Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mo din 28 aug 2009 23:21 de Pasaroi_Cuminte
:lol: Baby-ecologista sau mai bine zis Eco-baby sau baby-green ( copila din codru).Tacere in sala. Doar unul aplauda din reflex: eu.
:lol:
In alte ordine de idei, mi se pare mult mai interesant ordinea mondiala in dulap sau pe masa :-`
Sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondia din 28 aug 2009 23:09 de baby
stiti...oamenii cand au prea mult timp liber isi pun tot felu de intrebari tampite si cauta tot felul de chestii.
oricum crapam toti la un moment dat.
daca mai stam sa ne gandim la cipuri ,extraterestri si la alte tampenii....devenim niste ...
Re: Pot ramane insarcinata? din 28 aug 2009 22:21 de barbie_girl
Nu ai cum sa fii insarcinata pt k spermatozoizii nu "fug" (de pe picior sau unde ai zis tu ca te-a atins) pana la tine in vagin.. so relax :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 28 aug 2009 21:58 de Firentze
Chiar daca ar exista riscuri ar fi minime!!!Dar eu zic ca nu exista niciun risc:-?
Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 28 aug 2009 21:43 de Firentze
Eu zic ca nu exista vreun risc:-? Cum sperma nu patrunde prin haine nici nu poate zbura!Sau da? :lol:
Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 28 aug 2009 20:19 de Alina
ii logic ca daca intreb astfel de lucruri is mica :P
16 ;)
Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii sunt la fel? din 28 aug 2009 20:12 de crisexpert
eram irnoic.
normal ca nu exista, dar ele se comporta ca si cum noi am fi niste idioti care vor doar sex si parca le-ar fi mai bine fara noi. eu zic sa plecam toti masculii cateva saptamani pe Marte si sa le lasam pe ele singure:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fi Bise din 28 aug 2009 20:10 de crisexpert
geniule, ea zice ca pe langa atractia sexuala dintre ele mai sunt si niste senimente deci nu e ok. nici daca n-ar fi nu e ok. ce-ai zice daca iubita ta ar mai face sex cu cate o fata din cand in cand?
mie nu mi se pare dezgustator sexul dintre doua ...
Re: Pot ramane insarcinata? din 28 aug 2009 20:08 de crisexpert
doar daca sperma aia poate zbura.
de curiozitate: cati anisori ai?
Pot ramane insarcinata? din 28 aug 2009 20:00 de Alina
buna.
am avut un contact sexual azi noapte...in timpul preludiului nu am avut prezervativ...dar de abia daca m-a atins dar nu pe vagin...mai jos de burta.
apoi la sfarsitul actului dupa ce si-a scos prezervativul i-am facut oral si a ejaculat in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fi Bisexual din 28 aug 2009 20:00 de Tecty
Nu e adevarat BiSexual/a inseamna ca acea persoana face sex cu o persoana masculina ci si cu o persoana feminina , daca ai atrageri catre o fata este problema ta ... , deobicei fetele ajung bisex , deoarece atractia intre fete este mai mare ...
Re: Re: Re: Re: toti baietii sunt la fel? din 28 aug 2009 17:08 de Firentze
Nu mai faceti pe voi.Imi cer scuze pentru limbaj!Dar oricat de orgolioase ar fi ambele sexe,barbatul fara femeie nu exista si vice versa(asta daca nu sunt gay sau leisbi):D
Re: Suntem prieteni dar eu sunt indragostit de ea din 28 aug 2009 16:32 de barbie_girl
Condu-o acasa dupa scoala sau invit-o la o plimbare prin parc si mai vorbiti una alta apoi da-i de inteles ca vrei ceva mai mult decat o prietenie.. spune-i in mare ce simti pt ea,. iar daca sentimentul este reciproc poate veti fi imp daca nu ...
Re: intalnire sau nu ???? din 28 aug 2009 16:20 de barbie_girl
Depinde si de ce vrea ea.. daca este intr-o relatie serioasa posibil sa fi inteles tu gresti sau poate ca vrea numai o aventura cu tine.. nush invit-o la un suc si vezi ce se intampla
Re: cum il pot recuceri? din 28 aug 2009 16:14 de barbie_girl
Nu este nevoie sa faci ceva anume sa-l recuceresti.. trebuie sa fii tu insuti acea fata de care s-a indragostit prima data si daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine.. vorbeste cu el si spune-i ce vrei :ok:
Re: te-a inselat!!! ce faci? din 28 aug 2009 16:11 de barbie_girl
Nu pot sa-l iert.. pt ca daca a facut-o o data... foarte usor o va face si a doua oara..:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 15:59 de simosimina
Măi nu am zis că hop ţop cum este puţin mai rece gata fug cu altul:))
Asta se simte în timp, se simte în felul în care vorbeşte cu tine..în gesturile pe care le făcea şi nu le mai face..mai multe chestii din care îţi dai seama că ...
Re: Re: Re: toti baietii sunt la fel? din 28 aug 2009 15:38 de crisexpert
nu-i strica bucuria:lol:
noi baietii estem niste porci.lumea ar fi mai frumoasa daca ar exista doar femeile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 15:18 de rechinu80
mare dreptate mai ai...:ok:
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 28 aug 2009 14:49 de rechinu80
aici ai mare dreptate..si stiu asta din mai multe chestii vazute si traite din pacate...
Pagina 1295 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |