Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Prietena cere sex oral? Ajutor!

din 21 mar 2009 02:06 de ExoticDream

Trecand peste problema gramaticala a frazei, nu ti se pare un pic egoista aceasta atitudine?!? Oricum.... daca tu nu tii la prietena ta, slabe sperante sa faci ceva care ii place ei si, in caz ca te decizi totusi sa incerci, slabe sperante sa ...

Re: Dispare dragostea?

din 20 mar 2009 23:49 de lovelydodo

Ce sa faci? Se spune.. daca iubesti pe cineva lasa-l liber.. daca vine inapoi la tine, e al tau, daca nu , n-a fost niciodata. Nimeni nu mai e cum a fost la inceput, toti ne schimbam. Farfalla are dreptate, faceti lucruri noi!

Re: Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea ?

din 20 mar 2009 23:42 de Farfalla

:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci

din 20 mar 2009 23:29 de lovelydodo

Mai vorbim :)

Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 23:16 de lovelydodo

Nu-i mai permite sa te minta, doar ca sa fie totul "roz". Te amagesti singura, pe net poate fi oricine, poate spune orice! Gaseste-ti pe unul din acelasi oras cu tine.. Sau daca iti spune ca te iubeste, cere-i sa va intalniti, vezi cum ...

Re: Re: e posibil?

din 20 mar 2009 22:45 de MADUTZA

ITZI ZIC SICER CA NU NU AI CUM SA RAMAI GRAVIDA...:)):)):)):)):)):)):)):)) DAR AM SHI IO O INTREBARE POTZI SA RAMAI GRAVIDA DACA TE MASTURBEZI??? :mellow:

Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de insemin

din 20 mar 2009 22:24 de mirelush

ai idee macar prin cate tre sa treci pentru asta? acte peste acte, batai de cap, rapoarte la primarie si la asistenta sociala.... la un om normal...la un muritor de rand tre sa treaca vreo 2-3 ani pana sa-si vada visu' implinit... daca te cheama ...

Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea ?

din 20 mar 2009 22:19 de Pasaroi_Cuminte

Daca e bruneta / satena => pizdellis :lol: Daca e blondina =>pizdilyna :lol:

Re: Re: Webchat

din 20 mar 2009 21:34 de VladX

ok mersi frumos de pareri..vad ca is impartite :) ... la fel cum is si eu, dar am ales sa fiu cu ea ... si de acu am doua variante..ori aleg sa cred ca inima nu are legatura cu sexu, sau is unu care o fost prostit de o fata :D P.S. nu sh de e ...

Re: Cat de mult iubeste ...

din 20 mar 2009 18:33 de angela

Mda, am trecut si eu prin asta!!!E mirific, e frumos, e sublim,dar in final e naspa.:-`De ce?Pentru ca pe mess poti spune chiar ce vrei, poti crea persoanei cu care comunici o alta fata a ta,mai buna, mai frumoasa, mai altfel.Dar se dovedeste de ...

Re: Re: Re: Ejaculare fara sperma!

din 20 mar 2009 18:17 de Lala

Pai mah dupa tine cati ani trbiue sa ai?????:blink:

Re: Re: Re: Re

din 20 mar 2009 16:02 de vladbodan

ti s-ar parea normal sa mi-o dai mie din moment ce cartea scrie despre barbati? daca ar scrie despre femei, poate as fi tentat... dar nu inteleg rostul de al citii din moment ce eu stiu de ce resping femeile in diferite cazuri, sau chiar trebuie ...

Re: Re: Re

din 20 mar 2009 15:48 de Farfalla

So, in carte scrie mai multe, mai detaliat asa, poate dupa ce o citesti intelegi mai bine ceea ce vrea sa-ti spuna. Daca vrei, ti-o dau ca sa o citesti :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fostul partene

din 20 mar 2009 13:40 de vladbodan

e doar o presupunere, ce te tot agiti atata, ai rabdare si ti-a spune exotic daca are chef, nu am voie sa cred ca ea se poate afla in situatia asta sau ce? inca ceva, nu am zis ca sunt sigur ca ea e... am spus CRED, daca tu nu intelegi limba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea ?

din 20 mar 2009 12:44 de pacpac

cel mai simplu zici asa ciobaneste "fa" :)))))))))

Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea ?

din 20 mar 2009 12:41 de Firefox

in sfarsit... sunt de acord cu tn in privinta asta.. dar daca nu ati observat(daca) personalitatea fetelor de azi(nu a tuturor.. a majoritatii).. este axata pe dragalasenii.. pe dulcegarii.. pe "vorbe bebelusesti:))":lol:.. si daca tu vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prietena cu fostul partener al

din 20 mar 2009 12:35 de Firefox

am citit. poate nu am fost atent dar domnule adult... sa reformulez: Ce te face sa fi asa sigur ca ea este F1/F2.. sau chiar B din moment ce se poate schimba situatia..

Re: Re: Re: Re: Prietena cu fostul partener al pri

din 20 mar 2009 11:23 de vladbodan

daca ai fi fost macar atent la ceea ce citeai de la exotic, in primul rand ai fi citit asta copilas ... inainte sa faci pe desteptul fii atent, asta ma face sa cred ca are legatura cu ea, dar cum spuneai si tu, cred ca F2 e ea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu

din 20 mar 2009 11:14 de vladbodan

:huh:? bai flacau ... lasa tu chestia cu coastele si alea, deocamdata nu exista dovezi pentru asa ceva... nu are cu ce sa-mi dea peste nas, nici eu nici eu, eu incerc sa-i explic ca nu exista un singur motiv pentru orice, cum sustinea scriitori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati face u

din 20 mar 2009 11:11 de vladbodan

in decurs de cati ani vrei tu ! te las ca cauti in arhivele de la pro tv sau antena 1 sau oricare alta, in care sa scrie ca o fata a violat un baiat ... asta ar fii una si daca ar fii sa luam ca o statistica, barbatii sunt mult mai violenti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1503 din 3732
«   1 ... 1500   1501   1502   1503   1504   1505   1506 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare