Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: 2 prezervative din 31 aug 2009 00:58 de Alex [Tm]
pericolul ca cele 2 sa se rupa din cauza frecarii este foarte mare deci in nici un caz nu e bine sa folosesti 2 prezervative
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala f din 31 aug 2009 00:52 de matei
va spun sincer, eu imi vad de viata mea si nu ma mai intereseaza subiectul femei sau iubire. am trecut prin destule, iubirea e frumoasa, la sfarsit dureroasa.. nu ma intelegeti gresit, mie chiar imi place sa sufar din iubire... ma face mai puternic, ...
Re: 2 prezervative din 31 aug 2009 00:48 de galushca18
Ai 16 ani d-abia, se vede... Cum sa pui asemenea intrebare? NU exista vreun motiv pe lumea asta pentru ca un baiat sa-si puna 2 prezervative la un contact sexual !
2 prezervative din 30 aug 2009 23:50 de barbie_girl
Pun intrebarea asta mai ales pentru baieti... Daca un baiat isi pune 2 prezervative mai simte aceiasi placere, dar fata? Ii incomodeaza cu ceva sau nu? Sunt mai curioasa de fel si nu vroiam sa-mi intreb prietenul ca dupaia cn stie ce mai credea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorinta marita de a face din 30 aug 2009 23:24 de barbie_girl
De ce crezi ca te-ar refuza? si de ce sa se revanseze? ti-a gresit cu ceva, sau ce k nu inteleg..?
Re: Re: Re: Re: Am o dorinta marita de a face sex din 30 aug 2009 23:07 de FoXX
Poi eu nu stiu ce are ea de gand si cred ca m-ar refuza daca as intreba-o....daca as incepe o relatie ar fii durere de cap....am mai fost cu ea si nu mi-a placut cum se comporta....poate vrea sa se revanseze?:)) Ce zici?
Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 30 aug 2009 22:23 de BBU
Sicer la 15 ani am facut prostia asta,aveam prieteni si ma laudam ca am facut-o ...la fel ca si prietenii mei...
Bun in alta ordine de idei,in generatia asta tampita,lovita de bombe atomice si arme biologice(desigur pe compiutar) se intampla ...
Re: Re: Re: Re: Este oare normal sa am relatii sex din 30 aug 2009 22:10 de yony
poi dak ea are rasp ala inseamna k ink nu e pregatota si dak el o iubeste ar fi mai ok sa mai astepte, sa nu fie egoist si sa se gandeasca numai la el..
tipa ii dovedeste k tzine la el prin asta, pt k intr-un fel se "sacrifica" dak nu ii ink ...
... din 30 aug 2009 20:43 de raisa
pai...daca tot aveti dubi si s-ar putea sa fie adevarate... eu zic sa il/o lasi liber/a...daca se va intoarce iti apartine.daca nu se intoarce nu ti-a apartinut niciodata... bafta:rolleyes::.nb
Re: Mesaj pentru generatia noastra din 30 aug 2009 18:50 de barbie_girl
Pentru ca daca fac acele activitati mentionate de tine se cred mai "cool" se cred superiori celorlalti ca vezi doamne cine mai este ca ei. Nu sunt deacord cu astfel de anturaje dar nah... nu avem ce face isi vor da seaa mai tarziu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata din 30 aug 2009 18:07 de M1k3
putane vezi ca daca o dai in bara o lasi si pe aia bortoasa mai bine asteapta sa fie si fata dezvoltata si u la fel si dupaia o sa ai alt sentiment!! sunt mai mic ca tn si sincer sa iti spun la fel vroiam si eu sex sex si iar sex dar mai bine o faci ...
Re: Re: Re: Este oare normal sa am relatii sexuale din 30 aug 2009 16:28 de iudik
fratilor am si eu un tovaras care are 18 ani si iubita lui 14 ani cam asa cred...si iam zis de site-ul asta(lui)..si mia zis sa va cer sfaturi...ar fi normal sa intretina relati sexuale cu ea?el tot ii spune daca vrea sa intretina relati...dar ea ar ...
Re: Re: Re: Este oare normal sa am relatii sexuale din 30 aug 2009 16:28 de iudik
fratilor am si eu un tovaras care are 18 ani si iubita lui 14 ani cam asa cred...si iam zis de site-ul asta(lui)..si mia zis sa va cer sfaturi...ar fi normal sa intretina relati sexuale cu ea?el tot ii spune daca vrea sa intretina relati...dar ea ar ...
Re: Parintii mei fac sex! din 30 aug 2009 16:04 de tinkerbell
nu fi dezgustata de lucrul asta, se intampla ce trebuie sa se intample normal intr-o casnicie, fie ea recenta sau fie trainica.gandestete putin, daca parintii tai nu ar fi facut sex, cum ai fi existat tu? si stai linistita ca daca vor sa iti ...
Re: Re: Este oare normal sa am relatii sexuale la din 30 aug 2009 15:41 de yony
oare e normal???
dak tot o face makr sa se protejeze...
Re: Re: Re: buna.. din 30 aug 2009 15:31 de yony
:D:D:lol::lol::lol:lol
Re: Genaratia de 14 ani .. din 30 aug 2009 15:26 de yony
la 14 ani sexul ar trebui sa fie doar un plan de viitor nu de prezent...
e o varsta mult prea frageda
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 30 aug 2009 15:24 de yony
ai dreptate...
Re: Gandul la sex cu fostul partener din 30 aug 2009 15:00 de barbie_girl
Stii.. nu poti spune ca "nu mai e nici unul un partener de sex asa bun" Daca veti avea o relatie de durata veti ajunge sa va cunoasteti reciproc sa stiti cum ar vrea celalalt o partida de sex sa stiti ce-i face si ce nu placere..ce vreau eu sa spun ...
Re: Re: Re: Oare e ceva grav? din 30 aug 2009 14:49 de barbie_girl
N-ai ma nimic... probabil din cauza prafului .. mie mi-se intampla sa stranut de o groaza de ori atunci cand ma pensez O:)
Pagina 1292 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |