Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 28 mar 2009 17:53 de pacpac

ba da are cum si sotiei i-a venit ciclu si era gravida.daca imi aduc bine aminte i-au venit 2 cicluri asa ca...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ

din 28 mar 2009 17:24 de catalin

pai daca faci sex la maxim :ermm:e super am facut si la10 ani sex cu trezervative cu sperma cu o gagica mortala leam spus la parinti ca ma simpt rau si dupa cea iam scris unei prietene sa invite toate fetele pe care le stie ca sa facem sex la maxim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distant

din 28 mar 2009 13:53 de veraoc

Parerea mea este ca nu putem generaliza acest subiect. Sunt atatea exemple de esecuri in ceea ce priveste o relatie la distanta , care ne face sa gandim ca nu vom fi noi o exceptie de la "regula" . Totusi , daca privim in jur , vom vedea si cazuri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 28 mar 2009 13:41 de miha3la

este chiar aiurea..unele pers.nu raman daca fac neprotejat iar cei care se protejeaza....

Re: Re: Re: Re: sotia mea nu face nimic in casa

din 28 mar 2009 13:28 de vladydana

mai ce sa zic dak aveati un copil mei e o scuza k e dezordine in casa dar asa cred k ar trebui sa impartiti treburile casnice oricum si la mine e dezordine eu pe de-o parte fac curat pe de-o parte baietelul meu face la loc asa k eu fac ...

Re: Re: Re: Re: am o belea

din 28 mar 2009 12:54 de vladydana

dak fata are ciclu regulat poate sa tina metoda calendarului adica 5zile inainte sa-i vina poate sa faca sex linistita,dupa ce-i vine ciclu numeri 10 zile inclusiv cu prima zi in care ia venit si atunci iti dai seama dak ea a ramas ...

Re: Obosit dupa 5 ani de relatie serioasa...

din 28 mar 2009 12:44 de angela

Sunt de acord cu Exotica, el te-a iubit poate in trecut, insa acum acea flacara s-a stins.A obosit, vrea ceva nou, si acel ceva nu esti tu.Eu zic ca e mai bine ca se intampla acum, daca va casatoreati ti-ar fi placut sa vina cu o faza de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 28 mar 2009 11:24 de simosimina

testele mai pot gresi. Mai cumparati unul..si daca si ala iese...fuga la doc..!!! dar repede!

Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat

din 28 mar 2009 11:23 de simosimina

cu multa placere:-*

Re: ce se intampla?

din 28 mar 2009 11:21 de simosimina

Stai linistita..din cauza racelii + antibiotice..iti intarzie. De obicei daca iei antibiotice intarzie menstruatia...deci nu e vorba despre sarcina! :-*

Re: Re: Obezitatea este un dezavantaj in relati???

din 28 mar 2009 10:11 de vladydana

nu cred k poate fi un dezavantaj obezitatea am vazut fete si baieti plinuti de mana cu un baiat sau cu o fata si pareau destul de fericiti impreuna,si sotul meu e plinut dar-i sta bine si sincer nu vreau sa-l vad slab asa k dak ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a

din 28 mar 2009 09:57 de maria22

da asa e ai dreptate,am apucat sa il imping cu picioarele si cu mainile mai mult de atat nu am putut face imik pentru ca nu ma obligat sa fac nimik a vazut ca plangeam si nu vruiam sa am de aface cu el iar el sa lipsit sa aiba relatii cu mine ,si a ...

Puncte negre si albe pe pielea de pe penis

din 28 mar 2009 07:43 de Undercover

Salutari,well,nu stiu daca e aria corecta,dar ma ingrijorez sa nu fie vreo infectie,ceva...:unsure: Am 17 ani,nu am avut niciodata contact sexual,iar pe pielea care acopera capul penisului au aparut acum vreo 6 luni,2 bube/cosuri care dupa un timp ...

Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejac

din 28 mar 2009 01:41 de ExoticDream

Stai linistita, te stresezi prea mult si nu-i bine pentru cel mic. Chiar daca spermatozoizii sunt jucausi nevoie mare, tot nu erau ei asa de inteligenti incat de unde au aterizat sa intuiasca si sa urmeze calea spre ovul! Parerea mea este ca ...

Re: Lichid transparent la masturbare!

din 28 mar 2009 01:23 de UnuLsauAltuL

Lichidul transparent lipicios este tot sperma doar ca e mai diluata...totusi,cat de des te masturbezi?...destul de des as zice...2.Da,esti in parametrii normali,nu itzi mai face atatea griji...totul creste cu timpul:)

Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat

din 27 mar 2009 22:49 de maria22

a da am vrut sa l tai sa mor eu in disperarea aceea dar am stat si mam gandit mai bine........si miam vazut de viata mea am incercat sa raman cu sotu meu insacinata si dupa aceea sa intamplat si minunea asta ,asa o pot numi

Re: Swinging

din 27 mar 2009 22:46 de opp

Acea nesiguranta este motivul pentru care majoritatea se tem, privesc ostil, condamna sau pur si simplu nu inteleg fenomenul. Si daca "cealalta a fost mai buna" care-i problema ? "El" este cu tine doar pentru cat de buna esti in pat ? Si daca ...

Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe

din 27 mar 2009 22:45 de maria22

nui asa ca nu puteam sa raman cu el??pentru ca nu ma patruns...sub niciun fel,adica penetrat..si nu avea cum sa intre inauntru vaginei,tu esti singura care mia dat un raspuns concret :flowers:multumesc !!!

Re: Re

din 27 mar 2009 21:01 de Listener

Hmmm nu-i rau cum gandesti bravo...dar ai uitat ceva..si anume.. sa nu ai timiditate/frica/emotie/gelozie si curiozitatea fitei.. ca sa poti face ce ai scris mai susB):lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian

din 27 mar 2009 20:33 de Listener

Ma stii cum e? Terci te faci prima luna dar apoi esti lux ;) PS:Acuma caut Aparat Laser Rio x60 (face 60 de fire de par pe loc) arde folicului lasand paru sa cada pielea ca de bebe minim 3 luni in cazul in care esti ultra paros,dar poate sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1491 din 3732
«   1 ... 1488   1489   1490   1491   1492   1493   1494 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare