Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Buna

din 11 aug 2009 22:09 de madagascar

Dar voi ati observat un lucur... O FATA CAND ESTE NEVOITA SA FACA SEX NU SE MAI GANDESTE DACA ESTE PREGATITA SAU DACA ESTE PREA MICA SAU DACA VREA / SAU NU SA PROFITE DE EA ... intra frumos pe forum..face cont si intreaba :)) :)) :)) Jesus Christ

Re: Striptease

din 11 aug 2009 18:34 de crisexpert

venim noi baietii sa vedem daca esti calificata.

Re: Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex!

din 11 aug 2009 18:10 de simosimina

:)) cum naiba sa spuna: "Mami stii ce te rog eu? Sa il pui pe tati sa foloseasca prezervativ..ca nu vreau sa imi faceti un fratior sau o surioara!" :lol: E mega penibil..totusi exista o limita intre parinte si copil...nu poti sa vb cu ei ca si ...

Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex!

din 11 aug 2009 18:08 de crisexpert

Ce-i asa rau ca fac sex? Tu ai aparut pentru ca ei au facut sex. Daca nu vrei fratiot/surioara spune-le sa foloseasca protectie.

Re: Re: Substanta vascoasa

din 11 aug 2009 16:56 de Firentze

Da simosimina ai dreptate ca acest lichid preejaculator contine spermatozoizi dar daca ajunge cu ea in pat si sunt imbracati nu are ce sa se intample(parerea mea)dar daca ajung in pat spre viitorul procesc(ma refer la actul sexual)ar fi bine sa ai la ...

Re: Re: Re: Re: 3 dorinte..

din 11 aug 2009 16:19 de simosimina

:)) da cateva zeci de operatii estetice. Si ..arata bine... Oricine poate arata asa bine daca se si intretine...cum a spus baby mai sus;)

Re: Substanta vascoasa

din 11 aug 2009 16:12 de sweetgirl16

nu ai ce sa faci in privinta asta:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentr

din 11 aug 2009 16:06 de simosimina

exact!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru ca

din 11 aug 2009 15:58 de Puffy

mda , drept spus '' sa nu o fac numai din cauza ca el ma preseaza '', daca intr-adevar tine la mine si ma iubeste , inseamna ca va asptepta cit timp va fi nevoie ..! :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Or

din 11 aug 2009 15:47 de sweetgirl16

zic si eu mersi simosiminei ca am mai invatat ceva...:flowers:

Re: Re: La fete....parul pubian

din 11 aug 2009 15:41 de Adriana

Si igiena unde mai e ? Si nu e vorba ca te duci la plaja si te vede nu stiu cine ,e vorba de tine si de igiena ta intima .Cum poti sa fi curata daca umbli cu par pe tine ? sau ce ,voi va epilati doar asa sa nu rada lumea ?

Re: Bruneta sau blonda?

din 11 aug 2009 15:23 de Adriana

Daca esti frumoasa ,esti frumoasa si cheala .vazusem eu mai demult niste poze cu diverse tipe tunse zero ,nu va puteti imagina cat erau de frumoase.bine,desigur ,asta nu inseamna sa ne taiem toate parul acum ,dar ideea e ca ..cel mai bine iti sta cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Or

din 11 aug 2009 15:10 de Firentze

Credeam ca sunt infectate...de ceva anume:D

Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 11 aug 2009 14:39 de chucky

Salutare tuturor.sunt nou pe aici si am vazut aceasta sectiune a despartirii si am zis ca sa postez si eu fiindca din pacate am trait si eu un asemenea sentiment. Deci... am fost cu o fata aproape 2 ani de zile,luna aceasta urma sa facem 2 ani.Eu ...

Re: Substanta vascoasa

din 11 aug 2009 14:24 de simosimina

foarte bine ca te-ai documentat pe internet. Ai aflat si raspunsul. Ai grija deoarece el contine spermatozoizi..asa ca daca ajungi cu iubita in pat...sa stii :) Nu poti sa faci nimic sa nu mai ai acest lichid. Este absolut normal..toti barbatii ...

Substanta vascoasa

din 11 aug 2009 14:11 de ano.nim

Am o problema,nushtiu dak e chiar problema :Dar de fiecare data cand sarut,shi e mai intens...simt boxeri cam uzi,e o substanta vascoasa,trasparenta... Am citit pe net ca pre-ejacularea e diferita fata de ejaculare precoce,shi ce am eu e ...

Re: 3 dorinte..

din 11 aug 2009 13:37 de zabulica

1. as face modificari la fata, culoarea pielei mai alba, putin mai buzat 2. parul drept si moale 3. si un corp bine armonizat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Organ

din 11 aug 2009 12:08 de simosimina

well ...mie mi se par normale. Atat ca la primele doua poze..nu sunt epilate..si din aceasta cauza iti creeaza o imagine mai "bleachhh" , daca pot sa zic asa.Dar nu mi se pare ca sunt ciudate. Probabil ca daca s-ar epila..ar arata ceva genul ...

Re: Sfarsit

din 11 aug 2009 11:21 de sweetgirl16

vai de capul lui...:mellow: lasa-l ca nu te merita,se vede clar ca nu ii pasa de tine...inca o dovada ca majoritatea baietilor nu prea au creier...asta e un lucru trist dar nu ai ce sa faci,incearca sa il uiti ca e cel mai bine:ok::love:

Sfarsit

din 11 aug 2009 09:19 de anturika

Mda se pare ca telefonul este intradevar motiv de cearta si chiar de despartite..la nici 24 de ore de cand ne-am impacat.....ne-am despartit definitiv.....motivul? telefonul lui mobil.....eram in parc si ia cazut din buzunar..l-am ridicat si din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1332 din 3731
«   1 ... 1329   1330   1331   1332   1333   1334   1335 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare