Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu deg din 25 iul 2009 19:10 de Cryzy
mai...nu te poti dezvirgina cu degetul.va spun din proprie experienta,nu ii mai spuneti ca da.te poti dezvirgina doar daca iti bagi obiecte mai mari sau mai multe degete in vagin.dar deschizatura vaginului tau este destul de larga pentru introducerea ...
Re: Re: A propos de blonde.... din 25 iul 2009 18:04 de sweety16
Mie din punctul meu de vedere ca fata cele mai dragute mi se par blondele(chiar daca eu sunt bruneta) si in general au un succes mai mare la baieti cica.Dar oricum nu conteza numai culoarea parului conteaza cum arata.Si cei mai draguti baieti ...
Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o relat din 25 iul 2009 17:44 de baby
da el poate fi nesimtit si are tot dreptul sa ii umble ei in telefon?:huh:
de cand?
pune-ti fata si tu parola la telefon.....si cand vrea sa mai umble in el ii faci aceeasi scena!!!
sa vezi atunci crize pe capul lui:ok:
Re: Re: Re: Protectie (in afara de prez. si antico din 25 iul 2009 17:23 de sweetgirl16
riscul aparitiei unei sarcini nu scade pt ca ea e virgina ca poate sa ramana insarcinata de prima data.Cat despre metoda calendarului...nu am incercat-o !:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 25 iul 2009 17:20 de sweetgirl16
aiureli!daca vreti sa slabiti trebuie sa aveti un regim de viata cat mai sanatos:ok:
Re: Re: Protectie (in afara de prez. si anticoncep din 25 iul 2009 16:55 de n00b21
cum adica ?:)) am si eu o intrebare cat de buna e metoda calendarului ?:)
dar daca ea e virgina scade riscul unde`i sarcini ?:)
Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o sapta din 25 iul 2009 16:41 de baby
in prima zi as fuma si m-as imbata.....ca fata nu-mi permit asta:lol:
apoi as alege o tipa draguta si
m-as tavali cu ea:-` ca deh....tre sa vad cum se simte un barbat cand face sex.
iar din a doua zi sigur as cauta disperata un medic ca ...
Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 25 iul 2009 13:35 de Andra
Buna fetelor.Ma numesc Andra,nu va amagiti,eu am luat Amix 200,si nici un rezultat,nu cheltuiti banii,eu acuma beau ceai cit mai des ziua,si am uitat de piine de carne,de prajit.Intro saptamina am slabit 4 kg,si sunt multumita.Si mai fac si cu ...
Re: Re: Epilatul la barbati din 25 iul 2009 13:35 de doom
gandesti corect ...
Re: Re: am 15 ani din 25 iul 2009 12:37 de dea
pai daca poti sa...:~*.....treci la treaba
... din 25 iul 2009 11:18 de Izza
Buna as avea si eu o intrebare..Daca am avut contact sexual in seara de 24-25 iunie, ciclul dabea imi trecuse cu o zi sau chiar 2..am luat postinor cred ca prea repede cam la o jumatate de ora dupa contact..si a2a pastila am luat-o la 12 ore.e vreo ...
Re: Re: SEX din 25 iul 2009 03:00 de ExoticDream
Oral dupa anal? Sigur? :blink::wacko::unsure:
Re: SEX din 25 iul 2009 02:44 de simosimina
Toate..daca incepi cu un oral...continui cu normal..si apoi un anal..si apoi iar oral...e BELEA ;)
Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru din 25 iul 2009 02:27 de ExoticDream
Cred ca indiferent ce statistica ai consulta ai ajunge la concluzia ca mult mai putini baieti primesc raspuns negativ la incercarile lor romantice decat se intampla in cazul fetelor din partea baietilor. Eu ti-am mai spus ca tu frecventezi un ...
Re: RE din 25 iul 2009 02:11 de ExoticDream
Daca folosesti [b]in mod corect[/b] prezervativul, poti face sex in orice perioada doresti, nu aveti cum sa riscati o sarcina. Pentru detalii privind perioada cu coeficient de risc mai mic in cazul sexului neprotejat, citeste ...
Re: Epilatul la barbati din 24 iul 2009 22:03 de ZZZ
Poti sa te epilezi ...dar ca barbat...la subbrat,inghinalurile ..,..dintre craci...parti inestetice iar pe corp abdomen,pectorali,picioare,maini sa-l rarefiezi ...cu un aparat de ras ...recomand braun silk epil are si epilator si ras si tot ...
Re: Am ejaculat in apa,poate sa aiba cineva sarcin din 24 iul 2009 20:53 de x_y
---fii linistit mai ales daca a-i spalat vana -nu se intimpla nimic.
Re: Re: Metode de masturbare din 24 iul 2009 20:36 de crystyna_bv08
da e dupa el? sau si tu vrei?
daca se pricepe intreba-l pe el... dar ai grija k poate filmuletul tau de la web ajunge pe undeva pe youtube...si atunci sa vezi... cu chestiile astea nu e de joaca... faci cum doresti ;):ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode masturbare din 24 iul 2009 20:34 de crystyna_bv08
asta da :))tare ideea cu filmul... c idee buna:> :ok::ok:
Re: Re: Re: ciclu din 24 iul 2009 20:13 de crystyna_bv08
testul iti arata corect doar daca il faci dupa 14 zile dupa ce ai facut sex... k sa fi mai sigura... ginecologul t poate ajuta. bft!:ok:
Pagina 1365 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
89 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |