si sa te lase sa te uiti in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI

din 20 iul 2009 00:31 de Pischot

Presupun k ea de 5 -6 ori si el de doua ori daca si alea doua ;)) nu stiu.. primu` tine vreo 10 15 minute... al doilea.. depinde.. 30 -45 .. sau daca e in toane bune :X o ora ... da dupa un timp ti se ia ;) numai si numai si numai sex ;).. o sa ...

Re: Inceput cu

din 20 iul 2009 00:28 de pacpac

cand stai cu el in brate si mai vb asa,aduci vb despre subiect.nu tresa te feresti ca nu ai de ce,este iubitultau si intr-o relatie tresa faceti cat de mult puteti sa va fie bine,sa va intelegeti bine....nu aide ce sa te feresti de el sau el de ...

Informatii pentru prima data!

din 20 iul 2009 00:07 de dani_wow

As vrea si eu niste informatii daca se poate am 19 sunt virgin vreau so pun cu una care are experianta si are tot 19 ani nush cum sa procedez? ea nici nu stie cas virgin so mai pun cu ea? cand te dezvirgineti te doare :))?si mai ziceti sfaturi si ...

Inceput cu "oral" sfarsit cu "oral"

din 20 iul 2009 00:02 de anturika

Nush cum sa incep ..... am o viata sexuala activa cu prietenul meu....de cate ori avem ocazia este o placere...dar am si o nelamurire daca pot spune asa, o curiozitate.......actele noastre sexuale incep de multe ori cu un 69....nimic deosebit pana ...

din 19 iul 2009 22:45 de GhoTiK

credema k e mai bn sa nu te uiti...pt k nu o sa fi geloasa ca l`a sunat nuj cine:) sincer... dk nu vrea sa te uiti in telul lui nu inseamna k are cv de ascuns,ci ca nu`i place sa`i umbli asa de repede in viata personala:)

Telefonul...subiect de cearta intr-o relatie?

din 19 iul 2009 22:41 de anturika

Buna!! am revenit si eu dupa o perioada de pauza.....am si eu o nelamurire.....azi nush ce mi-a venit mie sa cer tel prietenului meu...care este parolat..si am rugat sa-mi scrie el parola sa pot intra in el...si nu a vrut sub nicio forma...lucrul ...

Re: Re: dati-mi un sfat pls...

din 19 iul 2009 21:14 de claudia

mersi oricum,dar hai sa iti explic,de obicei fetele vor dragoste iar baietii sex,chestia e ca dragoste faci cu persoana pe care o iubesti deci implica sentimente,iar sexul nu prea.Oricum astept sfaturi de la cei care ma pot ajuta.:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1373 din 3732
«   1 ... 1370   1371   1372   1373   1374   1375   1376 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare