Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Prea mult

din 27 mar 2009 20:19 de Listener

Daca nu ma credeti fie...oricum nu vorbeam de mine ci din informatii pe care le-am aflat,auzit si vazut...dar aceste intamplari mi-au lasat o impresie :alien: . Deaceea vroiam si eu sa pun o intrebare,nu am dat cu batu... Incepator cine zice ...

Re: Prietenei mele e frica de dezvirginare....

din 27 mar 2009 16:47 de DarkAngel

Am impresia ca generatiile noi au lipsa acuta de imaginatie si noaptea cand se plictisesc dau pe un program tv xxx si se gandesc: "Hmm asta nu am facut, ar trebui sa fac si asta" Si un mesaj pentru autorul postului: La varsta ta este foarte probabil ...

Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 27 mar 2009 16:04 de doru

daca n-ai curaj pierzi .Daca ai curaj vei sti ce ai de pierdut . Eu am fost acum, mult timp in pielea ta si am avut numai de pierdut . Incearda sa o atragi prin diverse tertipuri si cand e momentul spunei-o . ...

Re: Re: Re: Sarcina cu anticonceptionale?

din 27 mar 2009 15:12 de Farfalla

Si mie imi venea la fel, la ore fixe, dar de exemplu luna asta in ziua dinainte sa imi vina am fost f stresata, am stat numai in picioare si mi-a venit exact in ziua aia, adica mai devreme. Depinde sunt mai multi factori cum ar fi stresu', oboseala, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenei

din 27 mar 2009 14:27 de angela

Mi-e groaza de ce o sa se aleaga de generatia de azi, cand nu se gandesc decat la sex.Eu la varsta lor, nici nu stiam ce e ala, ma jucam ''pitulushu'' in fata blocului.Baietei, lasati sexul, aveti timp de asta toata viata. :`:ok::ninja:

Re: Re: Re: Sarcina cu anticonceptionale?

din 27 mar 2009 14:25 de pacpac

ne e regula sa vina intr-o zi fixa sau ora fixa.poate sa mai intarzie o zi,doua,mai ales daca ai mai avut si ceva probleme de sanatate,raceala...

Re: Re: SEXUL ANAL

din 27 mar 2009 13:55 de LoveIsBlinD

Suna ciudat...dar eu am practicat sexul anal....si poate fi sipalcut si neplacut la fel k sexul normal....eu de ex daca sunt stresata....si fac sex normal...aa...subconstientul e iritat....iar dupa am dureri cumplite.....dacafac sex anal...e ...

Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe mine

din 27 mar 2009 13:33 de simosimina

nu ai cum sa fi insarcinata..dar nu inteleg cum de ai stat ca... fara sa faci nimic... Chiar asa de periculos era ..de nu puteai sa ii dai cu ceva in cap??:wacko: sau nu neaparat asta..dar in fine..

Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe

din 27 mar 2009 13:26 de maria22

pai normal ca ramasesem si inca sunt dar nu are cum sa fiu cu el pentru ca eu nu am avut relatii sexuale cu el am avut cu sotu dupa aceea si chiar inainte de a avea relatii cu sotu miam facut un test de ovulatie care mia iesit pozitiv si in seara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sal

din 27 mar 2009 13:20 de sherry

stiu fratioare dar inainte sa iei documenteazate de 1000 de ori.si daca tot e sa iei ceva ia ceva injectabil.nu naposim e cel mai prost

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sal

din 27 mar 2009 13:20 de sherry

stiu fratioare dar inainte sa iei documenteazate de 1000 de ori.si daca tot e sa iei ceva ia ceva injectabil.naposim%%-

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 27 mar 2009 13:20 de simosimina

nu ai cum sa faci hemoroizi de la asta:)) hemoroizii se fac daca te fortezi cand faci..treaba mare..nu de la sex anal.. Si sexul anal se face cu lubrifiere din belsug..plus relaxarea orificiului anal ..

Re: Poate ramane insarcinata?

din 27 mar 2009 13:18 de simosimina

daca ia pentru prima data anticonceptionale...trebuie sa la ia in prima zi in care ii vine menstruatia ..plus ca urmatoarele 5 ziel trebuie sa o faca protejat ...si abia apoi nu mai are nici un stres..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obsedata de un baiat

din 27 mar 2009 12:28 de ExoticDream

Adica nu se mai iubesc, nu? In acest caz, intalnirea (zilnica sau nu) nu mai are nici un sens! :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Obsedata de un baiat

din 27 mar 2009 12:14 de Firefox

Nu mai.. unii.. daca stau mult impreuna(sau se intalnesc zilnic) nu se mai sufera unul pe altul..

Re: Re: Re: Re: Obsedata de un baiat

din 27 mar 2009 11:50 de ExoticDream

Adica n-am inteles: doi oameni se iubesc doar daca nu se vad suficient de des ca sa se plictiseasca?!? Grozava iubire mai este aia.... Thank you, but no, thank you! :x:x:x

Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe mine

din 27 mar 2009 11:09 de ExoticDream

Din cate imi amintesc, ai mai expus problema aici si parca tu ramasesei insarcinata in perioada aceea. Problema ta este ca te temi sa nu cumva sa fie copilul acelui individ libidinos, asa-i? :(:(:(

Re: Re: Re: ...un raspuns sincer va rog si serios.

din 27 mar 2009 10:23 de pacpac

nu

Re: Re: ...un raspuns sincer va rog si serios..

din 27 mar 2009 10:20 de maria22

da va multumesc pentru preocupare dar pe mine nu asta ma intereseaza pe mine ma intereseaza altceva daca se ramane gravida din asa ceva....

Re: Re: Re: Re: poate ramane insarcinata ?:-?

din 27 mar 2009 09:29 de pacpac

mai omule,din ce stiu eu,daca le ia azi,peste o luna poti sa ejaculezi in ea fara probleme.eu asa stiu,dar poate si mai devreme.Daca nu ai terminat in ea,nu are cum sa ramana gravida.facti si voi cu prezervativ pana luna viitoare si gata

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1492 din 3732
«   1 ... 1489   1490   1491   1492   1493   1494   1495 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare