Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2009 15:11 de Black_06
Si uite asa au venit si sfaturi din "basme" :love::love::love:.....
In final vor ramane fericiti pana la adanci batraneti,si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa :,:,....
Oooo come on Sweety16,tu daca ai iubi cu adevarat pe cineva ...
Re: Re: Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungim din 27 aug 2009 14:36 de duma 111
ma si eu am 15 ani, si in erectie e de 15 cm si cv ... nustiu daca e prea mic pentru 15 ani?lamuriti-ma va rog
Re: Re: Decalotarea penisului la masturbare din 27 aug 2009 14:34 de andreiu21
E bine doar daca il decalotezi cu o lama. Daca nu, ai putea sa incerci sfoara si sapunul.:ok:
Se decaloteaza total doar in stare fleasca. din 27 aug 2009 13:20 de Rumpelsteel
Am 14 ani si cred ca am o problema .Penisul mi se decaloteaza total doar in stare fleasca .Atunci cand e erect si incerc sa il decalotez mai mult decat de obicei simt putina durere si renunt de frica .Vreau sa stiu daca este totul in regula sau daca ...
Intrebari din 27 aug 2009 13:11 de EST
Am penisul 13cm in lungime si 13 in circumferinta la 15 ani .Pot satisface o fata ?
Ma intrebam daca masturbarea excesiva poate influenta negativ/pozitiv marimea?
Ce exerciti pot face ca sa mai creasca ?
Si sufar de ejacuare precoce ,ce pot face ...
Nelamuriri din 27 aug 2009 13:07 de EST
Am cateva nelamuriri despre cum ar trebui sa procedez in cateva situati .
1. Un prieten imi face cunostinta cu o fata .
Ce ar trebui sa fac ? Cum sa ma adresez(salut. buna) ?Dau noroc cu ea !?
2. Cum imi iau ramas bun (pa, la revedere)?
3. Cum ii ...
Re: buna.. din 27 aug 2009 11:08 de SORIN28
Vezi ca daca te arunci in fata masinii, timiditatea si rusinea iti trec...de tot dar nici cu fete nu vei mai fi:lol:
Mai bine treci peste complexele astea si va fi bine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2009 10:52 de Black_06
Vrei sa iti spun ceva???
Ai doar 17 ani...pun pariu ca peste un an vei rade de chestia asta probabil in bratele altuia care va sti/sau nu:((:(( sa te aprecieze....
Viata este asa de frumoasa daca reusesti sa scapi de o iubire din asta toxica ...
Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila din 27 aug 2009 09:57 de sweety16
Tie ti se pare ca e prea devreme 11 pt o fata de 15 ani?:blink:Eu am 16 si abia ma lasa pana la 10 iar daca intarzii a doua zi ma cheama la 9.Bn ca nu-i ascult eu asta e alta treaba dar oricum...:)
Re: Oare e ceva grav? din 27 aug 2009 09:57 de DarkAngel
Uite ce cred eu ca ai patit tu. Fiind lipita de perete si el presandu-se pe tine si tu find in toiul actiunii, pe langa ca nu mai respirai cat trebuie, nu ai mai respirat cum trebuie, pentru ca el probabil iti apasa cutia toracica.Tu totusi depuneai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2009 09:36 de sweety16
Sti cu siguranta isi va da seama doar dupa ce te va pierde...asa se intampla mereu.
Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila din 27 aug 2009 08:44 de Black_06
Stii vorba aia din batrani sau mai de pe la tara... "Scapa precum vaca in porumb" :,:,:,...
Re: intalnire sau nu ???? din 27 aug 2009 00:08 de sweetgirl16
Daca are prieten nu te baga...e cel mai bine:ok:
Re: Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 26 aug 2009 23:24 de tinkerbell
daca esti virgina nu o sa iti introduca nimic...!!! deci daca esti stai linistita nu e niciun discomfort...trebuie doar sa lasi rusinea la usha...and don't be scared, nu ai dc, nu iti face nimeni nimic rau acolo...!!!
Re: Re: Mama imi face viata imposibila din 26 aug 2009 22:35 de crisexpert
Problema e ca daca ingradirea e exagerata cand fata va scapa la libertate va profita de ea din toate punctele de vedere (si pozitiile posibile).
Mi se pare putin cretina ora 11 pentru o fata care a terminat a 8a. Intreab-o de ce nu te lasa cu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala? din 26 aug 2009 22:34 de metaforic
Ba da, chiar imi cer scuze ca v-am incurcat... transexuali cu travestiti.. nu stiam ca o sa te superi asa tare. Eu nu mai zic nimic, e punctul tau de vedere si noi trebuie sa-l respectam.
Numai bine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 aug 2009 22:33 de Firentze
Nu este primul meu iubit.Si sunt sigura ca il iubesc,caci atunci cand vrei sa vezi persoana iubita fericita(indiferent daca e cu tine sau nu)inseamna ca ai atins un grad inalt al iubiri... .Dar eu as fi vrut doar sa fie sincer cu mine,sa-mi spuna ...
Re: Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog? din 26 aug 2009 22:32 de crisexpert
???
Re: Re: Re: Re: Ma place? din 26 aug 2009 22:28 de crisexpert
nu te rusina sa ii spui ce simti! Daca va spuneti te iubesc si etc ce mai faceti voi eu ma gandesc ca puteti vorbi despre ORICE. Desi, sunteti cam mici. Insa nu zic ca-i rau sa ai mai mult decat o prietena la 14 ani. Doar sa nu va apucati de sex:lol:
Re: Re: Genaratia de 14 ani .. din 26 aug 2009 22:25 de crisexpert
Mai e nevoie de altceva pe langa asta?
Pagina 1298 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |