Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala din 25 mar 2009 23:27 de cristian18
pey asta e ideea ca nush .. eu am fimoza shi asta ma cam ingrijoreaza .. am penisu de 13-14 cm shi nush cum o sa reactioneze ea(nush ce reactie o sa aiba).. pls vreau mai multe sfaturi ca sunt f ingrijorat :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mar 2009 21:31 de baby
pt ca imi esti drag:mellow:
Scuze!
acu tine-te ca te taxez cu prima ocazie:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mar 2009 21:27 de Firefox
baby ma dezamagesti...:(.. eu le-am scris. Niciun copy+paste.,. daca te uitai putin observai ca unele sunt "in serie" Acorda-mi putin credit ce mama ei...:mellow:(Chiar daca am zis ca nu as folosi mai mult de 2 %.. nu am zis ca nu le-am facut ...
Re: Re: Re: Re: Masturabrea.... din 25 mar 2009 21:24 de Firefox
offtopic: intr-un fel m-as fi bucurat daca masturbarea excesiva ar fi cauzat infertiitate.. se inmulteau mai putine chestii...:-`
Re: Re: Prea mult din 25 mar 2009 21:24 de ExoticDream
Si daca nu te cred? :-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata?:-s:( din 25 mar 2009 21:10 de mirabela
Buna din nou..Tzin sa va anuntz k ieri mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ..credetzi k se mai pune problema unei eventuale sarcini tzinand cont k acum cateva zile mi-a fost putin greata dar poate am papat ceva ce nu mi-a priit...acum pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ........pls raspundetz din 25 mar 2009 20:47 de the_gogu
frica sa nu-l fi mintit...avantajat sau dezavantajat nu are de ce sa fie...doar daca e disperat sa aibe o virgina, eu stiu...
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 25 mar 2009 20:20 de electra
Sa nu astepti nimic
http://www.youtube.com/watch?v=DEZfikZX9Sc
Re: Re: Re: ........pls raspundetzi ... din 25 mar 2009 20:14 de the_gogu
explica-i situatia si...daca este un baiat mai greu de convins nu-ti face mari sperante ca o sa te creada din primul moment
isi va da seama in timp daca ii castigi increderea :rolleyes:
Re: Re: Dispare dragostea? din 25 mar 2009 20:09 de femme
:rolleyes: Mi-a placut ce ai zis!! Foarte bine spus!!!:)
Re: Re: Re: de ce ? din 25 mar 2009 19:55 de the_gogu
prietena ta a cam avut dreptate spunand ca e las...si e bine ca ti-ai dat seama ca pentru el conteaza mai mult ce ii spun prietenii, tot ce pot sa mai spun e sa ai grija si sa fii precauta cumva...adica sa nu-i dai prea multa ...
Re: De ce sa intampat asa ceva? din 25 mar 2009 19:46 de femme
Stai linistit, cu siguranta a fost din cauza stresului si a emotiilor!!! Nu trebuie sa-ti faci griji!!!:ok:
Re: ........pls raspundetzi ... din 25 mar 2009 19:39 de the_gogu
da...se poate sa nu curga si, din moment ce te-a penetrat nu mai esti virgina.
si mai citeste pe forum daca vrei neaparat mai multe pareri ca sigur vei mai gasi minim 5 topicuri pe aceeasi tema:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 25 mar 2009 17:44 de maya
care uter,oameni buni?Cine ti-a spus tie ca ajunge cu penisul in uter? de vagin a auzit cineva pe-aici?:wacko:
Re: foot fetish din 25 mar 2009 17:42 de baby
mai exact ce vrei?:huh:
sa ii lingi degetele si apoi sa nu va mai bagati in seama pe strada?:ermm:
adica un fel de aventura intre limba ta si picioarele ei?:lol:
explica si vedem apoi daca avem idei:-`
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenei mele din 25 mar 2009 15:49 de baby
ahahahahaaaaaa:lol:
Angelaaa ce metode? ce orientare?
o bagam si o scoateeeem!!
Fratilor...in cap daca stam si tot degeaba.
Stiti cum e cu unii oameni?
Chiar daca le zici de 1000 de ori ca gresesc........tot asa fac.
Pana nu simt pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenei mele e f din 25 mar 2009 14:29 de angela
Daca nu vrei sa fii smecher, macar fii baiat destept, si mai asteapta. Nu te lua dupa altii care iti spun: Ba prost mai esti ma ,n-ai futut-o nici pana acum pe aia??:wacko:Mai degraba citeste despe metodele de contraceptie, cunoaste-ti bine ...
Re: De ce sa intampat asa ceva? din 25 mar 2009 14:24 de angela
Faptul ca tii la ea e un lucru mare, si acest lucru te-a afectat. Subconstientul tau lucreaza, si fara sa-ti dai seama ti-a fost frica, teama sa nu o ranesti, sa nu o doara.Psihicul la barbati face si desface.Deci, nu te stresa prea tare, si nu ...
pt gelevra din 25 mar 2009 13:35 de alexa
Nu stiu ce sanse are o relatie la distanta. Nu ne-ai spus cati ani face facultate si daca la sfarsit se va intoarce in orasul in care esti tu. In cazul asta, daca reusiti sa mentineti relatia fara sa se deterioreze sentimentele, momentul in care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenei mele e frica de din 25 mar 2009 13:16 de vladbodan
si daca prietenii tai sar de pe bloc trebuie sa sari si tu? trebuie neaparat toata generatia asta sa mearga in turma? ce face unu trebuie sa faca si altul?
Pagina 1495 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||