Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: am s eu o intrebare daca ma puteti ajuta.. din 31 iul 2009 13:40 de sweetgirl16
of parintii astia...cred ca cel mai bine e sa vorbeasca parintii fetei cu ai tai.Alta solutie nu vad:ok:
ANESTEZIE din 31 iul 2009 13:38 de Azumi
Nu siu care ati fost operate de apendicita dar care ati fost stiti ca va face o injectie in spate si apoi pot taia lemne pe tine ca nu simtiti sau daca ati fost la dentist si v-ati scos vreo masea sau orice altceva si va era frica dentistul folosea ...
Re: Nush ce-i cu mine, n-am mai patit asa ceva... din 31 iul 2009 13:28 de sweetgirl16
dragostea asta...:love:
Re: Re: Re: am s eu o intrebare daca ma puteti aju din 31 iul 2009 13:23 de Firentze
Daca vor vorbi parintii prieteni tale cu ai tai...totul va fi ok!
Atata timp cat vor sti ca sunt si adulti cu tine o sa te lase...daca nu-s prea comunisti:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa din 31 iul 2009 11:17 de Black_06
4-5 luni nu inseamna mult credema....sunt altii care se despart dupa ani intregi..:ok::ok:
Re: Re: am s eu o intrebare daca ma puteti ajuta.. din 31 iul 2009 11:16 de mandarina
da corect sa vorbeasca parintii fetei cu ai tai..si pe urma sari pe tatal tau ca te lasa..chestii dastea
sa vada ca esti fericita cand iti mai da putina libertate
Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani din 31 iul 2009 11:00 de Firefox
mei :rolleyes: si in a spune adevarul in fata este "o arta".. cand cineva iti spune sa ii zici ce crezi despre el/altcineva/o problema/situatie... si iti zice sa ii spui verde in fata.. tot ar dori sa nu il "pleznesti".. cu adevarul ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 31 iul 2009 10:55 de Firefox
Mai teoretic(bun cu teoria):D: o dragoste falsa e ca so cum partenera ta ar mima orgasmul.. uneori pentru a minti/te face sa crezi ca tine la tine.. alteori pentru ca tine la tn dar nu asa de mult incat sa te iubeasca... plus.. la fel ca la orgasmul ...
Re: am s eu o intrebare daca ma puteti ajuta.. din 31 iul 2009 09:57 de simosimina
Aolo esti fata. Am crezut ca esti baiat:))))
Trebuia sa iti pui si tu un nickname ..feminin..nu "anonim" :))
In fine..dap e greu sa ii convingi. Stiu si eu pentru ca si tati meu era cam la fel.
Cea mai buna solutie este sa ii spui ca te duci ...
Re: Re: Re: virgin la 24 de ani din 31 iul 2009 09:55 de simosimina
nu sunt rautacioasa..doar ii spun adevarul in fata! Esti rau daca spui adevarul? Eu asa sunt..iti convine, nu`ti convine...asta e viata:)
Si tot sfatul meu ramane bun;)
Re: Re: ... din 31 iul 2009 09:19 de Izza
Da mi-am dat seama dupa aceea k practic l-am luat degeaba. Dar deja imi intarziase prea mult. dabea aseara a inceput sa-mi curga putzin.Deci mi-a vnt, km tarziu.Si intrasem in panica..ma gandeam k ar fi vreo posibilitate sa se fi intamplat ceva cu ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 31 iul 2009 08:39 de alex
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..... din 31 iul 2009 03:56 de the_gogu
Oameni puiule...oameni...de acestia trebuie sa te feresti...
Am boala pe lume poate ca de asta nu-mi mai arde acum de glume
Si cad pe ganduri cand il vad pe tata ca nu mai poate sa isi lege singur cravata
Iar mama saraca munceste de atatia ani ...
Re: Intarziere menstruatie din 31 iul 2009 02:07 de SIMPLU
Da ar fi trebuit sa iasa pozitiv daca trebuia si totusi daca erai insarcinata trebuia sa ai mai multe sintome .Sfatul meu ar fi sa te duci la ginecolog ca sa fi mai linistita
Re: Sex inainte de ciclu => risc sarcina? din 31 iul 2009 01:59 de SIMPLU
Da poate sa ramana in orice perioada asta numai daca o face neprotejat
Re: Secretii vaginale abundente = sarcina? din 31 iul 2009 01:54 de SIMPLU
Pai fii mai explicita si da-ne mai multe detalii cum ar fi daca a ejacuat in tine,daca v-ati protejat,daca s-a rupt prezervativul si alte chestii si secretiile abundente nu au nici o legatura cu sarcina
Re: Re: virgin la 24 de ani din 31 iul 2009 01:20 de Firefox
e rautacioasa....
ai gagica? sau ai avut vreodata?
Re: virgin la 24 de ani din 30 iul 2009 23:49 de simosimina
du`te dracu` la o prostituata...daca pana acum..nimic cu nimeni.... mai esti si baiat....
Intrebare.. din 30 iul 2009 22:16 de leppflops17
Dar cum iti dai seama ca s'a rupt? Sau cum poti stii daca are vreo gaurica sau ceva?
Am gasit odata unul gaurit cand descoperisem prezervativele parintilor prima data si am luat unul sa il umflu si sa il umplu cu apa. Si a inceput sa curga apa din ...
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 30 iul 2009 22:13 de yony
normal k potzi sa ramai insarcinata chiar dak e la primul contact sexual...
Pagina 1352 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |