Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O iubesc pe sora prietenei mele

din 19 mar 2009 02:09 de ExoticDream

Sfaturi? Mda.... pai asta intra sub incidenta coruptiei sexuale si se pedepseste, conform Codului Penal, Capitolul VII (Crime si delicte contra libertatii sexuale) dupa cum urmeaza: Art. 221. - (1) Actele cu caracter obscen savarsite asupra ...

Re: Re: Re: o iubesc pe sora prietenii melee.

din 19 mar 2009 00:35 de Farfalla

pai vezi, tu nu esti implinit dpdv sexual si de aia te gandesti si cum e cu altcineva, poate daca te-ai intelege bine dpdv sexual cu prietena ta, nu te-ai mai uita dupa altele. Incearca sa discuti sincer cu ea, sunteti impreuna de atata timp, trebuie ...

Tristete absoluta..

din 18 mar 2009 23:31 de merymery

O clipa de speranta daca as fi avut,i-as fi dat viata...precum o mama copilului ei...Un nor de tristete de-as vedea pe cerul meu,l-as preface in ploaie...sa-nmoaie colbul alb al drumului vietii.Regina pentru oameni daca as fi,i-as indrepta sper ...

Re: Re: Re: Pentru baietii cu imaginatie si fetele

din 18 mar 2009 23:28 de Listener

E seralista de e la liceu dupa masa ? Hmmm sa zicem ca e rebela cu zice exotic...daca ai voce calma,iti accepti personalitatea/originalitatea ta..nu fals ca multi, te uiti normal ca la un prieten (desigur n ochii ei .. nu ca obsedatu) si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 18 mar 2009 20:20 de kattalyn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 18 mar 2009 20:17 de kattalyn

am prea multa incredere in ea,si daca e sa aibe...no problemo e libera nu tin pe nimeni legat de mine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 18 mar 2009 19:59 de ionutzu

dute bai subrezitule si invata sa scrii si apoi mai treci pe aici sa iti dai cu parerea......

Re: Re: Nu stiu de ce nu se uita la mine

din 18 mar 2009 18:43 de K1ll3r

Gresesc daca ma gandesc ca aveti 13-14 ani? Cam la varsta aia te atrage cineva doar cu al sau look (fara a generaliza, totusi)... doohhh...normal dak se uita la el ca se imbraca "cool". de obicei shukarii astia de pretutindeni intrun cuvant ...

Re: De ce insala oamenii?

din 18 mar 2009 18:39 de Ingerasul99

cum sa mai zis si mai sus de colegu , nu e tot timpul arma finala,pt mine nu e deloc o arma,e lipsa de curaj daca altfel nu sti cum sa pui punct relatiei, daca exista comunicare in relatie nu se va ajunge la inselat poate la menage a trois si ...

Re: Cum sa ma excit?

din 18 mar 2009 17:18 de evel

si eu am o problema asemanatoare:mellow: am prieten de 3 ani si 3 luni,mi am incep viata sexuala cu el acum 2 ani si ceva...dar nu ma excit doar dak imi face sex oral sau m freaca cu penisul pe clitoris:wacko:...daca isi baga penisul nu simt ...

Fostul meu iubit insis

din 18 mar 2009 16:14 de eugenia

chestia e ca l-am iertat de multe ori, pentru ca il iubeam si speram sa fie bine. numai ca si atunci cand ne era bine trebuia sa faca ceva sa strice totul. cand disparea cu zilele, chiar cu saptamanile revenea si imi spunea niste motive de copii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 18 mar 2009 16:06 de mistery_girl

Ii bagi idei in cap baiatului. Daca se desparte de ea nu o sa mai dormi noaptea. Cat optimism. :lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sa

din 18 mar 2009 16:02 de mistery_girl

"pelita" aia de care vorbesti tu se poate rupe sau nu. Si mai invata putin sa vorbesti corect ca nu stiu ce ai facut tu la scoala. Daca intr-o fraza scurta ai atatea greseli....:devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Testul de sarcina poate arata gresit??

din 18 mar 2009 15:00 de pacpac

Ai mei ca nu mori.Nu esti singura care a facut avort.Numai gandeste-te cat costa toate draciile pt aia mici,hainute,scutece,spalat si uscat rufe in draci,jucarioare,laptic...o gramada de lucruri trebuie si costa.daca nu te ajuta nimeni si nu-ti ...

Re: De ce insala oamenii?

din 18 mar 2009 14:45 de vladbodan

Tot timpul am stiut asta :) si e la mintea cocosului sa iti dai seama ca esti inselat dintr-un anume motiv, nu doar de distractie sau ca asa ti s-a sculat tie cheful... dar nu tot timpul e "arma finala" ca daca ai suficient creier, tu duce capul ...

Re: Testul de sarcina poate arata gresit???

din 18 mar 2009 14:43 de pacpac

pai du-te la o clinica sa-ti si-ti va spune ce riscuri sunt daca faci avort .... Daca el nu-l vrea si nu ai cine altcineva sa te ajute, e greu,te chinui si pe tine si pe copil.

Re: Sex de-o noapte în loc de inseminare artifici

din 18 mar 2009 14:39 de vladbodan

si mai proaste din absolut toate punctele mele de vedere... aici nu cred ca s-a dezvoltat acest trend, abia peste vre-o 20 de ani o sa ajungem probabil ca la americani sa avem varsta de 20 de ani si sa mergem in cluburi si sa iesim cu cate un ...

Re: Eu 17 ani, el 22, sa-mi incep viata sexuala?

din 18 mar 2009 14:25 de dsimplu

nu iti trebuie aprobarea nimanui pentru asta. fa ceea ce simti. daca ai totusi o mica indoiala, nu o face. indoielile se adeveresc. se va ivi ceva mai bun. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 18 mar 2009 14:24 de pacpac

poate a avut grija altul de ea:)))

Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 18 mar 2009 14:10 de dsimplu

daca nu e plagiat, sigur ai fantezie si inclinatie spre literatura erotica. o sa vreau autograful tau cand o sa publici prima carte. :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1507 din 3732
«   1 ... 1504   1505   1506   1507   1508   1509   1510 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare