Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefo

din 6 aug 2009 10:29 de anturika

Azi noaptea mi-a dat sms sa-mi spuna ca nu-i place sa-l controlez si daca imi zice ca are treaba sa-l cred, ca nu ma minte si ca daca sunt suparata de la servici sa uit cand ma intalnesc cu el.......oare asta inseamna controlat? ca il sun si nu ...

Re: Re: Oare am lasat-o gravida?

din 6 aug 2009 09:35 de Black_06

ATENTIE: A aparut o noua generatie de superspermatozoizi....din pacate nu poarta colanti si nici mantie...dar totusi au capacitatea de a zbura :D

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator si un

din 6 aug 2009 07:16 de Pasaroi_Cuminte

Dar ce ai zice daca el ti-ar spune : [i] -Draga, ori lasi tigara ori ma lasi pe mine. [/i] :-`

Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 6 aug 2009 06:56 de Pasaroi_Cuminte

Aceasta non-comunicare se intampla des sau rar ? Pt ca daca se intampla des atunci este o problema. Dar daca lui nu-i canta "cucu" cand vrei tu, atunci in mod direct il obligi. Aici deja vorbim despre un defazaj de unda. pt ca ...

Re: Motivele pentru care faceti sau ati face sex!

din 5 aug 2009 23:51 de simosimina

Fac sex din placere...imi place la nebunie:) si ma inteleg cu iubitul meu ft bine la acest capitol. Este al doilea barbat din viata mea. Cu fostul, cand eram virgina..am facut sex..sincer..sa scap odata de virginitate(aveam aproape 20 de ...

Re: Re: Himen rupt dupa cadere de pe bicicleta?

din 5 aug 2009 23:46 de simosimina

1. himenul rupt ..niciodata nu se va reface 2. ecografia intravaginala..se face la femeile insarcinate..si chiar daca ar face..nu ar avea cum sa vada existenta himenului Si este posibil ca in timpul "accidentului" tau pe bicicleta sa se fi rupt ...

Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 5 aug 2009 23:41 de Firentze

De ce sa ma duc la un preot?!Adica ce am patit?Eu inca sunt cu acest baiat o sa vad si ce o sa se intample mai tarziu...cand o sa se intoarca de la sora lui in tara... .Eu il iubesc si stiu ca si el ma iubeste si sper ca va fi bine!De ce anume iti ...

Re: Re: Re: Himen rupt dupa cadere de pe bicicleta

din 5 aug 2009 23:33 de Firentze

S-a demonstrat stiintific ca daca nu se face sex o lunga perioada de timp himenul se poate regenera!Dar nu este un lucru batut in cuie!:D:ok:

Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 5 aug 2009 23:28 de lacramioara83

buna.Sfatul meu e sa nu intri in panica ca ai inceput viata sexuala prea de vrem am sa te rog sa asculti povestea mea.Ma-m indragostit la 17 ani ca tine bineinteles ca am inceput vaiata sexuala tot atunci dar baiatu avea 32de ani[cum iti suna?] eu il ...

Re: Re: Himen rupt dupa cadere de pe bicicleta?

din 5 aug 2009 23:27 de sweety16

Himenul odata rupt nu se reface:ok:

Re: Re: Re: Relatie de prietenie sexe diferite

din 5 aug 2009 23:20 de veraoc

Eu cred ca poate exista o relatie de prietenie ( si atat! ) , intre un baiat si o fata , indiferent daca vreunul din ei , sau chiar aman2 au relatii , atata timp cat exista caracter! Eu am un amic ft bun de mai bine de 3 ani , iar de un an si 3 ...

Re: Probleme cu parintii

din 5 aug 2009 22:58 de anturika

Este groaznic ce povestesti :( este trist ca exista astfel de mame...multumesc lu Dumnezeu ca macar mama nu este asa....eu zic ca incerci sa stai de vb cu ea..cu toate ca ma indoiesc sa reusesti :( nush ce ai putea face..numai sa incerci sa vb cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefo

din 5 aug 2009 22:48 de anturika

:( :(( nu cred ca mai pot trece si peste asta...... numai am forta...m-am atasat prea mult de el si il iubesc prea mult..:( azi cand ne-am intalnit i-am spus ca ma minte si ca nu-l cred ca a sters sms..si imediat ma luat cu...ca nu ma minte si ca ...

Re: Nu-mi cresc sanii!!!

din 5 aug 2009 21:43 de BBU

Nu te omora de la sani... Ai grija de fata ta si de gusturile imbracamintelor si al corpului... degeaba ai sani mari daca fata nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care faceti sau at

din 5 aug 2009 21:15 de ExoticDream

Prezint-o tu daca crezi ca ai o varianta mai buna.... si voteaza! :-`:-`:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea m

din 5 aug 2009 21:10 de ExoticDream

Nu este vorba de [b]obligatia[/b] de a face astfel de gesturi, aici este la fel ca in cazul sexului fara sentimente, stii ca s-a discutat subiectul, ideea este ca dorinta de comunicare sa vina [b]din interior[/b], nu sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul.

din 5 aug 2009 20:56 de ExoticDream

Redeschide subiectul, este prea important ca sa-l lasi "sa treaca": din modul in care reactioneaza, nu-ti poti da seama daca te minte? :(:(:(

Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator si un nef

din 5 aug 2009 20:53 de ExoticDream

Se pare ca ai o problema la capitolul respect fata de prietena ta... Daca eu as fuma si partenerul meu nu, as avea grija sa fac asta pe balcon sau la geam, as aerisi, in nici un caz nu l-as obliga sa suporte fumul!!! In plus, nu l-as saruta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i

din 5 aug 2009 20:33 de ExoticDream

Daca exista comunicare destula plus sentimente, ce te opreste sa incerci? Nu trebuie sa-ti iasa ca in filmele XXX de prima data, el nu te va critica. Ma gandesc ca, daca il iubesti, dorinta de a-i oferi aceasta placere te va excita si pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i

din 5 aug 2009 19:45 de chinesegirl

daca nu esti pregatita,nu face asta ca sa nu regreti mai apoi.mai asteapta putin.sunt sigura ca prietenul tau nu te va forta

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1340 din 3731
«   1 ... 1337   1338   1339   1340   1341   1342   1343 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare