Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2009 22:50 de Farfalla

Cata pasiune :love::love:

Re: Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 22:29 de YLoveCamelia

nu doar alergarea te ajuta. in general miscarea, poti face bicicleta afara sau in casa, alergare, sala chiar desi nu e cea mai buna metoda, inotul este cosiderat foarte eficient in a slabi, patinaj, orice care consuma multa energie. se poate ...

Re: Prezervativ spart

din 23 mar 2009 22:23 de shtef

pai .. daca zici ca nu a ejaculat , si el si-a dat seama la timp ca prezervativul e spart , nu ai de ce sa te temi !:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2009 22:16 de ExoticDream

Nu-i bine, merge si cu OR, rezultatul fiind tot ala, un fel de de-o fi unul, de-o fi alta, tot aia e.... Trebuie sa ne gandim la altceva..... (tema pentru acasa)! B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Anal

din 23 mar 2009 21:25 de ExoticDream

Nu am facut decat sa te trimit la o poza a aparatului genital feminin care, in mod normal, iti raspundea direct la intrebare. Daca as fi fost in locul tau, inainte de a ma apuca de sex, as fi studiat din proprie initiativa schema aia, sa stiu si ...

Re: Re: Re: Re: Sex Anal

din 23 mar 2009 21:12 de ExoticDream

Singura sansa ca majoritatea adolescentilor "moderni" sa aiba tangenta cu cultura generala este "cu forta", prin intermediul scolii, nu cred sa fie multi care sa se instruiasca de capul lor, de aceea am mentionat ora de anatomie. Daca insa ei se ...

Re: Re: Re: Re: Prietenei mele e frica de dezvirgi

din 23 mar 2009 19:59 de vladbodan

atunci intreaba-ti prietenii daca sunt asa experti... noi avem motivele noastre pentru care sa credem ca e o prostie ...

Re: ginecolog......

din 23 mar 2009 19:54 de vladbodan

spune-mi si mie domnule pacpac unde specifica domnisoara daca neaparat pentru asta o duc parinti ei?:ok: ea stie doar ca parinti o duc la ginecolog... fac pariu ca nici nu stie pentru ce altceva se mai duce lumea la ginecolog

Re: Re: Re: Moduri de slabire

din 23 mar 2009 19:25 de Listener

Depinde de doctor endocrinolog nu prea gasesti doar in Bucuresti deoarece doctori specializati pe glande nu prea sunt si care sunt is privati...iau o gramada de bani. Poti consulta un simplu pediatru care stie medicina calumea si iti poate zice ...

Re: Re: Re: ginecolog

din 23 mar 2009 18:29 de pacpac

la ce draq sari asa ca ars si o faci toanta degeaba?daca citesti atent a si specificat fata ca pt asta se duc cu ea la ginecolog -SA VADA DACA MAI ESTE VIRGINA,nu pt sanatatea ei,adica pe parintii ei ii f...e grija daca s-a f..t ea sau nu si pun ...

Re: Re: Re: ginecolog

din 23 mar 2009 17:59 de Farfalla

In fond si la urma urmei e viata lor intima. Parintilor nu ar trebui sa le pese daca si-o trag sau nu. Orice fata care e cu capul pe umeri , o data ce si-a inceput viata sexuala ar trebui sa faca o vizita la ginecolog pentru contraceptie,boli etc. ...

Re: Re: Re: Ma ustura ? :

din 23 mar 2009 16:37 de pacpac

loool nu e lege ca ti se rupe ata la primul contact sexual.aia poate sa nu se rupa toata viata.si daca e sa se rupa nu mori de durere stai linistit.te doare asa un pic

Cum imi dau seama daca o fata mai este virgina?

din 23 mar 2009 15:46 de alex

:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: probleme decalotare, fimoza???

din 23 mar 2009 14:55 de ccc

am avut si eu problema asta !si sunt cam de varsta ta . fi atent ce sa faci. 1. Decaloteazo in stare flasc si "trezesteo" . Indura umpic si dupa nu mai ai probleme. Fa tot asa pana va fi tot mai usor. Daca nu reusesti foloseste ceva lubrifiante. ...

Re: Re: ms ..pt tot:D

din 23 mar 2009 14:02 de andrei

n dia si noua un raspuns

Re: Probleme la penetrare

din 23 mar 2009 13:42 de pacpac

ia un lubrifiant pe baza de apa,Durex play eu zic ca e bun si fi relaxata.Nu uita sa lubrifiezi si penisul:)))

Probleme la penetrare

din 23 mar 2009 13:29 de veraoc

Buna tuturor. Am 18 ani si 9 luni , si o relatie de aproape un an . Acum cateva zile,am incercat pentru prima data sa fac dragoste cu prietenul meu , dar...nu a reusit sa ma penetreze.Pur si simplu nu intra penisul, iar dupa cateva incercari,am ...

Re: Re: ginecolog

din 23 mar 2009 13:12 de vladbodan

da multi copii sunteti incompetenti ... PARINTII VA DUC LA GINECOLOG CA SA VADA DACA SUNTETI SANATOSI CA LE PASA DE RELATIA VOASTRA SEXUALA PE VIITOR, toantelor, aveti impresia ca la parinti le trece prin cap sa se intrebe daca fica lor de 13 ani ...

Re: Prietenei mele e frica de dezvirginare....

din 23 mar 2009 13:10 de vladbodan

:D nu dar te pot ajuta la teme daca vrei in schimb ... si dupa ce vei creste mai mare poate te ajut cum sa ii scoti aia din cap

Re: ginecolog

din 23 mar 2009 12:03 de pacpac

da,roaga-te ca ginecologul sa fie de treaba si sa nu le spuna.oricum daca mai aduc ai tai vb de ginecolog,zici si tu "mergem,dar dati bani degeaba ca n-are ce sa va zica":)))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1498 din 3732
«   1 ... 1495   1496   1497   1498   1499   1500   1501 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare