Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena c

din 21 mar 2009 15:27 de ExoticDream

Da, este adevarat, a intuit doar din descrierea ideilor lui F1. Dar de ce ai fi de acord, stiind aceste detalii? Crezi ca aspectul fizic si varsta ar justifica o asemenea gandire? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu

din 21 mar 2009 15:19 de ExoticDream

O persoana cu inteligenta peste medie care defineste iubirea cum scrie la carte nu ajunge sa iubeasca o fiinta care debiteaza, in mod obisnuit, prostii, asta se intampla in cazul iubirilor superficiale, cand "sentimentele" au mai mult conotatie ...

Re: Re: Re: sex neprotejat

din 21 mar 2009 14:36 de pacpac

daca are "bafta" ramane:))

Se gandeste oare cineva la ce chinuri simte acel c

din 21 mar 2009 13:00 de Ana26

[Vroiam sa zic ca sant totusi posibilitati destul de sigure an ziua de azi.Sant de parerea daca nu esti casatorita trebe sa fi si ma-i perventiva sa nu ramai,nu ati poti permite ca am uitat.Exista spirala sau cum zic uni firul ce e 100% sigur.Pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 21 mar 2009 12:46 de vicentiu

:)) daca ai o gagica Dintoasa ii poti spune Croco , Crocodilashul meu etc:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2009 12:46 de Pasaroi_Cuminte

Nu e vorba de asta. Este vorba ca unele sunt incomplete, altele sunt logice ( nimic surprinzator) iar altele sunt analizate superficial. Nu cunosc cartea dar citatele pe care le-ai dat se refera numai la femei si sunt exprimate ca si cum ...

Re: Re: sex neprotejat

din 21 mar 2009 11:35 de Farfalla

Eu am auzit ceva de genu', ca lichidul care apare atunci cand esti excitata, i-ar distruge pe cei putini spermatozoizi care ar fi atunci cand apare "picatura placerii", dar alta e atunci cand ejaculeaza cand sunt cu milioanele si nu se mai poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fo

din 21 mar 2009 11:23 de Farfalla

Pai si e adevarat ce zice nemesis de F1? Ca are 30 de ani, nu arata grozav, etc ? Daca e asa sunt de acord cu el.

Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2009 11:07 de Farfalla

Femeile sunt de acord cu afirmatiile, iar barbatii nu prea :)) Cartea e scrisa si de un barbat si de o femeie. Parca au scris ceva de la "Totul despre sex". De exemplu cunosc pe cineva care statea cu un baiat care avea pe altcineva ... i-am zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adev

din 21 mar 2009 08:26 de Pasaroi_Cuminte

Daca relatia este serioasa ea ii respecta deciziile de "impartasanie" si cand nu-l mai piseaza la cap :cat: Practic /Real nu se prea intampla. :cat: Cauta pentru ca probabil o iubeste dar nu-i accepta orice Nu neaparat :cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fo

din 21 mar 2009 08:03 de Pasaroi_Cuminte

Posibil F2. :cat: Ce spui de scenariul asta : F2 flirteaza cu B. B este dat peste cap si pica in limba dupa F2. Dar B este in acelasi timp cu F1. F1 isi da seama de situatie.Intre F1 si B are loc o discutie serioasa. F1 si B se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fostul

din 21 mar 2009 05:01 de ExoticDream

Heeeeeeeeeeeeeeeei, ce va intreb eu si ce discutati voi! Am spus cat se poate de clar ca situatia cu pricina nu ma are ca personaj! Colega mea este F1, atat! Ne-am lamurit? Parerea mea este ca, daca as fi in pozitia lui F2, daca relatia dintre F1 ...

Re: Re: Re: Webchat

din 21 mar 2009 04:44 de ExoticDream

Tot sex contra bani este, nu? Mmmmm, pardon, este sex+conversatie, or sa dea faliment bordelurile daca nu se recicleaza! Sexul oral... cu partenerul tau! Webchat..... cu partenerul tau! Nu, chiar nu. Imi aleg prietenii cu grija. ...

Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare arti

din 21 mar 2009 04:38 de ExoticDream

Mi-as fi spus parerea, dar nu-i frumos sa intrebi si sa-ti raspunzi singur, am zis sa va las pe voi intai. Pai sa vedem.... este adevarat ca femeia a castigat mult in independenta datorita accesului la educatie si a renuntarii la acea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat

din 21 mar 2009 04:20 de ExoticDream

Daca relatia este serioasa, el ii impartaseste ei problema, indiferent daca este emotionala sau nu si ea nu il va mai pisa aiurea. Ideal ar fi ca dorinta aia sa-i apuce cam in acelasi timp... Daca el considera ca ea ii debiteaza ...

Re: Sex Anal

din 21 mar 2009 04:10 de ExoticDream

Tu faci sex de 4 ani si nu ai cunostinte elementare privind anatomia?!? Acel cineva care te-a avertizat stie cumva de existenta unui canal misterios care leaga anusul de uter?!? Uite aici o schita ca sa te ...

Re: sex neprotejat

din 21 mar 2009 04:04 de ExoticDream

Vezi ca ai uitat ceva: lichidul ala numit "picatura placerii" poate contine spermatozoizi, asa ca.... treaba ta daca vrei sa risti! :`:`:`

Re: Re: Re: e posibil?

din 21 mar 2009 04:01 de ExoticDream

Avand in vedere ce intrebare pui dupa, crezi ca esti in masura sa-i dai un sfat.... sincer?!? Poate daca te masturbezi folosind "lubrifiant" de la banca de sperma...... :wacko::blink::wacko:

Sex Anal

din 21 mar 2009 03:50 de Kamy19

Buna tuturor dupa nenumerate incercari am reusit sa fac si eu sex anal cu iubitul meu pe mn ma durut de ff multe ori cred ca din a 12 oara e putin spus m-am simtit si eu bn si bine inteles ca si el ... am incercat aproape toate metodele :D dar acu ...

Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mele

din 21 mar 2009 02:52 de ExoticDream

N-am, tatuca, nimic cu moldovencele (din Republica Moldova), dar vazui ca lejile noastre is cam dure, aisi ii bai daca te baji la sex cu o copila, ma gandii ca poate acolo nu-i.... :cat::cat::cat:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1502 din 3732
«   1 ... 1499   1500   1501   1502   1503   1504   1505 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare