Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc

din 12 aug 2009 23:29 de sweety16

Mai nu...daca o ajuta pe ea trebuie sa te ajute si pe tine.Si sa sti ca nu e asa usor sa te intretii singura.La 17 ani nu mai esti chiar un copil si poti sa-i ceri si tu respect.N-o lasa sa te ia de fraiera at cand o ignori.Uneori a ignora pe ...

Este insarcinata sau nu ?

din 12 aug 2009 23:11 de Gabitzalove

Buna. vreau un sfat in legatura cu o chestiune putin mai sensibila. Verisoara mea are 15 ani si de curand (2 saptamani) a faut sex cu un baiat. dar baiatul nu a terminat in ea.Acuma fetei nu ii vine ciclul regulat..ci cu intarziere(se intampla asta ...

Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex?

din 12 aug 2009 22:31 de andrei_bv

buna sunt nou pe forum asa ca nu ma luati tare:) am 17 ani la fel ca si prietena mea, suntem de aproape 2 luni impreuna si am o intrebare... cum sa o intreb daca vrea sa facem sex...adica asa mai subtil ca doar nu vreau sa o intreb pe ...

Re: Ce cadou as putea sa-i fac?

din 12 aug 2009 22:12 de sweetgirl16

o sa iti dau o idee...nu stiu daca o sa o pui in practica dar...Uite eu i-am facut cadou iubitului meu un album peronalizat era un fel de caiet gros cu file simple,l-am facut chiar eu acasa cu tot felul de chestii pe el...apoi am decupat cateva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 22:05 de edithc

deci e aiurea rau de tot situatia ta. pacat ca doua proasta cum e mata si sor`ta iartami expresia te distrug pt ca pana la urma asta fac.inceaca sa fii tare, sa rabzi pentru ca momentan nai ce face.Eventual incearca sa te apropii de taica`to sa ...

din 12 aug 2009 22:05 de Firentze

Uneori exagerez si eu(nu pot sa spun ca sunt tocmai un ingeras),dar are 30 de ani si uneori se poarta ca un copil!A avut grija de mine cand eram mica,ii datorez respect,dar si respectul asta zic eu ca are o limita!

din 12 aug 2009 22:05 de Firentze

Uneori exagerez si eu(nu pot sa spun ca sunt tocmai un ingeras),dar are 30 de ani si uneori se poarta ca un copil!A avut grija de mine cand eram mica,ii datorez respect,dar si respectul asta zic eu ca are o limita!

Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 22:00 de sweetgirl16

nu conteaza ca e mai mare decat tine cu 13 ani,asta nu ii da dreptul sa se poarte asa cu tine,daca era copil se vedea de ce nu intelege dar asa...:(trebuie sa mergi mai departeO:)

Re: Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac?

din 12 aug 2009 21:54 de andreea

El are 20 d ani eu am 18,ca hobby are fotbalul,eu sunt eleva iar el e student.Acum chiar astept sa imi dati cateva sfaturi:rolleyes::)

Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac?

din 12 aug 2009 21:13 de metaforic

Ce cadou frumos ai recomandat, tocmai ai postat ca sa te afli in treaba cand nimeni nu are nevoie de parerea ta. Daca nu intelegeti unde bat ce tot va bagati in vorba? Trebuia sa dai si tu cateva date ca sa poata userii sa iti recomande un ...

Re: Re: Re: Re: ciclul menstrual

din 12 aug 2009 19:37 de sweetgirl16

nu mai oferi sfaturi din astea ca s-ar putea sa te asculte...:lol:

Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac?

din 12 aug 2009 19:30 de sweetgirl16

vai draga metaforic ce iti mai place sa faci misto de toti cei de pe forum,nu crezi ca e mai bine sa stai in banca ta?Daca ai un sfat da-l daca nu mai bine abtine-te:ok:

Re: cantitatea spermei la baieti,conteaza sau nu?

din 12 aug 2009 19:24 de sweetgirl16

nu are de a face cantitatea de sperma cu marimea penisului,e absurd...eu nu am mai auzit asa ceva:):,

Re: Ajutati-ma cu un sfat...

din 12 aug 2009 19:08 de sweetgirl16

lasa faza cu "sunt indragostita",te-ai intrebat daca si el simte acelasi lucru pt tine?O:)(?)

Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 19:03 de sweetgirl16

Te inteleg perfect ca si eu am probleme cu sora mea si sincera sa fiu ma scoate din minti chiar daca e mai mare cu 4 ani decat mine,insa mama nu e asa,ma inteleg perfect cu ea si chiar ma mandresc ca am o asa mama.Sfatul meu :ignor-o!nu ii da ...

Re: Ajutati-ma cu un sfat...

din 12 aug 2009 18:36 de baby

eu nu-s de acord cu relatiile "serioase" cica pe care le au astia de 12-13-14 ani:` pai bai....abia inveti sa iti stergi mucii si vrei sa faci sex:` nu stii nici cum se face,nici ce riscuri sunt...dar o faci pt un ANIMAL care "te ...

Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 aug 2009 18:28 de baby

eu mereu m-am ambitionat cand am vazut ca ai mei nu sunt multumit de ceea ce am facut. nu va ajunge o facultate? ok! fac 2! nu va convine ca stau acasa? ok! ma angajez! si tot asa....si uite ca mi-e bine:lol: tu invata bine si ...

Re: Masina

din 12 aug 2009 18:21 de baby

pentru ca sunt multe care vor un baiat care sa le plimbe oricand si oriunde cu o masina tare:` pt ca atunci cand vor sa ajunga intr-un loc mai repede il cheama pe el cu masina......ca deh e gratis:huh: pt ca unele au impresia ca daca e masina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o

din 12 aug 2009 17:38 de onlyforgod

asa ca fratilor nu va mai dati cu parerea din auzite , daca nu stiti sigur , mai bine cercetati legile cum a facut-o si carrie. bravo carrie ca i-ai luminat pe atotstiutorii astia

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fat

din 12 aug 2009 16:56 de xkubux

este legal dar la fel de riscant pentru ca ea se poate razbuna daca baiatul face vreun pas gresit sau daca o paraseste pana ea implineste 18 ani...right ??

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1330 din 3731
«   1 ... 1327   1328   1329   1330   1331   1332   1333 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare