Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Este oare normal sa am relatii sexuale la 15 a din 30 aug 2009 14:40 de barbie_girl
Eu una te-as sfatui sa mai astepti... poate fizic esti f dezvoltat si mai stiu yo cum insa psihic nu.. la 14-15 ani trebuie sa va traiti copilaria nu zice nimeni sa nu aveti pr dar pana la a-ti incepe viata sexuala este mult. Sexul nu implica numai ...
Re: Este oare normal sa am relatii sexuale la 15 a din 30 aug 2009 14:40 de barbie_girl
Eu una te-as sfatui sa mai astepti... poate fizic esti f dezvoltat si mai stiu yo cum insa psihic nu.. la 14-15 ani trebuie sa va traiti copilaria nu zice nimeni sa nu aveti pr dar pana la a-ti incepe viata sexuala este mult. Sexul nu implica numai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fi Bisexuala? din 30 aug 2009 12:12 de simosimina
Coeficientul tău de inteligenţă este sub limită!!! De aceea nu voi mai răspunde absurdităţilor scrise de tine!
Re: Re: Re: Re: Re: Este oare normal sa am relatii din 30 aug 2009 11:55 de crisexpert
bine spus:Ddar daca el vrea, ea vrea, se iubesc, se protejeaza si etc de ce nu?nu e o limita.
cunosc o deya nascuta in 94...mi se par ciudate coincidente de genul asta:|
ba si cum deosebesti c*rvele de nec*rve?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 aug 2009 10:31 de baby
am de toate:lol:
da...ecologista...doar nu degeaba am avut media 10 la ecologie:lol:
ia specifica Pasaroi daca te-am platit sau nu:lol:
recunoaste acum in public:lol:
Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fi Bisexuala? din 30 aug 2009 07:56 de adialina69
daca te enervezi , ia si suge ...o acadea ca poate iti trece
Re: Un singur testicul din 30 aug 2009 04:36 de barbie_girl
Da puteti avea copii.. pentru ca este nevoie de sperma nu de testicolul acela.. si da vor fi sanatos pentru ca din cate am inteles nu s-a nascut cu unul singur ci l-a pierdut printr-o operatie. Nu ai de ce sa iti faci griji. :ok:
Re: Oare e bine sa fi Bisexuala? din 30 aug 2009 04:33 de barbie_girl
Ma nu stiu ce sa zic. si eu m-am sarutat cu multe fete ba am primit porunca la jocul de carti ba am facut poza.. ce vreau eu sa iti sp este ca nu neaparat o fata este bi numai daca se saruta si cu fete... deci nu cred ca ar trebui sa ii propui sa ...
Re: Metoda coitus interruptus din 30 aug 2009 04:18 de barbie_girl
Nu este deloc sigura metoda asta daca nu este combinata cu inca una se exemplu prezervativul/ anticonceptionalele.. Cel putin eu cu pr meu asa facem, folosim prezervativ dar nu isi da drumul in mine O:)
Re: Re: Re: Am o dorinta marita de a face sex din 30 aug 2009 04:11 de barbie_girl
Hamm.. interesant cadou nu stiu ce sa zic dar daca zici ca ti-a dat pozitiile alea.. :blink: inseamna ca a vrut ea sa iti transmita ceva. Daca nu ti-e rusine/jena/frica sa nu te refuze intreab-o pur si simplu. Daca nu vrei asta zii sa incepeti o ...
Re: Sex oral ?? din 30 aug 2009 04:05 de barbie_girl
Buna! nu trebuie sa o faci obligata.. daca intradevar nu vrei spune-i nu ai de ce sa te feresti si sa faci ceva ce nu iti place. Insa mie una mi-se pare ceva normal sexul oral in fine depinde de fiekare persoana in parete. Si totusi daca te-ai ...
Re: Re: Help me pls din 30 aug 2009 03:49 de simosimina
de acord cu cele spuse de tine
Re: Re: Re: Sex oral ?? din 30 aug 2009 03:15 de Skolmanz
Si "te F*t" e injuratura, si toti oameni o fac nu?(?)(?)(?)
Re: Re: Am o dorinta marita de a face sex din 30 aug 2009 00:53 de FoXX
Poi eu nu sunt cu ea si nu stiu sigur daca vrea...ea parca da semne ca ar vrea.Am primit de la ea un cadou cu pozitii... ce zici ce ganduri are?:D
Re: Re: Re: Help me pls din 30 aug 2009 00:45 de andreiu21
Faceti un test de sarcina, apoi... daca e cazul, un avort... asta daca nu vrei as fii tatic...
%%-
Re: Am o dorinta marita de a face sex din 30 aug 2009 00:42 de andreiu21
Daca o vei face va fi facuta!:ok:
Am o dorinta marita de a face sex din 30 aug 2009 00:30 de FoXX
Salut scriu acest mesaj in speranta de a primi un raspuns...am 16 ani si mie tot imi place de fosta mea prietena si am o dorinta sa fac sex cu ea.Ea parca ar da semne ca ar vrea,este virgina ca si mine si nu stiu ce sa fac cum sa incep.Oricum nu imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 29 aug 2009 23:03 de comrade
si eu am destule picaturi ale placerii vreau sa spun ca n-am lasat niciodata o fata insarcinata cu chestia asta. acea picatura contine 0% seprmatozoizi. teoretic si practic. asa ca nu stiu ce tot vorbesti acolo prietene
Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 29 aug 2009 20:39 de Firentze
Deci ori esti un ignorant ori vrei sa minti lumea pe aici!Ai auzit de "picatura placerii"?Aia contine destui spermatozoizi cat sa poata ramane insarcinata!;)
Informeaza-te si protejati-va daca nu vreti bebe la varsta asta!
Re: Re: Help me pls din 29 aug 2009 20:10 de AnoNim
Nu, avem o relatie sexuala de aproximativ 7 luni ... doar de ceva vreme o facem neprotejat ... bine, in ultima luna am facuto doar de 3 ori ... uneori am facuto si de 2 ori pe zi, dar luam pauze intre actele sexuale (de la 15 minute pana la o ora) ...
Pagina 1293 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |