Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Prietena cu fostul partener al prietenei t

din 20 mar 2009 00:51 de Farfalla

Spre exemplu o prietena de-a mea buna s-a cuplat candva cu un coleg de clasa. Toate bune si frumoase, pana cand ei s-au despartit. Nu am facut diferente. Sunt prietena cu amandoi. Una e relatia cu unul, alta e relatia cu celalalt. Daca B a devenit un ...

Re: Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 20 mar 2009 00:48 de Farfalla

Dupa parerea mea ar fi ok ca ei sa ramana amici,F2 si B. Acum depinde, adica amici care sa se sune, mesaje alea alea sau amici de genul il mai salutzi pe strada sau vorbiti din cand in cand pe mess?

Prietena cu fostul partener al prietenei tale?

din 20 mar 2009 00:43 de ExoticDream

Astazi am avut parte de o discutie principiala cu o colega si, cum n-am reusit sa rezolvam dilema, va supun atentiei subiectul "disputei". Personajele in cauza sunt in numar de trei: sa presupunem ca ar fi vorba de doua femei, F1 si F2, si un ...

Re: Re: O iubesc pe sora prietenei mele

din 20 mar 2009 00:13 de ExoticDream

Se pare ca la Republica Moldova legile is mai relaxate oleaca.... nu-i bai daca tragi un sex cu o copilita de 12-13 ani, mai ales daca e "foarte dezvoltata fizic si moral"! Nu prea mi-e clar cum ii cu dezvoltarea aia morala, dar ce conteaza cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ..

din 20 mar 2009 00:12 de Farfalla

Se refera la faptul ca atunci cand un baiat te place, vrea sa fie intre 4 ochi cu tine, sa te cunoasca mai bine, sa te invite in orash. Tot atunci cand un baiat te place, te suna totusi, indiferent de cat de ocupat ar fi, pentru ca, gaseste o ...

Re: Re: cum cuceriti/se lasa cucerita o fata mai m

din 20 mar 2009 00:08 de ExoticDream

Sa vedeti ce absenta nemotivata ii pun daca nu apare pana maine dimineata sa lamureasca problema omului! :devil::devil::devil:

din 19 mar 2009 23:54 de Farfalla

Dupa cum ai observat ca scrie jos, este dintr-o carte totul. Tu ai impresia ca stii totul DRAGUL MEU.

Re: cum cuceriti/se lasa cucerita o fata mai mare

din 19 mar 2009 23:44 de Lenor

fii tu insuti si nu face pe grozavul. Fii glumet si cu zambetul pe buze si sigur te va remarca.Poartate mai matur decat baietii mai mari decat tine si vei avea loc in inima unei fete mai mari chiar si cu cativa ani decat tine.Bunul simt al ...

din 19 mar 2009 23:22 de Firefox

Tie iti place sa ii spui asa direct? i-ai dat fetii teoriile si axiomele peste cap...

Re: cum cuceriti/se lasa cucerita o fata mai mare

din 19 mar 2009 22:35 de Listener

Nu e chiar asa materialitatea se refera la curvele si prostituatele cu parintii vai de capu lor plecati in africa sa faca bani,si copii lasati cu aceasta educatie macar au liceu mai nou facultate :)) asa daca esti naturalist ai personalitate (nu ...

Re: Re: Re: cum cuceriti/se lasa cucerita o fata m

din 19 mar 2009 21:07 de the_gogu

daca te uiti la data era acum 2 ani...intre timp...m-am facut si eu mare:lol::lol:

Re: Raspuns

din 19 mar 2009 20:40 de Vlad31111

am 15 ani:) si fac si sport:| dar sunt destul de speriat ca nu am vazut sa iasa sperma macar o data:|:|:| pls :-ss ce am?: |

Re: Re: Re: Re: Nu te vrea cu adevarat daca ...

din 19 mar 2009 20:32 de vladbodan

1) esti cumva copila :huh: e cumva obligatoriu sa te invite in oras? poate nu are timp, nu are vreme... 2):huh: so de ce trebuie neaparat sa petrecem ziua cu o femeie? 3) draga mea, de multe ori sunteti invitate alaturi de gasca lui, ca sa te ...

Raspuns

din 19 mar 2009 20:31 de x_y

---dar citi ani ai?---acel lichid este bine k ti-a aparut deja k la altii nu apare niciodata si e foarte rau--el are rolul de-a lubrefia de-a face k pul* sa poata intra in piz** usor ca pe tine sa nu te usture in mod normal si ea trebuie sa fie umeda ...

Re: Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare arti

din 19 mar 2009 20:20 de vladbodan

:blink::blink::blink: tu despre ce anume vorbesti frate :mellow: ai citit ce scria in articolul ala macar ? :| ce legatura are ce ai zis cu articolul

Re: Re: cum cuceriti/se lasa cucerita o fata mai m

din 19 mar 2009 20:16 de 11

Am mai citit pe aici pe forum si parca tu erai tipu care cerea ajutor sa agate o fata...nu mai stiu exact ...vrajeala cu increderea in sine si astea le stiu sunt vechi, merg...eu vroiam o parere de fata...ce ar zice daca ar veni un tip mai mic si ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da.. deci sunt un ciud

din 19 mar 2009 20:06 de Firefox

cea mai de kakat zi.. prima ora dam lucrare la fizica.. (in laboratoru de fizica.. stam la pupitre cate 3...)... vorbisem cu "x" sa stau cu ea in banca sa am de la cn lua.. nu imi place fizica si nici chimia.. dar.. cand am ajuns in clasa.. era loc ...

Re: Re: Re: IKARIAM

din 19 mar 2009 20:00 de jucatorul

pai nu.....ca am jucat si in 2 luni am facut 57.000 de puncte si am inceput in aceeasi zi cu un prieten(el are 22.000 de puncte) si el a facut rost de 3 conturi(unu de 20.000 de puncte ,unu de 42.000 de puncte si unu 180.000 de puncte si isi trimite ...

Re: Re: IKARIAM

din 19 mar 2009 18:38 de the_gogu

why? ti-e lene sa o iei de la inceput sa toata lumea?

Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare artifici

din 19 mar 2009 18:35 de Listener

Mai pe scurt trebuie sa fi dereglata rau mintal sau fizic sa nu iti placa sexul sau barbatii (ca femeie) si viceversa ...daca se poate sa modifice copii din clinica (asa se procedeaza mai nou) sa aiba ochii albastri,sa nu aiba par nedorit si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1505 din 3732
«   1 ... 1502   1503   1504   1505   1506   1507   1508 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare