Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sexul neprotejat... din 30 mar 2009 08:44 de vladydana
dak el nu vrea sa foloseasca prezervativul atunci cauta tu un medic ginecolog si sa-i spui k ai nevoie de o reteta pt anticoceptionale si asa se rezolva totul nu mai stai cu frica k poate ramai sau nu si sexul neprotejat poate aduce ...
Re: Re: Re: Re: POATE DURA O CASNICIE din 30 mar 2009 08:26 de vladydana
felicitari vladbodan si pana acum nu ai fost tentat sa calci stramb sau deja ai facut-o,tu la ce timp te intalnesti cu iubita ta,si incredere avem unul in celalalt dar nu stii niciodata ce se poate intampla si mai ales in weekend am ...
Re: Re: Varsta primului sarut din 30 mar 2009 05:47 de surberjah
primul la 14 ani, la scara tipei...
o experienta dezgustatoare daca stau acum sa ma gandesc. Eu tip la vreo 48 de kg, 168 si ea peste 55 la 167 :)) Atunci imi parea mai bine ca am dat si eu 2-3 limbi pe acolo decat ca m-am combinat cu aia ...
Re: Re: Re: Ma duc la ginecolog din 30 mar 2009 01:46 de Firefox
da tu.. lupul moralist:lol::lol:.. dar sa sti ca ai dreptate(nitica da ai).. sa dea Domnu' sa am si un baiat si o fata.. (baiatu mai mare cel putin cu 2 ani).. daca nu sa nu fie niciunu(niciuna)... chiar sunt curios cum mi-as creste copiii peste ani ...
Re: .,.. din 30 mar 2009 01:35 de Firefox
Vinerea (daca nu asta.. data viitoare)dam rezistenta la sport.. 1000 si ceva de metri in x minute.. si cum eu am musculatura dezvoltata de la bust in sos..:-`.. trebuie sa trag tare(de fapt de cateva saptamani ma duc la stadion si alerg odata la 2 3 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 mar 2009 01:16 de Firefox
mai.. aspectul ca aspectul.. adica daca ajungi sa cunosti pe cineva nu conteaza asa mult aspectul dar tot conteaza.. dar cand incepi o relatie noua.. cu cineva.. care nu te cunoaste asa bine.,. daca nu castigi la aspect.. nu ai sanse mari sa o duci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 30 mar 2009 01:12 de Firefox
chestie dura... vineri.. inainte de ora de sport.. se tot lauda unu; ca o are de 20 cm cand e sculata...el cu putini muschi pe el.. dar slabut.. mai guraliv si smecher.. 20 cm.. bine ma daca tu o ai de 20 cm eu "ti- sug" in fata clasei.. el plin de ...
Re: Crema epilatoare din 30 mar 2009 00:40 de Listener
Eu am dat 1700 ron pe un rio x60 (60 de fire de par pe zona B) ) cu laser...ce pot spune CA_SI MERITA TOTI BANII !!!! DURERE APROAPE INSESIZABILA (spre deosebire de epilare unde e crunta) rezultate ca pielea de bebelus,fara urme,puncte negre sau ...
Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ... din 30 mar 2009 00:30 de rucsy
dap :heart:
Re: sexul neprotejat... din 29 mar 2009 23:39 de pacpac
poti sa ramai si daca nu ejaculeaza in tine,mai ales at cand incearca sa-si controleze ejacularea ,at ies cateva picaturi de sperma.asa ca mare grija
Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu esti din 29 mar 2009 23:32 de Alex
nu ai dc sa-ti faci griji ...stai linistita
Re: Re: Re: Crema epilatoare din 29 mar 2009 23:09 de simosimina
toate cremele care le-am folosit in trecut erau de cacat...chiar daca sunt ele mari firme.. In afara de faptul ca crestea ca si cu lama:))
Eu sunt norocoasa ca nu am firul gros..si e si blond..si creste si cam greu. Dar ceara este cea mai buna. ...
Re: Re: Crema epilatoare din 29 mar 2009 23:04 de vera_mary88
cam tot acolo e crema sau lama....bine depinde de persoana si cum ii creste firul...parca totusi la crema nu creste chiar atat de repede...si eu sunt pentru ceara mai ales in zona intima :)
Re: sexul neprotejat... din 29 mar 2009 23:04 de simosimina
daca va place sa va jucati cu focul e treaba voastra.. Ganditi-va mey si la viitor... Cred ca n ti-ar placea sa ai la activ...niste avorturi..nu?
Nu mai crede ca el poate sa isi controleze ejacularea..:))) ca nu poate..
Dar in fine..nu inteleg ...
Re: Crema epilatoare din 29 mar 2009 23:00 de simosimina
cel mai rau se ingroasa de la lama..apoi de la crema epilatoare... :) oricum..depinde in ce loc se face cu ea. Crema epilatoare este pentru picioare/maini... nu pentru zona intima.
Sfatul meu este ca ceara este cea mai buna! Eu sunt adepta ...
Crema epilatoare din 29 mar 2009 22:58 de Coracao
Este adevarat mitul cum ca de la crema epilatoare ti se ingroasa firele de par si creste si mai naspa dupa???
Re: Re: Re: POATE DURA O CASNICIE din 29 mar 2009 21:50 de vladbodan
am o relatie de 1 an si jumatate la distanta... eu sunt din cluj iar ea din mures... parerea mea e ca ar trebui sa existe cel putin incredere unul in celalalt... dupa ce te-ai mai casatorit cu el daca ai instant indoieli de el? :ermm::ermm:
Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejac din 29 mar 2009 21:45 de vladbodan
:mellow: si inca sotul tau nu a aflat??? ... inseamna ca si tie ti-a placut ... daca tu consideri ca chestia asta cu individul ala nu trebuie sa se rezolve :mellow: ce oameni
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tristete absoluta.. din 29 mar 2009 21:14 de milli
"Fericit nu este cel ce are tot ce isi doreste ci cel ce isi doreste ce are deja". Sa fii multumit, impacat cu tine, sa poti sa iti pastrezi zambetul pe buze in orice situatie, sa vezi partea plina a paharului... pentru mine asta e fericirea, nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis din 29 mar 2009 18:27 de vladydana
dak dragostea exista intre cele 2 persoane poate dura dak nu exista asa ceva intre ei se alege praful de tot:)
Pagina 1489 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||