Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu avo

din 20 mar 2009 10:57 de anturika

Nu este chestie de crima, sau nu vor copilul, ia gandestete putin este un copil pe care nu-l doresti, nu ai ce sa-i oferi, nu ai cum sa-l cresti, daca mai ai si o varsta frageda ce educatie ii dai copilului, dc sa-i chinui viata aducandul pe lume ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 10:43 de pacpac

pai cam asa se intampla la toti care se indragostesc pe net,numai ca tu ai avut "bafta" sa dai de nenea minciunel si sa te indragostesti de el:)))).Daaa,dragostea e frumoasa,dar totusi tre sa-ti dai seama ca daca vei avea o relatie cu el,vei trai ...

Re: Re: Re: Prietena cu fostul partener al prieten

din 20 mar 2009 10:41 de Firefox

F2 ramane prieten cu B.. daca ar fi fost vina lui B atunci ar fi fost normal ca F2 sa incerce sa rupa prietenia.. dar cum F1 e vinovata fi F2 stie ar trebui sa pastreze prietenia cu B

Re: Re: Re: Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 10:25 de dora77

Pana a ajunge sa stau cu capul in nori,am crescut sub nori,deci baza o am. Am spus ca imi place sa stau cu capul in nori,e un sentiment ce te detaseaza de mizeria din jur, creata de cei ce sunt exagerat de realisti si a caror viata decurge ...

Re: Re: Re: Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 10:15 de pacpac

De fapt pt multi e mult mai usor sa fie sinceri pe net cand vb cu persoane necunoscute decat cu cineva fata in fata.Cetateanul tau:)) minte el pe net asa,fata in fata cred ca si cand tace minte:)). Eu zic sa nu mai alergi dupa mincinosi si sa ...

Re: Re: Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 10:07 de Pasaroi_Cuminte

Daca esti cu capul in nori n-ai cum sa-ti vezi picioarele unde sunt ancorate.

din 20 mar 2009 10:07 de dora77

Stiu ca nu e indragostit de mine si nu ma deranjeaza asta,pentru mine conteaza mai mult ceea ce simt eu,implinirea nu o cer de la altcineva ,ci o caut adanc in mine ,cu ajutor uneori.Dar ma intreb si eu asa,daca este in stare sa se indragosteasca ...

din 20 mar 2009 10:04 de pacpac

nu zice nimeni ca nu te poti indragosti pe net,se intampla sa o iei razna tot vb cu cineva,dar nu vad de ce ti-ai dori o relatie cu el cand sti ca te minte,chiar daca te minte frumos?

Re: Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 09:55 de dora77

Ai vorbit pe mess cu Angelina Jolie?...esti tare :lol: Inca nu ne-am intalnit,dar eu stiu foarte bine ca pentru tot ce mi se intampla exista un motiv si ... candva ne vom intalni.:ok: Indragostirea pe net este foarte posibila si deloc de ...

Re: Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 09:43 de pacpac

pai tu cu angelina jolie vorbesti pe mess?esti dat draq vlade:)))).cum sa nu se poata indragosti pe net.se poate.dar eu nu cred ca o iubeste,nici macar nu e indragostit asa de ea,din moment ce-o minte.eu nu vad cum pot sa tin la cineva,sa ...

Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 09:34 de vladbodan

la voi e ca si dragostea mea nedefinita pentru angelina jolie, si totusi sunt cu capul pe umeri si realizez ca nu am cum sa ma intalnesc cu ea sa discut sau ceva in fata, daca doar vorbesti cu el pe mess si te-ai indragostit, explicane cum e ...

Re: Re: Prietena cu fostul partener al prietenei t

din 20 mar 2009 09:30 de vladbodan

F1 e o proasta increzuta daca are impresia ca toata lumea face cum vrea ea... iar F2 la fel e proasta daca asculta tot ce zice F1, prietenia nu consta in " tu, nu mai fii prieten cu ala pentru ca asa zic eu" aia e prietenie? cum adica ii ...

Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 08:56 de pacpac

de intalnit va-ti intalinit sau dor vb pe mess...?

Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 08:39 de dora77

Bine v-am gasit! Am si eu o nelamurire. Am cunoscut virtual un baiat,care din spusele lui este barbat adevarat.Am discutat pe mess cateva luni de zile si eu intr-un moment de slabiciune m-am indragostit de el,desi am fost avertizata sa nu fac ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te

din 20 mar 2009 08:35 de toteu

Eu nu vad motivul pt care l-as parasi..nu a fost intentia lui sa ma lase insarcinata, plus ca daca stau sa ma gandesc a fost si vina mea...nu? l-am facut amandoi....si acum ce sa fac sa-l parasesc si sa stau sa-mi mananc supararea singura, am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati face un exercitiu

din 20 mar 2009 08:33 de Pasaroi_Cuminte

Mai Exotic tu nu stii ca dragostea orbeste ? :, Intr-o viata de om nu-l poti cunoaste pe cel de langa tine .Asa ca mergi la noroc. (cu tot cu verificarile pe care vrei sa le faci ) :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 20 mar 2009 08:27 de Pasaroi_Cuminte

Ba da .Acolo da de "muntence"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat dac

din 20 mar 2009 08:04 de Pasaroi_Cuminte

Nu neaparat. Faca asta in masura in care timpul ii permite. Nu numai ea este in viata lui. Jobul si altele fac parte din viata lui asemenea. :cat: E na ? :)) Daca problema pe care o are este non-emotionala asteapta tu telefonul ala ore si ...

Re: Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 20 mar 2009 07:51 de Pasaroi_Cuminte

F1 si F2 oricum sunt pe cale de razboi, razboi pe care il va castiga F3 ( nu exista dar va apare sau poate deja exista dar F1 si F2 nu stiu de ea ) in vaiata lui B. Pt F1/F2 Ctrl-Alt-Del, reset de sentimente. :)) "Kernelul" lui B apartine ...

Re: Re: Re: Prietena cu fostul partener al prieten

din 20 mar 2009 00:57 de ExoticDream

F1 se simte tradata pentru ca F2 nu a ramas doar de partea ei. Este constienta ca nu-i poate impune lui F2 sa rupa amicitia cu B, dar in sufletul ei nu o mai considera prietena adevarata. :mellow::mellow::mellow:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1504 din 3732
«   1 ... 1501   1502   1503   1504   1505   1506   1507 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare