Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat?

din 26 iul 2009 20:11 de yOojulia

interesanta poveste,,,dar eu nu pot sa inteleg,,cum erai asha interesat de ea,,,dak nai avut nici o legatura cu fata respectiva(?)

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 26 iul 2009 20:02 de Guest

sportul e cheia

Re: O fi insarcinata?

din 26 iul 2009 19:52 de simosimina

Eu zic sa stai linistita..dupa cum ai spus si tu...3 zile inainte...deci nu ai cum sa ramai... plus ca ai facut si 5 teste...care ti-au aratat ca nu esti. Iti intarzie din cauza stresului, sau poate ai luat antibiotice..sau pur si simplu o mica ...

O fi insarcinata?

din 26 iul 2009 19:43 de eu

Eu si cu prietenul meu suntem foarte ingrijorati,deoarece cred ca sunt insarcinata.Cu 3 zile inainte de data cand trebuia sa imi vina menstruatia am facut sex neprotejat(Ne-am luat dupa metoda calendarului).Acum au trecut 20 de zile de cand trebuia ...

Ati simtit vreodata ca ati fost uitat?

din 26 iul 2009 17:33 de Scatalin

Salutare la toata lumea. Sunt Catalin si am 24 de ani. Din pacate am ajuns in punctul in care sunt cazut psihic si nu reusesc sa imi revin de ceva timp. Da. Este vorba de o fata. Fata dupa care eu sunt innebunit. Poate prea mult . Dar asta este, ...

Re: Re: Re: pentru fete :D

din 26 iul 2009 16:29 de baby

dar tie iti place sa fii mangaiat? si daca da...unde?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva sfaturi va rog :d

din 26 iul 2009 16:12 de leppflops17

Bine dotat insemnand...?:huh: Eu zic ca are o marime normala. Sau poate ma insel?:lol: 17cm cu 3cm diametru cum vi se pare? Oh my, that's awkward!:~*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva sfaturi va rog :d

din 26 iul 2009 16:02 de sweety16

Avand in vedere varsta nici nu esti dezvoltata complet iar daca el este mai bine dotat este normal sa te doara...cu timpul o sa fie bine.

Re: Varsta primului sarut

din 26 iul 2009 15:54 de leppflops17

Uhh. Eu am fost mai precoce. Primu la 11 ani, cred. Cu varul unei colege, la ziua ei :lol:

Re: Am ejaculat in apa,poate sa aiba cineva sarcin

din 26 iul 2009 15:47 de leppflops17

Ce radeti de baiat?:lol: Poate sa ramana... daca pe maica'sa o cheama "Cada". Bafta!:rolleyes:

Re: Fetelor,va plac mangaierile inainte de a face

din 26 iul 2009 15:40 de simosimina

:) ghici unde? :))

Re: Fetelor,va plac mangaierile inainte de a face

din 26 iul 2009 15:37 de tinkerbell

show me one person who doesn't like that...!!!

Ginecologu', bata'l vina!

din 26 iul 2009 15:33 de leppflops17

Cred ca intai trebuie sa scap de mama ca sa ajung la ginecolog de una singura :lol: nu sunt sigura ca vreau ca mama sa afle ca nu mai sunt virgina asa repede :ninja: Stie careva vreun ginecolog bun prin Ploiesti? Femeie daca se poate, nu cred ...

Re: Re: Re: Re: OB

din 26 iul 2009 15:26 de simosimina

Nu cred ca ai putut sa uiti un tampon acolo...crede-ma ca ai fi avut dureri mari...si cine stie ce alte complicatii, Doamne fereste. Cine stie de ce te doare...poate o vizita la ginecolog te-ar putea scapa de griji.

Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 26 iul 2009 15:25 de simosimina

:lol: daca ie iti plac iepele..te invit la zoo ..sau la o ferma :)) Poate tu adori fetele mai intalte..dar te asigur ca multi barbati prefera fetele mai scunde...deoarece sunt muuult mai dulci decat palugile :)) Asta ti-o spun din cunostinte ...

Re: Re: Re: OB

din 26 iul 2009 15:22 de leppflops17

pai da, logic e sa'l simti. numai ca pe mine ma cam doare ceva de la ultima menstruatie. in zona ovarelor cred; sau la capatul vaginului. presupun k mi'as fi amintit daca as fi uitat un tampon nu?!:unsure: plus ca ma cam doare si cand fac sex, ...

Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 26 iul 2009 15:20 de simosimina

Unde sa cruga mai? Tu esti ... sau glumesti cand scrii asta?! CUm dracu sa ramai gravida...?! de la sexul anal? In caz ca nu ai studiat inca anatomia corpului uman, mai exact a aparatului genital feminin..iti recomand de urgenta o vizita pe ...

Re: Re: OB

din 26 iul 2009 15:17 de simosimina

:wacko: cum adica "cum iti dai seama ca e acolo?" .. pay puii mei il simti ..nu? Eu una nu pot sa imi bag asa ceva pentru ca nu are loc...asa ca mai bine lipsa. Am incercat o singura data si m-am lasat pagubasa. Durerea e prea mare...plus ...

Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 26 iul 2009 15:15 de leppflops17

stiu ca e logic dar am mai gasit pe forum niste intrebari de genu 'vai si daca se scurge cumva inauntru?':rolleyes: mi se pare insa cam imposibil :lol:

Re: OB

din 26 iul 2009 15:12 de leppflops17

nu cred k poti face infectie de la un 'firisor'. s'ar elimina odata cu sangele nu?:D intre timp, mai am si eu o problema!:wacko: poti sa UITI un OB inauntru?!:blink::blink: adica normal k poti, dar poti sa uiti unul si sa bagi altul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1363 din 3731
«   1 ... 1360   1361   1362   1363   1364   1365   1366 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare