Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 00:32 de Farfalla
:lol::lol:
Pe de o parte are si Vlad dreptate, n-am ce sa mai zic ...
Re: Re: cum e sa faci dragoste cu fostu/fosta? din 22 mar 2009 00:12 de jolie
de fapt ma cauta cam de 2 ori pe luna de cand ne-am despartit (de 5 luni) si spune aceleasi lucruri. mai mult ca sa para convingator spune ca vrea sa-si repare greselile care le-a facut in timpul relatie...ca se gandeste tot timpul la mine si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mar 2009 23:30 de Pasaroi_Cuminte
Pai Vlad, daca nu devenim magari atunci suntem porci. Iar daca suntem porci atunci suntem prea magari. :lol:
Ce cred eu ca tanti asta( autoarea) si-a scris experienta personala de viata ca sa mai scoata un ban in plus. ( daca tot a fost ...
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 21 mar 2009 22:51 de noname
depinde din ce cauza ai cosuri ;)
Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare din 21 mar 2009 22:46 de Pasaroi_Cuminte
Dar nu-ti raspunzi singur, imi raspunzi mie :cat:
Noi "estem" barbati educati , femeile au prioritate :cat:
Okay...ehm :ermm::ermm: Exotic eu din cele spuse de tine aici am intelesc ca treci printr-o drama continua sa zicem.Probabil se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mar 2009 22:39 de vladbodan
mi se pare perfect normal din moment ce voua asta vi se lasa impresia, ca nu va mai cautam, nu va mai sunam, nu va dezbracam etc... dar noi in sinea noastra stim cu adevarat motivul ... cum te-ai simti daca cel dupa care alergi tu cu disperare ...
Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare din 21 mar 2009 22:31 de vladbodan
totul rezuma la un copil revoltat si plin de ura ca mine ... nu cred ca asta si-ar dorii o mama ...
aici te-ai referit la tine sau ce? ai impresia ca toate femeile pot avea o situatie materiala si o cariera buna?? gandeste-te de 2 ori ... ...
Re: Dispare dragostea? din 21 mar 2009 22:12 de angela
Daca dupa 9 luni e asa, ce o sa faceti dupa 2 ani?:huh:Monotonia e boala oricarei relatii, daca nu o alungati, o sa ajungeti la despartire.:ok:
Re: Dupa un an nu am reusit sa facem dragoste din 21 mar 2009 22:03 de angela
Deci,daca tu nu reusesti s-o penetrezi e vina ei,nu a ta, nu????:huh:Wowww, ce descoperire.:blink:Si cand ai fost cu alta ai vazut ca ti s-a intamplat tot asa?Si tot fata e de vina, huh???:huh:Wow!!Deci, dragul meu, ca o femeie sa se ude,adica sa ...
Re: Nu mai suport... din 21 mar 2009 21:54 de angela
Chiar vrei pe cineva care se joaca cu sentimentele cuiva????:blink:El se joaca si cu tine si cu ea, si tu te mai gandesti daca sa il faci gelos sau nu??!!!Mai bine, uita-l si gaseste-ti unul care sa te respecte!!!:ok:
Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mele din 21 mar 2009 19:36 de Pasaroi_Cuminte
Pai mama, in ziua de azi fizicul nu mai tine pasul cu varsta .Trebuie sa le ceri buletinul inainte :lol: .Unele fete pana in 18 ani arata ca 23 de ani.
Iar moldovencele ( btw aici intra si Galati ) sunt cele mai frumoase, focoase si bine facute ...
Re: Nu mai suport... din 21 mar 2009 18:03 de Pasaroi_Cuminte
Cum a facut si cu tipa aceea "prietena" lui asa va face si cu tine cand va dori sa treaca la alta.
Orienteaza-te catre alt baiat. Acesta e doar un "jucator" de sentimente.
Re: Re: Sex Anal din 21 mar 2009 17:26 de Kamy19
Tu faci sex de 4 ani si nu ai cunostinte elementare privind anatomia?!? Acel cineva care te-a avertizat stie cumva de existenta unui canal misterios care leaga anusul de uter?!? Uite aici o schita ca sa te lamuresti:
pai sincer pana acu mi-a ...
Re: Re: sex neprotejat din 21 mar 2009 17:18 de Kamy19
E pai la mine nu e o prb daca raman doar am o rel de 4 ani suntem si logoditi dar sincer nu imi doresc acuma dar daca se int asta e il pastrez doar e facut din dragoste ....si am mai auzit cazuri "picatura placerii" depinde de organism-ul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete din 21 mar 2009 15:59 de Pasaroi_Cuminte
:cat:
Nu mai da cu presupusul ca nimeresti preshul. :cat:
Si nu, nu ma joc pe nici un computer si nici intr-un caz pana dimineata( Nu sunt pasare de noapte).
De fapt am fost atent.
Hai sa clarificam niste lucruri:
Ceea ce tu ...
... din 21 mar 2009 15:43 de blue
In loc sa ii ziceti "ba firai al dracu de copil prost, joaca-te cu masinutele" mai bine i-ati explica.
Eu la varsta ta nu aveam net, si crede-ma ca ma jucam cu masinutele in propriul sens al cuvantului, imi faceam garaje din cd-uri, casete, etc. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 21 mar 2009 15:42 de ExoticDream
Nu esti deloc atent: F1 considera imorala pastrarea de catre F2 a prieteniei cu B dupa ce relatia dintre F1 si B s-a incheiat (indiferent daca B s-a comportat fara greseala atat pe parcursul relatiei, cat si in cazul despartirii).
:-`:-`:-`
Nu mai suport... din 21 mar 2009 15:37 de Ellaa
Imi place de un baiat care are "prietena"(cu care sta doar sa ma faca pe mine geloasa,asta stiu sigur mai ales ca am vazut ca atunci cand o saruta el se uita la mine si tot timpul ma priveste insistent si imi zambeste).Am vb o data cu el si l-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena c din 21 mar 2009 15:37 de ExoticDream
Wrong! Don't try again: am spus deja ca o cunosc doar pe F1.
Ce parere sa am? Asta: :D:lol::D
Nu ai fost atent (vezi daca te joci pe computer pana dimineata?): datele problemei includ faptul ca relatia dintre B si F2 nu a depasit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea din 21 mar 2009 15:34 de Pasaroi_Cuminte
Si cum scrie la carte ? :cat:
Si ce garantie imi ofera o partenera cu inteligenta peste medie ca nu se va intampla asta ? :cat:
Pagina 1501 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||