Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sex Anal din 22 mar 2009 14:26 de simosimina
nu mi se pare ca tine neaparat de facutul anatomiei ..cat tine despre cultura voastra generala mai!!! Parca a scazut IQ-ul odata cu generatiile astea noi:blink::wacko: no offence:ermm:
Re: Re: Moduri de slabire din 22 mar 2009 12:50 de YLoveCamelia
1 sunt deacord dar nu intotdeauna trebuie mancare gatita, sunt salate, un peste afumat, s.a.m.d care nici fast food nu e si nici mancare gatita.
2 sigur, mancarea sa fie usoara nu cu foarte multi carbohidrati, selectata caloric, se papa des si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 22 mar 2009 11:21 de Pasaroi_Cuminte
Eu cred ca se poate. Cel putin o formula incipienta, precursoare:
1/2 +1/2=1; ( conditia de baza)
Restul ecuatiilor depinde de cei doi. :cat:
Asta asa este. Perfect adevarat. De acord.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum cuceri din 22 mar 2009 10:49 de 11
Nu prea stiu daca poti sa uiti din moment ce e scris mai sus...imi instelez cortul in fata monitorului si astept...am o rambdare ''mega terra ultra'' giga '' super'' mare.:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de din 22 mar 2009 10:47 de Pasaroi_Cuminte
Eu cred ca de fapt o afecteaza atat in subconstient cat si probabil constient.Pt constient existenta celuilalt parinte pare a fi nedefinita sau dezactivata.
Dar toate lucrurile care ni se par nedefinte sau dezactivate, pt subconstient sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de ins din 22 mar 2009 10:04 de vladbodan
iar vorbesti in necunostinta de cauza :)din pacate parinti mei nu sunt divortati, si din pacate tatal meu nu e mai deloc acasa, pe langa ca ia multe lucruri din casa etc etc, detaliile nu conteaza, e misto sa-ti vezi tatal pe cealalta parte a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 09:47 de Pasaroi_Cuminte
De acord.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei din 22 mar 2009 09:31 de Pasaroi_Cuminte
Exotic nu esti atenta. Eu am trecut la alt subiect. :cat:
Exotic nu ai inteles. Mai sunt si altii care citesc pe aici. Iar din respect pentru ei intodeauna intr-o conversatie atunci cand dai un citat trebuie sa specifici pe cine ai citat daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 08:39 de Pasaroi_Cuminte
Am cunostiinte si exista o granita bine definita
De fapt tot la rang de cunostiinte sunt.
Exotic ca sa stii ca nu te potrivesti trebuie cel putin sa fii incercat ceva in acest sens.
Poate ai pareri, impresii, opinii personale despre X ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 22 mar 2009 04:47 de ExoticDream
Asta este parerea ta, care rezumata arata asa: nu poate exista simpla prietenie intre un barbat si o femeie. Ei bine, nu sunt de acord cu asta. Daca tu nu ai prietene, nu inseamna ca toti barbatii gandesc asa, iar in cazul femeilor este si mai ...
Re: Re: Re: Re: Sex de-o noapte în loc de insemin din 22 mar 2009 04:05 de ExoticDream
De ce sa fie atat de revoltat copilul acela? Doar petru ca este crescut de o mama singura? Si eu am fost in situatia asta dupa divortul parintilor si mi-a fost mult mai bine decat cu un tata natural care nu prea avea veleitati de tata!
Ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2009 03:46 de ExoticDream
Perfect adevarat. Aproape toate cartile de genul asta (sunt o droaie!!!) sunt scrise de fel de fel de aiuriti cu pretentii de mari psihologi, spun lucruri la mintea cocosului si au unicul scop de a aduce bani autorilor. Am rasfoit mai multe si am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu te din 22 mar 2009 03:41 de ExoticDream
Este un fel de a spune. Iubirea nu are o definitie matematica, este mult prea subiectiva.... fiecare o percepe in mod personal... Pentru unii iubire inseamna sentimentul pe care il ai cand iti place oarecum cineva, pentru altii el inseamna o ...
Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mel din 22 mar 2009 02:43 de ExoticDream
Nu ai inteles: in cazul de fata chiar intereseaza "granitele trase de altii" pentru ca, ii placea lui Mateevici sau nu (a propos, nu era nevoie sa pui in paranteza autorul, eu mi-am facut temele la scoala), aici vorbim de legislatie, iar ...
Re: Re: Re: Sex Anal din 22 mar 2009 02:03 de ExoticDream
Anatomie se facea si-n liceu sau s-a scos si aia, ca logica si istoria?!? Mai frate, daca nu va intereseaza nici chestiile astea elementare legate de corpul omenesc, care va sunt necesare pentru sex, atunci chiar ca lumea se duce de ...
Re: Re: Prietena cere sex oral? Ajutor! din 22 mar 2009 01:52 de paul_mot
daca nu imi placea de ea nu ma chinuiam sa scriu aici, totusi lichidul care iese ce gust are?
Re: Re: Re: cum e sa faci dragoste cu fostu/fosta? din 22 mar 2009 01:01 de Farfalla
Pai si atunci? De ce tot il amani ? Daca vrei sa scapi de el nu ii mai raspunde la telefon sau iti faci alt prieten si il rogi frumos sa nu te mai sune ca se supara prietenul tau si ca nu iti doresti lucrul asta, asa ca sa te lase in pace.
Re: Re: Re: Dispare dragostea? din 22 mar 2009 00:54 de Farfalla
Daca va doriti amandoi sa fitzi impreuna, trebuie sa trecetzi peste mai multe lucruri, chiar si peste monotonia asta, care dispare daca facetzi lucruri noi, important e sa facetzi ceva.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete din 22 mar 2009 00:47 de Farfalla
Pentru ca pe la 30 si ceva de ani deja este destul de greu sa gasesti pe cineva. Si o prietena este greu sa gasesti. Mai degraba ii e frica de singuratate, cum a zis si nemesis ca ii e frica sa nu fie abandonata. E cam egoista. Pana la urma o sa se ...
Re: Re: Dispare dragostea? din 22 mar 2009 00:33 de vicentiu
pai de asta v-am cerut sfatul... ca sa nu ajungem la asta :|
Pagina 1500 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||