Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondiala....ce

din 17 aug 2009 22:38 de shatzkih

mda vor fi implantate si cipuri,insa daca nu accepti nu vei fi impuscat,dar fara aceste cipuru nu vei putea face cumparaturi absolut nimic,aceste cipuri vor lua locul banilor si cu ajutorul lor vom fi urmariti pas cu pas insa atunci cand ni le vor ...

Re: Re: Re: dilema in dragoste

din 17 aug 2009 22:34 de sweety16

Mai daca te iubeste cum adica se gandeste la el?Adica mi se pare aiurea sa-i spui sotului tau ca il iubesti dar te gandesti la un coleg de serviciu...:huh::ermm::mellow:;)

Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 17 aug 2009 22:31 de anonim

Da,este!Ar trebui sa te mandresti ca nu ai facut o prostie pe care sa o regreti dupa.Daca nu ai gasit persoana potrivita nu inseamna ca este ceva anormal...Eu te felicit si cauta deschide ochii bine inainte sa-ti incepi viatza sexuala ai grija de ...

Re: Inaltimea este un dezavantaj in relatia cu fet

din 17 aug 2009 22:25 de sweety16

Mai depinde...ar putea fi un dezavntaj...pt ca daca iti place de o fata mai inalta ca tine va fi cam greu....La 14 ani, ca baiat, sa ai 1 46 e cam putin.Mai bine ai merge la un endocrinolog...

Echitatie

din 17 aug 2009 22:16 de leppflops17

Am cautat pe forum (traiasca search'ul) daca a mai deschis cineva acest subiect si nu am gasit mare lucru asa ca m'am gandit ca l'as putea deschid eu ;) De curand am fost si eu la un "centru" (nu stiu sigur daca centru se zice:~*) de echitatie si ...

Dureri si sangerare la "treaba mare"

din 17 aug 2009 22:06 de Guest

buna..am si eu o problema,dacĂ  stiti sa rasp,,sau aveti ceva pareri rasp..da fara misto va rog..:ermm:..problema e,,,k nu ma pot duce la baie,,adik sa fac treaba mare,mor de durere ma ustura,si stau 1 ora pe wc, si tot nu reusesc sa fac.,imi curge ...

Re: Re: Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu

din 17 aug 2009 21:32 de leppflops17

Oo da mai e ceva la moda mai nou, Firentze!:D Nu'mi vine sa cred ca n'ai auzit. Acum se nasc niste specimene de "zburatauri vrajitori" care, la fel ca si stramosii lor, vrajesc fetele si dupa ce "le rezolva" se dau mari la X si Y ca "Uite ce ...

Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 17 aug 2009 21:19 de carrie

Ce atata tevatura, e normal sau nu-i normal? Daca tu esti virgina la 19 ani si iti este bine asa, pentru tine e normal. Daca x e virgina la 19 ani si se simte frustrata pe tema asta, pentru ea nu e normal. Termenul de "normal" trebuie raportat la ...

Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 17 aug 2009 21:18 de LoL

Salutare!!! de 2 zile am fost la dermatolog pentru a scapa de acnee. Miam cumparat tratamentul si de azi am inceput sal iau. Vitamina A + Vitamina E + lekoklar antibiotice + ceva creme. Ma ingrijoreaza faptul ca de azi cum leam luat de dimineatza ...

Re: va rog raspundeti..!!!!!!!!!!!!!

din 17 aug 2009 21:11 de leppflops17

In primul rand, daca ciclul tau e neregulat nu poti baga mana in foc ca "azi trebuia sa vina" ;) In al doilea rand, chiar daca el nu a ejaculat in tine ar trebui sa stii ca si "lubrifiantul LUI natural" sa ii zic asa poate contine ...

Re: va rog raspundeti..!!!!!!!!!!!!!

din 17 aug 2009 21:06 de carrie

Nu se deregleaza ciclul. Se spune ca s-ar regla in timp. Dar nu e vorba de un act sexual ocazional. O viata sexuala constanta, normala, ajuta la reglarea anumitor procese din organism. Dezvirginarea in sine nu inseamna viata sexuala. Daca ati ...

Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 17 aug 2009 20:58 de leppflops17

vad ca toata lumea vb ba de ras, ba de epilat, ba de lasat sa creasca :lol: ce parere aveti totusi de epilarea permanenta?:D permanent nu ma refer la "chelire totala"!:lol: Celebra.. braziliana daca nu ma insel (si nu ma refer la figura de la ...

Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 17 aug 2009 20:52 de carrie

Nu cred ca se poate afirma asa ceva. Nu exista relatie in care sentimentele sa se pastreze neschimbate mereu, ele se transforma. De unde rezulta ca exista mai multe "stadii" si "grade" ale unei "iubiri" si ale unei relatii. Si pana la urma, cine ...

Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 17 aug 2009 20:30 de leppflops17

Am cistita, de asta fac pipi cu sange :( Oricum, m'am gandit si eu ca s'ar putea sa fie colul da nu stiu ce sa zic :blink: Mama zicea ca poate am vreun polip vaginal sau cine stie ce minune. Dar nu m'a deranjat mereu; oricum este destul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondiala..

din 17 aug 2009 18:56 de Firentze

exact!Sper ca daca se va ajunge sa se aplice acel sistem sa protestam!Uneori ma gandesc va fi un al 3-lea Razboi Mondial?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondiala....ce

din 17 aug 2009 17:58 de sweetgirl16

E clar ca va veni "sfarsitul lumii"...va dati seama cat a avansat tehnologia:wacko: ar fi trist sa se ajunga la asa ceva:unsure:

Re: mi-a intarziat menstruatia

din 17 aug 2009 17:53 de sweetgirl16

Ai facut sex neprotejat?daca da exista sanse destul de mari:love:fa-ti test de sarcina:-*

Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

din 17 aug 2009 17:49 de sweetgirl16

Te inteleg perfect! si eu mananc numai tampenii...dar de 2 saptamani fac exercitii pt picioare cam 30 de minute pe zi...si crede-ma chiar functioneaza,bine dar trebuie sa ai si timp...incearca sa nu mai mananci mancare gen fast food,renunta la ...

Re: Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el?

din 17 aug 2009 17:24 de Firentze

Parerea mea e sa NU o faci!Esti mult prea mica plus de asta este adevarat ca baietii la varsta asta sunt foarte buni in a se lauda ce au facut si ce au dres cu X si Y.Si nu cred ca vrei sa fii bataia de joc a unui baiat.Daca tine la tine nu-ti va ...

Re: mi-a intarziat menstruatia

din 17 aug 2009 17:20 de Firentze

Daca ai avut vreun contact sexual neprotejat in ultima vreme da,exista posibilitatea sa fii insarcinata.Fati un test de sarcina daca iti mai intarzie mai mult 3-4 zile...deocamdata nu te alarma ca a intarziat doar o zi plus de asta menstruatia poate ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1320 din 3731
«   1 ... 1317   1318   1319   1320   1321   1322   1323 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare