Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Dezvirginarea... din 2 apr 2009 11:37 de M1xz
deci i-a curs sange? huh? ok deci daca la prietena ta sau alte fete le curge ciclul aia inseamna ca sunt dezvirginate!LOLZ
Re: Re: Re: Re: ma ustura din 2 apr 2009 10:37 de mirela
nu vreau sa ajung la doctor.nu vreau sa afle mama.si acel medicament se ia fara reteta???pls rasp:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea din 2 apr 2009 09:20 de mistery_girl
Pe mine m-a durut destul de tare si nu am simtit placere si nici nu am sangereat (asa ca se poate sa nu sangerezi chiar daca esti virgina)dar depinde de fiecare organism. Cam dupa ce am facut dragoste a doua sau a treia oara am inceput sa simt ...
Re: Re: Re: Re: .,.. din 1 apr 2009 23:14 de Firefox
Am jucat azi tenis... si cum mi-am dezvoltat musculatura.. mainilor(ce exprimare).. nu prea aveam incredere in mine.. (tin sa precizez ca am fost si cu ei...ce vii secific deoarece nu am racheta "ok"..:(()adica nu eram sigur ca o sa mai nimeresc bine ...
Re: Re: Re: ma ustura din 1 apr 2009 23:06 de angela
Nu e grav, te poti spala cu ceai de musetel sau sunatoare o perioada.Sa nu te dai cu creme de maini sau alte creme. Daca nu iti trece cel mai bine consulta un medic.Sau daca nu inceteaza ai putea lua metronidazol.Este pentru vaginite. Insa nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, p din 1 apr 2009 21:21 de nemesis
Mda... "se poate si altfel decat niste simple"... prepozitii. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirec din 1 apr 2009 20:43 de ExoticDream
Oooooo daaaaaa, dar este valabil daca si numai daca cei doi parteneri sunt apropiati ca nivel al IQ si EQ. As mai adauga faptul ca astfel de cupluri rarisime sunt poate singurele care au o sansa reala de a dura chiar si o viata intreaga. ...
Re: Re: Re: Re: Re: ma ustura din 1 apr 2009 20:03 de pacpac
ne vorba numai de colturi,daca si le musca in loc sa si le taie,acelasi lucru este:))
Re: Re: ma ustura din 1 apr 2009 19:29 de mirela
si poate fi ceva grav daca au intrat microbi acolo?:((pls rasp
Re: ma ustura din 1 apr 2009 19:06 de angela
Pai poate nu te-ai spalat pe maini cand ti-ai introdus degetele in vagin, si odata cu ele ai bagat acolo microbi si alte bacterii care ti-au afectat flora bacteriana, si de aceea ai mancarimi. :ok:
Re: Prima data la baieti ~ din 1 apr 2009 19:03 de angela
Daca tot faci sex, fa sex cu cap si foloseste o caciulita pentru Gigelu' tau (adica un prezervativ):ok: Virginitatea nu te impiedica sa folosesti prezervativul, acesta trebuie folosit de fiecare data cand faci sex,el te fereste de bolile cu ...
Re: Probleme cu erectia dupa penetrare! din 1 apr 2009 18:58 de angela
Eu zic sa mai incercati si sa nu te gandesti ca nu poti, ca nu esti destul de macho, sau alte ganduri, pur si simplu traieste clipa.De multe ori baietii au probleme de acest fel, pentru ca daca li se intampla o data deja subconstientul lor incepe ...
Re: Re: Re: ma ustura din 1 apr 2009 15:11 de veraoc
Hm...ce nu inteleg eu cum poti sa nu fii pregatita pt un contact sexual , dar pentru a-ti fi introduse degete in vagin,da! Daca spunea ca nu au fost inca la locul si momentul potrivit , ca nu au avut destula intimitate sau ca nu au fost pregatiti ( ...
Re: Re: Re: excitare... din 1 apr 2009 14:58 de ANONIM
E PREA TARE:))
Re: Prima data la baieti ~ din 1 apr 2009 14:47 de vladbodan
ata aia ai cumva impresia ca se rupe chiar atat de usor sau cumva au ele foarfeci prin vagin? daca nu te-ai prins inca e cam acelasi lucru cu masturbarea ;) doar ca e mai placut deci nu ti se rupe chiar atat de usor
... si te sfatuiesc sa ...
Re: ma ustura din 1 apr 2009 10:16 de pacpac
poate nu avea unghiile taiate cum trebuie si te-a zgariat sau poate ti-a intrat tie ceva in ea,un fir de par sau altceva:))
Usturimi dupa joc cu degetul in vagin! din 1 apr 2009 10:08 de mirela
buna fetelor...am si eu o intrebare.stiu k multe ati facut asta chiar daca unele poate nu rec.eu sunt virgina si inca nu sunt pregatita sa fac dragoste cu prietenu meu.am 17 ani.si acum cateva zile a incercat cu degetu.m-a durut putin dar acum am ...
Re: Re: Re: .,.. din 31 mar 2009 23:58 de Firefox
da.. plictiseala totala.. nu prea am chef de nimic.. dar deodata vine cheful si bang.. trece pe langa mine... sunt un jucator de tenis.... nu prea am mai fost la antrenamente/la teren.. am jucat prin fata blocului.. prin parc.. si ultima sotie.. am ...
Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 31 mar 2009 23:42 de Firefox
:lol::lol:mi-a placut asta.. intreab-o pana zice da..:))
Re: Re: Re: Re: Re: ? de ce ? din 31 mar 2009 23:39 de Firefox
E un sfat bun:,. Plus ca daca tii in tine fiecare "neplacere"(nu zic ca e bone sa le spui pe toate in fata sau altceva) dar in timp se acumuleaza si nu prea a bine sa se intample asta..
Pagina 1486 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||