Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 18:22 de the_gogu

DA:rolleyes: daca e cineva care sa se mire chiar nici o categorie nu ma pune pe ganduri am raspuns pentru partenera, si pentru cazurile in care se poate si invers...nu numai barbatul caracterizat si nu sunt de acord cu punctul 10...este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Testul

din 19 mar 2009 18:03 de pacpac

vai tu,nu mai rosi draga ca nu ai de ce:).e chiar o necesitate sa faci asa ceva in ziua de azi:))) de 3-4 ori pe saptamana e rar?sunt altii care sufera cu saptamanile si locuiesc impreuna(nu ma refer la mine).oricum 1 luna nu e nimic.eu am m-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Testul de

din 19 mar 2009 17:46 de toteu

:lol: :~* CE INTREBARE ma faci sa inrosesc :))))) da dar nu are farmec si asa il prind destul rar :)) de 3 4 ori pe saptamana :P poate asta ne-a facut sa ajungem aici...ca nu suntem zilnic impreuna ... nu putem face ce vrem cand vrem ;) si ...

Re: cum cuceriti/se lasa cucerita o fata mai mare

din 19 mar 2009 17:21 de the_gogu

venitul nu te scoate in fata...totul depinde de tine cum o vrajesti. cat despre pretetii aceleasi care le are de la orice baiat, din moment ce ai vrajit-o nu mai are nici o insemnatate varsta. un exemplu bun cred ca sunt eu...nu am avut multe ...

Cum cuceriti/se lasa cucerita o fata mai mare

din 19 mar 2009 17:11 de 11

Explicati-mi si mie cum reusiti sa cuceriti fetele mai mari ca voi (daca ar putea sa raspunda si valentine), acum considerand ca nu as avea un venit urias sau ceva sa ma scoata in fata... de exemplu o fata s-ar lasa cucerita de un baiat mai mic decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina

din 19 mar 2009 17:08 de toteu

Cat de activa a fost si pana acum!!!!...dar trebuie sa rabde prietenul acum o luna pana o sa pot intretine alte relatii cu el :P ...sper sa nu duca lipsa .....sa aibe rabdare :P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina poat

din 19 mar 2009 17:01 de pacpac

si daca tot te apuci sa iei anticonceptionale trbuie neaparat sa ai grija sa ai o viata sexuala activa sau foarte activa:)))

Re: Lentile de contact!

din 19 mar 2009 16:23 de anturika

Buna!! Si eu am lentile de contact dar o culoare destul de ciudata "ochi de lup" le-am luat doar ca sa-mi fac eu damblaua, sunt destul de incomode pana te obisnuiesti cu ele, acum sincer dupa o perioada in care au stat in lichid ma cam ustura ...

Re: IKARIAM

din 19 mar 2009 16:19 de jucatorul

daca e cineva pe aici care vrea sa se lase de joc imi da mie contul lui???

Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina poate arata gres

din 19 mar 2009 16:06 de toteu

Am repetat testul a iesit pozitiv...este clar acum..am sunat la o clinica si am vb cu un doctor care m-a sfatuit sa mai astept 10 zile si dupa sa sun pt o programare, e aiurea ca asa in adancul sufletului mi-as dori un copil..dar nu in conditiile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2009 15:51 de anonima666

Cel mic nu stie nimic din ce s-a intamplat, si nici nu v-a afla..acum cateva zile cand am aflat.am vb cu el si i-am spus ca sunt confuza si ca ar fi bine sa ne despartim pana se linistesc apele, in ceeace ce il priveste pe cal mare, l-am sunat si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci pest

din 19 mar 2009 15:02 de ina

Am si eu acceasi probl doar k la mn el e coleg de cl..si e asa greu sa'l uit...mai ales k el zice k i'am frant inima si in plus,stie k'l iubesc si se da la fostele mele prietene k sa ma faca sa sufar...ziceti si voi,nici nuj ce sa mai fac k ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa ma excit?

din 19 mar 2009 14:11 de pacpac

nu stiu,incearca ca un didlo mai mare si mai gros un pic ca penisul lui si vezi cum e.daca tot nu simnti nimic,poate esti tu de vina.oricum pana at poti sa incerci sa stimulezi clitorisul in timp ce faceti sex.

Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 13:32 de Farfalla

10. Nu te vrea daca e insurat ( sau alte variatiuni aberante pe tema indisponibilitatii ) ( Iubirea fara libertate, nu e iubire adevarata. Indiferent cat de puternice si adevarate ar fi sentimentele tale pentru cineva, daca acea persoana nu ...

Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 13:32 de Farfalla

Dupa ce ati citit mai sus, credeti ca partenerul vostru "va vrea cu adevarat" ?

Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 13:23 de Farfalla

6. Nu te vrea daca vrea sa fie cu tine numai cand e beat. (Daca te place, o sa vrea sa te vada cand are mintea limpede. E foarte misto sa bei si sa te intalnesti cu cineva. Cui nu-i place sa aduca bautura la petrecerile care se lasa cu ...

Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 13:09 de Farfalla

"1. Nu te vrea daca nu te invita in orash ( Daca ii placi, o sa te invite ) 2. Nu te vrea daca nu te suna ( Barbatii stiu sa foloseasca telefonul si de obicei spun ca sunt ocupati. Mai spun ca n-au avut nicio clipa de ragaz intr-o zi ...

Re: Re: Cum sa ma excit?

din 19 mar 2009 09:05 de pacpac

are penisul subtire?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 19 mar 2009 08:43 de pacpac

pai si ala mic ce sa-i faca exotic?sa-i creasca el copilul?si daca ii spune "bai cat am fost cu tine m-am f... si cu altul cu care sunt gravida" cum crezi ca se va simnti baitul ala?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 19 mar 2009 02:16 de ExoticDream

Vorbeste cu parintii tai, trebuie sa ai pe cineva apropiat langa tine in aceste vremuri tulburi.... Sfatuieste-te cu ei, ganditi-va daca un avort ar fi o idee buna in cazul tau... Cu multa vointa vei trece si peste aceasta experienta nefericita. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1506 din 3732
«   1 ... 1503   1504   1505   1506   1507   1508   1509 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare