Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

?

din 24 iul 2009 12:32 de cnv

decat sa va mai prostiti atat si sa faceti glume mai bine ati spune clar daca e vreo problema de sanatate daca are cineva astfel de bubite ..... DA sau NU

Re: Pozitii pentru penetrare adanca

din 24 iul 2009 11:57 de dani

[b]misionarului. daca e oral pozitia69[/b]

Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 24 iul 2009 10:59 de crystyna_bv08

nu e neaparat necesar sa nu ai... daca pe el nu il deranjeaza stai linistita... nu vad care ar fi problema...:ok: discuta cu el si vezi c iti spune;)

Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o sapta

din 24 iul 2009 10:56 de crystyna_bv08

pfff... as sta numai in cluburi... mi-as gasi o prietena buna :> si mi-as face de cap tare mult :lol: :D

Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne casat

din 24 iul 2009 10:41 de simosimina

hm...48 de ani? pfff e prea old..parerea mea. Normal ca vrea sa va casatoriti:)) ca peste ceva vreme trece moartea pe la usa lui:)) Scuza-mi ironia..dar...chiar nu inteleg frate ce vedeti la mosii aia. Sa inteleg ca te ajuta financiar? Ti-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ?

din 24 iul 2009 10:04 de simosimina

NU are cum sa fie adanc ce dracu`... El este la intrarea in vagin... CUm am spus, repet...tu simti capatul uterului. Intelegi? Ia da un search pe google..si scrie ...himen..sau ceva de aparatul genital feminin..si probabil o sa iti apara poza ...

Re: Re: Re: Re: Despartire

din 24 iul 2009 09:39 de Black_06

Daca toate ar gandi ca tine sau cel putin acceasi tipologie de gandire :love::love:...... Stii bine tu....ca roata asta a vietii se intoarce,eu eram f romantic cu ea si nu trecea zi in care sa nu ii arat cat de mult o ...

Re: Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne c

din 24 iul 2009 07:41 de afrodita

NU judeca dupa cum iti dicteaza inima!!!!!!!!!!!daca acum iti este bine,cu actualul,nu renunta la el,iubeste-l,iubeste-l fiindca te iubeste cu adevarat,am trecut si eu prin ce treci tu.........si am gandit cerebral, cu mintea nu inima.inima ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 iul 2009 02:56 de teo

yo am asa ceva dar pe partea de sub piele a penisului,chiar pe capul penisului am ceva ca niste cosuri sau ceva de genu,astea ce pot fi mi-au aparut acum o luna si acu au aparut iar,spuneti daca e grav

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vagin

din 24 iul 2009 02:27 de angie

ms de raspuns. in legatura cu conformatia vaginului.. nu stiu ce sa spun decat ca de fiecare data cand ma penetreaza ma doare destul de f tare,desi sunt lubrifiata.si nah a nu se intelege gresit.. nu simt mai nimic,doar atunci cand sunt mult ...

Re: Re: Re: Vagin larg?

din 24 iul 2009 02:15 de shell

prea larga pentru ca era panarama si a fost incercat prea multe penisuri de marimi diferite...kiar si mai mare decat al tau tinere...am patito si eu...am dat in una de parca dadeam in gol..lol... acum..cu prietena mea....e si stamta...numai ...

Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o s

din 24 iul 2009 02:04 de shell

mda...crezi cai usor sa fim buni la pat?..uitate dupa o partida de sex la el si la ea....voi fetele stati dedesupt si nu faceti nmk decat uhh..!! ahh! vai ce bine e..! asta in cazul in care sunteti satisfacute... si noi...ne ...

Re: Re: Re: Despartire

din 24 iul 2009 01:56 de ExoticDream

Imi dau seama cat de adanca era dragostea ei daca "fara sa vrea a prins drag" de altul! Mai frate, daca iubesti din tot sufletul pe cineva, poate sa fie langa tine si fiul/fratele/nepotul/tatal/varul/cumnatul patronului si tot nu prinzi drag de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HIMEN ?

din 24 iul 2009 01:56 de shell

ok..am inteles...dar..sigur himenul nu poate sa fie situat si mai in fund?...din cate tin eu minte si daca nu ma inseala memoria...odata si odata parca am fost citit undeva ca este posibil ca hiemnul sa fie mai adanc

Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru

din 24 iul 2009 01:37 de ExoticDream

Da, pentru mine inca este un mister comportamentul masculin, insa nu cred ca mi-ar ajunge o saptamana. Daca as fi in pielea cu pricina, poate as intelege (in caz ca exista o explicatie) de ce barbatul simte "nevoia" sa schimbe partenerele atat de ...

Re: Re: Re: HIMEN ?

din 24 iul 2009 01:06 de simosimina

o doare? unde o doare? sau mai bine zis..in ce pozitii o doare?

Re: Re: HIMEN ?

din 24 iul 2009 01:06 de shell

eh..daca zici tu :P...eram confuz ce se intampla acolo..numi pot intretine o relatie sexuala in toate pozitiile ca o doare.. :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dilema ..

din 24 iul 2009 01:06 de simosimina

ai avut mega noroc cu degetul ala "murdar"...ca putea sa ramana...mai ales daca era plin de sperma "calda" :))

Re: HIMEN ?

din 24 iul 2009 01:04 de simosimina

:))))) himenul este la intrare... "Capatul" ala de care spui tu ca dai...este capatul uterului..

Capatul vaginului sau himenul?!?

din 24 iul 2009 01:00 de shell

am o dilema....cat de adanc ajunge un penis in vaginul unei fete?... am penisul de 17 cm si.... atunci cand il introduc tot... nush..parca dau de fund..simt ca dau cu capul penisului de un perete sau cum sai zic.....si pe ea o doare si eu simt ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1367 din 3731
«   1 ... 1364   1365   1366   1367   1368   1369   1370 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare