Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cere sex din 23 mar 2009 11:56 de Incepator
Un pic de liniste...
Mersi ! :~*
Solutie : Deci, faci asa : Daca te temi de gusturi neplacute e naspa....
In primul rand igiena sa fie perfecta, apoi pui de asta pe ,,terenul denivelat" ( ...
Re: ginecolog din 23 mar 2009 11:22 de pacpac
pai ai tai de ce te duc?sa vada daca mai esti virgina sau cu alta problema?
Re: ms ..pt tot:D din 23 mar 2009 10:19 de anturika
Nu vad pentru ce iti faci griji....te-ai protejat..asta conteaza...iar intarzierea e normala daca ii pot spune asa .... stai linistita o sa-ti vina mai tarziu ;) dar o sa-ti vina......daca nu te protejai puteai sa-ti pui un semn de intrebare.... ...
Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!? din 23 mar 2009 10:16 de flory1987
Parerea mea ar fi s-o alegi pe cea noua...mai ales ca tu ai 19 ani.Ce naiba stai sa umbli cu o minora de 15 ani? nici cu amandoua nu incerca sa umbli ca nu iti merge,o sa afle si cea noua si cea actuala ca ai inselat-o si o sa ramai singur ...
Re: Fostul meu iubit insista din 23 mar 2009 09:55 de flory1987
Eu spun sa-ti cauti altul,sau mai asteapta nu sti cand apare.....baiatul la care visa-i;:love: poi ce inseamna asta? ati fost despartiti timp de 5 luni si akum iti cere sa va impacati ca nu poate iubi alta fata? (daca cu adevarat nu putea iubi ...
Re: Destul de important pentru mine.... din 23 mar 2009 09:44 de pacpac
Te inhibi.Banuiesc ca nu ai nici o problema sa ti se ridice,dar cand tre sa treci la treaba se culca.am patit si eu asta.La mine fata mi-a pacalit puta:)),imi facea oral si cand nu eram cu ochii la ea,s-a urcat repede pe mine si m-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2009 09:19 de Incepator
Zau omule...cata matematica poate incapea in tine ?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Anal din 23 mar 2009 09:18 de pacpac
poate sa-si dea drumu la tine in fund in cantitati industriale,tot nu ramai:)) deci NU NU NU ramai daca termina in fund:)))
Re: Re: Re: Re: Sex Anal din 23 mar 2009 02:04 de Kamy19
In liceu nam facut asa cv deloc chiar iar ist decat in ultimi 2 ani in fine eu vroiam sa vad doar daca aceea pers ma inf gresit sau corect pe cand vad ca voi ma int de anatomie si alti zic de iq formu asta e degeaba cumva era greu sa raspundeti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 23:22 de Pasaroi_Cuminte
Ehm :ermm: Exotic putina atentie:
1+1 <> 1 asta in baza (10)
Trecem in binar:
1 =0001;
(2)
Operatia de adunare (+) din baza zece o inlocuim in baza 2 cu [i]bitwise AND[/i], ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 22:45 de ExoticDream
Cred ca...., ba nu, [b]sunt convinsa[/b] ca te inseli! Enorm! Te inteleg insa: datele problemei iti sunt insuficiente pentru a formula concluzii. Este cam fuzzy povestea.... (pentru tine!).
Niciodata nu putem avea suficienta experienta, ...
Re: Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu din 22 mar 2009 22:30 de n
Nimic nu este cu adevarat greu atata timp cat incerci.
Sa presupunem ca, dataorita unor imprejurari nefavorabile, te-ai trezi de la o varsta frageda singura si fara resurse financiare. Cel mai probabil te-ai agita si intr-un final ai reusi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 22 mar 2009 22:12 de 11
Cred ca ti-e putin teama sa spui...cum ...crezi ca daca zici va vedea valentine si isi va dea seama ca mai simti ceva pentru el :-?...ce ciudata e dragostea... mi-am dezinstalat cortu...mi-am dat seama unde am gresit...m-ai ajutat foarte mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora priet din 22 mar 2009 20:17 de ExoticDream
Asa este, plus ca poti fi acuzat de una-alta daca nu mentionezi sursa. Imi era somn.... voi fi mai atenta.
Good for you. Imi pare rau, nefiind fan Jesus, am omis semnificatia religioasa a momentului, pentru mine duminica inseamna ziua in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede c din 22 mar 2009 19:09 de ExoticDream
Este adevarat, matematica si gramatica au multe puncte in comun.
Count me in!!! (Mai ales in cazul celor care ar fi putut invata si le-a fost prea lene.....)
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat inainte din 22 mar 2009 17:45 de simosimina
72 de ore ambele pastile..daca citeai ce am scris ..vedeai ca spuneam si de a 2a pastila..draga...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede ca nu din 22 mar 2009 16:59 de simosimina
daca stii matematica implicit stii si gramatica...iar daca nu stii gramatica..matematica nu ai cum sa stii deoarece NU STII SA SCRII :))
in fine..am asa o repulsie fata de necunoscatorii limbii romane..:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: La ecografie se vede ca nu est din 22 mar 2009 16:39 de vladbodan
sa presupun ca si cei de pe coca.com sunt oameni ca si tine, si cum tu gresesti la matematica , ei gresesc la gramatica ... era un exemplu, poate vei fi si tu mai intelegatoare data trecuta... daca ceea ce a scris copila aia ti se pare exagerat.. ...
Re: Re: Re: Prietena cere sex oral? Ajutor! din 22 mar 2009 14:28 de simosimina
dar tu crezi ca iese asa..ca la voi? :))
nu..la noi este mai putin..si este mai dulceag..in nici un caz nu miroase asa neplacut ca al vostru:))
incearca si vei vedea ca o sa iti placa...:rolleyes:
Re: Ce contine sperma baiatului?A fetei?Ce gust ar din 22 mar 2009 14:27 de simosimina
rau nu are cum sa iti faca...
La noi la fete este un gust mai dulce..si placut...in schimb la ei..alimentatia influenteaza foarte mult gustul..
Pagina 1499 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||