Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Prea mult

din 24 mar 2009 14:47 de Listener

Am deschis acest topic pentru ca as dori sa aflu daca exista persoane care au intimpinat niste probleme si anume sa fi atat de aratos incat sa nu te poti cupla cu o fata... Sa presupunem ca esti un baiat care arata de nota 20 la fata,corp si super ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt Virgin

din 24 mar 2009 14:35 de Listener

Eu iti recomand sa te duci la un bordel pana te mariti cu aia. In caz contrar o sa ajungi cam emo poftind dupa o chestie neimportanta (sexul cu o femeie) care se poate face foarte usor sau cumpara si mai usor:lol:

Re: Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 24 mar 2009 12:36 de mistery_girl

As incerca sa mentin prietenia si cu F1 si cu B. Daca ar fi fost o prietenie solida intre F1 si F2 nu cred ca F1 i-ar fi cerut asa ceva. Nu poti sa impui nimanui cu cine sa fie prieten asta e clar. F1 este egoista si probabil din cauza asta o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt Virgin

din 24 mar 2009 11:46 de Ionel1984

Ms de raspuns. Eu credeam sa moare nervul daca sta in erectie si eu nimic.

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt Virgin

din 24 mar 2009 11:41 de pacpac

n-o sa ai nici o problema

Re: Re: Re: Re: Sunt Virgin

din 24 mar 2009 11:40 de Ionel1984

Nu. Eu vreau sa aflu daca o sa am probleme cu potentza etc. Vreau replici serioase, nu ma luati in baza.

Re: Sunt Virgin

din 24 mar 2009 11:30 de pacpac

si cand va casatoriti?peste 6 ani?:)

Sunt Virgin

din 24 mar 2009 11:25 de Ionel1984

Salut. Sunt Ionel si am 24 de ani si sunt virgin. Am vorbit cu prietena mea si a spus ca vrea sa facem sex dupa casatorie:( si sunt cam ingrijorat in legatura cu asta. Mi se poate intampla ceva daca nu fac sex? ca atunci cand sunt langa ea si ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mar 2009 11:18 de alexa

Si daca simti ca nu te vrea.. ce e de facut??

Re: Re: Re: Re: ginecolog......

din 24 mar 2009 09:40 de Incepator

Ce alcoolist e asta :-" .. Edit : evdeti=vedeti gesti=vesti ______________ Uffffffffff:flowers:

Re: Re: ginecolog......

din 24 mar 2009 09:07 de pacpac

vezi al 3-lea post al ei si da-ti 2 palme :))))

Re: Re: Fostul meu iubit insista

din 24 mar 2009 09:02 de eugenia

chestia e ca in aceste 5 luni m-a cautat mereu. mi-a zis ca are multe pe suflet si trebuie sa imi zica. si insista . acum ma cauta in fiecare zi. zice ca vrea sa ramana cu mine ca nu a incetat sa ma iubeasca. eu nu sunt implicata in alta relatie, ...

Re

din 24 mar 2009 08:19 de valentine

Tipele mai in varsta decat noi...asta da subiect de discutie:rolleyes: Ce pot sa zic si eu la randul meu, am stat tot timpul cu tipe care aveau cel putin 2 ani mai mult ca mine, iar din cauza asta s-ar zice ca as putea vorbi concret si la obiect, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex Anal

din 24 mar 2009 08:08 de mirelush

poi tocmai asta era si ideea, dupa ce faptul e consumat si o faceti dupa cum va taie capul, veniti pe site-uri de genu' si puneti niste intrebari stupide, care, sa fim seriosi, sunt la mintea cocosului... si aici... noi nu judecam, de te aprinzi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 mar 2009 00:47 de Farfalla

Ador matematica si informatica sau adoram mai bine zis :love::love:. Sa trecem la subiect. Pana la urma daca te vrea cu adevarat simti doar tu lucrul asta si este minunat :love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 23:53 de Listener

Inca ceva alergarea face cel mai mare exces aerob afara sau daca ai ocazia sa mergi la sala si sa ai xt 1000 de la technogym (10000 euro banda) si mai bine deoarece pe aceia poti face alergare metrica pe nivel de calorii in raport cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 23 mar 2009 23:49 de Lenor

mda...dar cel/cea care a scris-o sigur are imaginatie bogata

Re: Re: Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 23:44 de Listener

Atentie sala e sport anaerob adauga apa respectiv te mareste,daca duci lipsa de un sport aerob (alergare inot ..ce te face sa respiri tare) atunci risti sa te faci big momma.. mancarea fixa e relativa deoarece asta se leaga de orele tale de ...

Re: Re: Re: ginecolog......

din 23 mar 2009 23:24 de Incepator

Nu stiu cum evdeti voi problema asta . Haideti sa facem o analogie .. E ca si cum ti-ai duce bolidul de curse la service sa ii faci revizia . Cam asta e .... O sa fii tu cu ginecologul....inainte de a te dezbraca.....vorbesti cu el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Anal

din 23 mar 2009 23:12 de simosimina

nu ai cum sa nu faci anatomie in liceu..anatomia se face in clasa a 12a...deci..in fine Nu te judeca nimeni fetitzo..doar ca..ma mira ca exista persoane care nu stiu niste chestii..elementare...Doar atat...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1497 din 3732
«   1 ... 1494   1495   1496   1497   1498   1499   1500 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare