Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Diferenta dintre a face sex si a face dragoste din 2 aug 2009 09:46 de the_gogu
#
sex e un cuvant simplu, dragoste alt cuvant la fel de simplu, unii prefera sa spuna sex altii prefera sa spuna ca fut, altii ca s-au ars etc, in final sunt aceleasi placeri oricum ai spune. ca sentimentele tale pentru o anumita persoana sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 aug 2009 06:18 de the_gogu
datorita unor asemenea oameni
am pierdut tot ce-am iubit:
patrie, familie, copii
datorita unor asemenea oameni
am pierdut tot ce-am iubit:
patrie, familie, copii
tot ce urasc, e acolo
pe vasul asupritorilor
voi vedeti oameni politici ce ...
Re: Ma masturbez de ciuda!!! din 2 aug 2009 04:49 de the_gogu
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
atat...nu am putut sa ma abtin :lol::lol::lol:
Re: Ma masturbez de ciuda!!! din 2 aug 2009 04:06 de hot_nurse
Am 19 ani shi am si io o problema. De fapt nu stiu cum sa incep... Ma masturbez aproape zilnic. Nu o fac constant. Cate odata fac pauza de cateva zile dar pana la urma nu mai rezist. Problema este ca ca desi nu vreau sa recunosc, ma masturbez de ...
Re: Ne certam mereu! Ce este de facut? din 2 aug 2009 03:43 de ExoticDream
Nu stiu daca baiatul asta te (mai) iubeste, dar la 20 de ani anturajul nu este un motiv pentru care el sa nu te respecte! Modul in care se comporta cu tine denota carente de maturizare si educatie. Ca are chef sau nu, trebuie sa discutati serios ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zi din 2 aug 2009 03:21 de cata
[b]pana akum 3 luni fata mea era un depozit de cosuri..stiti kum am scapat?am folosit pudra de argila de la asla vital si mam spalat ku apa sarata p fata de 3 ori p ziii sa nu aveti incredere in skinoren e panarama de crema va recomand sa stati ...
Re: Cum sa fac sa accepte tata ca am prieten? din 2 aug 2009 03:04 de ExoticDream
Eu i-as spune.... si chiar as gasi o ocazie sa i-l prezint. Daca prietenul tau este un baiat ok, cred ca pana si un tata "comunist" ar intelege ca, indiferent cat te-ar tine in casa, la scoala tot trebuie sa mergi si, daca e vorba sa te ...
Re: Este oare normal sa am relatii sexuale la 15 a din 2 aug 2009 01:34 de SIMPLU
Este f normal ! Daca te simti pregatit si sti ce sa faci totul e ok .Nu exista o regula cu privire la varsta inceperii vietii sexuale .Fa-o doar daca esti pregatit si acele fete sunt si ele pregatite :p si totul va fi ok:ok:
Re: Probleme cu parintii din 2 aug 2009 01:11 de sweetgirl16
intreab-o pe mama ta de ce se poarta asa cu tine ca eu nu cred ca tu meriti asta.Off eu nu inteleg felul asta al unor mame de a se purta cu copii lor asa...sorry:love:
Re: cum sa fac sa accepte tata ca am prieten din 2 aug 2009 01:05 de sweetgirl16
e rau daca ai un tata asa comunist,discuta cu el si spune-i ca e doar un prieten.Nu te mariti si nu faci nimic rau.Altceva nu stiu ce ai putea sa faci...O:)
Re: dupa sex oral, sangerare. ce s-a intampalat? din 2 aug 2009 01:01 de sweetgirl16
crezi ca te-a zgariat? eu nu prea cred,nu stiu ce sa zic.Daca crezi ca ar putea fi ceva grav mergi la ginecolog...bafta:ok::flowers:
Re: Re: Re: Re: Este rau daca ne facem doar sex or din 2 aug 2009 00:45 de Afec
ca orice om simti nevoia sa o faci. dar te abti'. asa ca o iei pe mijloc. nu faci sex da faci oral ca sa te simti si tu bine.ca na.
Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o sapta din 2 aug 2009 00:09 de diana1772
M-as masturba! :lol:
Re: Re: Test Sarcina Barza din 1 aug 2009 23:46 de ana
[b]daca nu esti iti apare doar o liniuta,daca esti iti apar 2 liniute[/b]
Re: Re: Oare am intrat in depresie? din 1 aug 2009 23:18 de sweety16
roaga-te si inchina-te in fiecare seara, pune ceva o iconita in camera, si nu te mai gandi la asa ceva.Spune-ti singura in minte ca totul a fost decat un vis si ca nu se va mai repeta.Seara distrage-ti atentia cu altceva.Stai la calculatot, asculta ...
Re: Re: Re: Este rau daca ne facem doar sex oral u din 1 aug 2009 23:16 de Ariutza000
de acord cu ce spui tu in legatura cu profitatul . Mi se pare normal sa nu se arunce in instrumentul primului iesit in cale DAR daca tot vrei sa TE PASTREZI nu faci oral, anal sau oricealtfel de sex..... pentru ca TOT SEX ESTE :.;):-`
Re: Re: Diferenta dintre a face sex si a face drag din 1 aug 2009 23:11 de sweety16
Pt mn tot sex se numeste.Chiar daca acesta implica sentimente sau nu.Eu nu inteleg expresia "a face dragoste" ca pana la urma tot acelasi lucru il faci:adica sex.
Cum sa fac sa accepte tata ca am prieten? din 1 aug 2009 22:45 de SIMPLU
buna! Tatal meu este mai demodat si nu accepta ca eu la 16 ani sa am prieten .Eu oricum am si stiu aproape toate rudele mele inclusiv mama si bunica mea si ele sunt de acord dar cu tata cum sa fac ca daca ii spun ca am nu ma mai lasa afara din casa ...
Re: Probleme cu parintii din 1 aug 2009 21:42 de yony
mama ta are cv probleme....:x:x nush qm poate sa reactzioneze asa
Re: Re: decalotare din 1 aug 2009 21:40 de fratzik
"Ciupercutele alea" sau "branza" nu e decat smegma care hidrateaza si protrejeaza glandul de infectii!!
Pagina 1348 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
106 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |