Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaj pent

din 1 sep 2009 23:51 de andreiu21

Sunt deacord cu metaforic. Degeaba ii zici la un copil ceva in genul: Daca te prin ca bei te omor!... Ca nu rezolvi nimic, mai bine i se explica(copilului) ca nu e bine sa bei, sau daca totusi, inca nu e bine,.. etc.. Daca ti se interzice ceva, nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi mai inte

din 1 sep 2009 23:41 de aditza8

..nu cred k asta i problema...k i place cand "ne uitam la un film":D....inainte sa ne despartim era la fel de rece si nici nu mai aveam acces la nimic cand venea la mine...dar acum dupa ce ne-am impacat..tot avansam pe planual asta..dar in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai in

din 1 sep 2009 22:36 de Firentze

Cred ca am dovedit ca am totusi un IQ destul de ridicat...dar daca l-am compara cu IQ-ul tau cu siguranta as fi in inferioritate :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa

din 1 sep 2009 21:11 de leppflops17

Si eu m'am mai sarutat cu fete :rolleyes: Dar nu pt ca exista atractie sexuala sau sentimente. Intai din curiozitate cand nu sarutasem inca niciun baiat apoi de distractie la petreceri & stuff :lol: La un moment dat anul asta ma sarutam si cu ...

Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 1 sep 2009 20:43 de leppflops17

Plus ca pare "obiectul" mai lung daca nu ai par pe acolo :rolleyes::lol: Pt cei care o sa inceapa sa se rada in fiecare zi dupa constatarea asta.. PARE mai lunga! Dar nu e :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 sep 2009 20:36 de leppflops17

Scuze ca raspund de abia acu da am fost asa de ocupata in ultima vreme incat de abia am mai deschis calculatorul :~* Consultatia a fost vreo 50-60 lei daca nu ma insel. Nu stiu sigur pt ca am facut si un papanikolau si le'a adunat pe amandoua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 prez

din 1 sep 2009 20:29 de iudik

ma amuza fff mult cand vad ce vb de cineva care nu cunoasteti;)) ... si fata cu cocalarus jigolo:)))... daca ai vrea sa sti sunt f departe de lucrul asta;)...dar va las sa va bucurati;))...veniti in clubul midy si vedeti ce cocalarus sunt si ce fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai indraz

din 1 sep 2009 20:03 de adialina69

da ce, aici se masoara dupa vechime ? cred ca fiecare are dreptul la o opinie. sau nu cumva voi santeti toti o gasca cu interese mai mult sau mai putin afisate/ascunse ? si daca tot iti place sa mananci ce nu trebuie as vrea sa stiu la ce te ...

Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisu

din 1 sep 2009 19:48 de LoveGuru

Suplimentele alimentare sunt inofensive daca sunt luate cum spune producatorul(adica cum scrie pe cutie)fereste-te de steroizi , in special de celebrul naposim , nu ai nevoie de asa ceva inca.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi mai inteleg

din 1 sep 2009 18:51 de Firentze

Aici te contrazic!Nu toate femeile! Aici ai dreptate...sau poate doar e plictisita sau poate a deranjat-o ceva de se poarta mai rece!Eu zic sa vorbesti cu ea sincer fata in fata si nu pe messenger sau la telefon(mai ales ca aveti ocazia sa va ...

Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisului?

din 1 sep 2009 18:47 de metaforic

Din contra, exercitiile fizice te ajuta din punctul asta de vedere. Ajuta si cresterea si potenta. Dar nu lua suplimente alimentare!

Re: Re: Re: Re: Varsta primului sarut

din 1 sep 2009 18:21 de Guess who

"primul la 14 ani, la scara tipei... o experienta dezgustatoare daca stau acum sa ma gandesc. Eu tip la vreo 48 de kg, 168 si ea peste 55 la 167 ) Atunci imi parea mai bine ca am dat si eu 2-3 limbi pe acolo decat ca m-am combinat cu aia ...

Re: Re: Re: Varsta primului sarut

din 1 sep 2009 18:20 de Guess who

Si de ce ai facut asta?Daca nu placeai tipa?:ermm:?In fond e mult mai frumos ca primul sarut sa fie ceva ....gen...wow.O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai indrazneat

din 1 sep 2009 17:20 de Firentze

Hai ca sunt si profa de biologie :))) Asa ceva este imposibil :)) Decat daca gasesti tu vreo fata(si barbat depinde si de preferintele tale) care sa nu aiba organe intestine,stomac decat un mare gol ca sa-ti ajunga penisul sa iasa prin gura...asta ...

din 1 sep 2009 16:35 de DarkAngel

Doar daca consumi anabolizante steroidice si steroizi fara supravegherea unui antrenor si a unui endocrinolog si alte substante care afecteaza sistemul nervos iti poti cauza probleme de potenta si de dezvoltare fiziologica (dar marimea penisului nu ...

Re: Re: Cine se ofera sa ma dezvirgineze?

din 1 sep 2009 16:14 de gyft

Re: am uitat curajul acasa

din 1 sep 2009 16:08 de nbnb

din 1 sep 2009 14:55 de simosimina

nu afectează creşterea penisului. Afectează doar dacă iei tot felul de vitamine ,steroizi sau ce naiba sunt alea că nu ştiu cum se numesc. Şi alea ştiu că afectează potenţa. Să mă corecteze cineva dacă am greşit cu ceva. :)

Sala afecteaza cresterea normala a penisului?

din 1 sep 2009 14:51 de aLeXx92

Salut,am 17 ani si as vrea sa ma duc la sala de forta,si as vrea sa stiu daca acest lucru poate cauza cresterii normale a penisului? Multumesc Anticipat?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 prezervative

din 1 sep 2009 14:28 de Firentze

Daca m-ar interesa sa socializez cu un om care ma cred barbat desi sunt fata poate as socializa si cu prostimea :)) Dar cine stie poate te atrag mai mult barbatii decat femeile de m-ai confundat...:lol: Si ca sa maschezi anumite lucruri te culci ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1289 din 3731
«   1 ... 1286   1287   1288   1289   1290   1291   1292 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare