Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

URGENT!!!! Test de sarcina pozitiv ,dupa avor

din 4 aug 2009 12:44 de Elena

Fetelor, exact asta mi se intampla mie acum. Am facut avort acum 2 sapt. si ieri am fost la urgente pt.ca ma dureau rau ovarele. Mi-au facut control, un control complet si mi-au spus ca am uterul curat, totul ok, dar testul de sarcina inca imi da ...

Re: scurgere???

din 4 aug 2009 12:36 de sweetgirl16

daca te referi la sperma daO:)

Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti insar

din 4 aug 2009 12:09 de tiina

si eu sunt in aceeasi situatie sunt insarcinata dar am avut menstruatie pana la 3 luni am facut 4 teste toate erau negativ pana m-am dus la medic

Re: scurgere???

din 4 aug 2009 11:11 de simosimina

ce scurgere? Presupun ca sperma, nu? Daca e vorba de sperma exista si posibilitatea sa ramana.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la

din 4 aug 2009 10:45 de anturika

In aceasta privinta parerile sunt impartite...cu fosta soacra m-am inteles de minune....si inca ma inteleg chiar daca m-am despartit de fiul ei..in ceeace ce priveste actuala soacra nu o cunosc si nu-mi pot da cu parerea..mai ales ca dansa nu a fost ...

Re: Re: Re: Intrebare Virginitate

din 4 aug 2009 09:43 de missy

hello hello, sunt virgina si eu si partenerul meu, am trecut ambii de adolascentza dar viata sexuala nu ne-am inceput-o, toate la timpul lor,(in luna de miere). dar imi place enorm de mult sa ma joc cu el sa-l simt sa-l mangai sa-l iubesc. Ceea ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: am facut sex neprotejat 5 secu

din 4 aug 2009 08:27 de SORIN28

Lichidul preejaculator lubrifiaza vaginul? :blink: uau, de cand? Eu stiam altceva :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi

din 4 aug 2009 05:41 de Bozgoru

de ce sunteti copii? :) ideea in sine nu e dezvirginarea.. ci persoana cu care sa se dezvirgineze.. nu actul in sine.. ci ideea.. degeaba s-ar duce la prostituate.. daca in viitor n-ar gasi o fata cu care sa ,,lucreze,, ce a invatat cu doamna ...

Re: Sexul anal: pericole, protectie etc.

din 4 aug 2009 00:18 de simosimina

Sexul anal poate fi si periculos ..daca este practicat foarte des. De ce? Pay..cum se stie exista 2 sfinctere..cel extern(pe care tu il "manevrezi") si un sfincter intern (care se contracta involuntar..) Daca sexul anal este practicat super des ...

Re: sex anal.

din 4 aug 2009 00:12 de simosimina

sa inteleg ca te referi la ..caca ..nu? Nu ai cum sa faci caca in timpul sexului anal...iar senzatia..nu este aceeasi. Depinde si cum faci...si daca folosesti lubrifiant..si de felul in care te penetreaza iubitul... Sexul anal poate fi ...

Re: am facut sex neprotejat 5 secunde

din 4 aug 2009 00:10 de simosimina

Eu zic sa stai linistit...in 5 secunde..nu cred ca a avut loc vreo scurgere.. Ceva de genul am patit si eu..tot vreo 5 secunde facusem cu iubitul meu, inainte sa folosesc anticocneptionale, dar nu am patit nimic:) Te inteleg ca esti speriat:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i

din 4 aug 2009 00:06 de simosimina

sa faci asta numai cand te simti pregatita..nu din obligatie.. O sa vezi ca o sa iti placa :p

Re: Re: Re: Re: am facut sex neprotejat 5 secunde

din 4 aug 2009 00:01 de diana1772

O damn. Dacă chiar vrei să te relaxezi şi să te bucuri de act, foloseşte protecţie. Nu merită riscul... Gândeşte-te. Pune in balanţă un copil şi un orgasm... Care ţi-ar fi alegerea? Ca răspuns: chiar daca te-ai spălat, se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac

din 3 aug 2009 23:38 de claudia

suntem impreuna de 2 ani pe care ii implinim luna asta dar viata sexuala mi-am inceput-o abia de 3 luni cu el pt ca nu m-am simtit pregatita,si va dati seama daca m-a asteptat atat...chiar nu stiu ce sa fac:wacko:

Re: Penis stramb!

din 3 aug 2009 23:30 de bybyku`

saracu tipu cu penisu stramb el asteapta lamuriri nu sa va certati voi aici pe forum care e mai tare si care are dreptate(!) cand o sa exciti o fata la maxim nu mai conteaza ca e putin stramb...nu toti au penisul drept la boloboc ...

Re: am facut sex neprotejat 5 secunde

din 3 aug 2009 23:09 de Firentze

Ce legatura are spalarea penisului inainte de penetrare?Ai ejaculat in ea?Da exista riscuri sa ramana insarcinata-my opinion

Am facut sex neprotejat 5 secunde, risc sarcina?

din 3 aug 2009 22:57 de americanu'

am facut sex neprotejat 5 secunde!!! exista posibilitatea sa fi avut scurgeri? mentionand ca inainte de penetrare mi-am spalat penisul si daca da.....exista posibilitatea sa ramana insarcinata?

Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru

din 3 aug 2009 22:55 de Black_06

Intalnire de gradul III......UFO :lol::lol:

Sex anal

din 3 aug 2009 22:53 de Ame

am si eu o curiozitate. daca faci sex anal, ai aceasi senzatie ca atunci cand te... :mellow: ma rog.. nu e posibil sa chiar o faci? :-` stiu ca e o intrebare cretine dar.. :~* e din cauza senzatiei !

Re: Re: Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la

din 3 aug 2009 22:19 de Single man

Nu ai inteles nimic ! Scuza ca iese cu prietenele o putea folosi cand iesea cu oricine . Mi-a trecut demult sa mai ma incred in vorbele lor si poate de la asta a inceput totul . Oricum unii m-au ajutat cu raspunsurile lor de aici si cred,sper ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1343 din 3731
«   1 ... 1340   1341   1342   1343   1344   1345   1346 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare