Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Penis la 16 ani curbat . ajutor

din 17 mar 2009 10:32 de Farfalla

e ceva normal :)

Re: Penis la 16 ani curbat . ajutor

din 17 mar 2009 10:29 de pacpac

lol.nu are mai nimic atata timp cat se ridica,curbat in sus,stanga,dreapta..nu conteaza,sa se ridice si sa te tina asta conteaza:))

Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 17 mar 2009 08:43 de Adi

Eu am 13 ani si 1.62...inaltimea mea e normala,da am colegi mai inalti ca mn...nusth ce sa zic,cam pana la ce intaltime mai pot creste.Parintii ai 1.64 ,1.74.Precizez ca fac volei de cam juma de an si la vara o sa merg la inot.Cam cat mai pot ...

Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

din 17 mar 2009 02:04 de Farfalla

Din moment ce ti-a venit si la data la care trebuia atunci nu ai de ce sa-ti mai faci griji. Sangerarile in sarcina extrauterina nu vin de obicei la data la care trebuie sa iti vina mentruatia si ele dureaza una sau 2 zile.

Re: Se poate o fata sa nu fie stramta chiar dac e

din 17 mar 2009 02:00 de Farfalla

Poate erai prea excitata sau poate el o are subtirica.Nu cred ca are nicio legatura tratamentul ptr. chistu de la ovar.

Re: Re: nu stiu dc nu se uita la mn

din 17 mar 2009 01:51 de Farfalla

nici eu nu prea am inteles nimik :)) te si chinui sa citesti

Re: Re: Re: Fostul meu iubit insista sa ne impacam

din 17 mar 2009 01:47 de Farfalla

Asa cum disparea si el ... nu poti face si tu la fel, dar mai mult timp? Dispari si u un timp mai mult (da-te invizibila pe net, incearca sa te concentrezi asupra scolii/muncii, fa curat prin casa). Eu am inteles ca tu nu mai vrei sa te impaci cu el. ...

Re: Re: Fostul meu iubit insista sa ne impacam

din 17 mar 2009 01:13 de eugenia

ama vut o relatie de un an si 7 luni. pe parcusrul acestei relatii pot sa spun ca am fost doar noi..nu ne-am cunoscut parintii, fratii..samd. nu prea am iesit impreuna..doar el venea la mine si eu la el..dar asta s-a intamplat numai dupa un an de ...

Penis la 16 ani curbat!

din 17 mar 2009 00:54 de mdaah

am si eu o problema :(( am 16 ani si.. de vreo jumatate de an am observat bursc ca penisul meu este curbat catre dreapta dar si in jos. este chiar f tare si in jos si catre dreapta ... am prietena de ceva timp (e virgina) si as vrea si eu si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita!

din 17 mar 2009 00:45 de Firefox

hai hai ca intreci pracgul.. daca nu a reusit campania ta de marketing.. "promovativa".. a produsului tau nu lansa o campanie de marketing.. "guerila",, sau black face.. low mark.. etc.. ca ne suparam.. adica asta e ipocrizie.. sa crittici pe cineva ...

Re: Re: Re: Re: Re: 13 simptome ale betiei

din 16 mar 2009 22:20 de the_gogu

ok...intradevar pot spune ca aproape toti baietii au o placere in a bea ceva mai mult decat ar trebui dar nu mereu...pur si simplu se creeaza o atmosfera amuzanta...mai amuzanta decat cea de dinainte. cat despre bautura foarte excesiva...mi ...

Re: Re: Sangerare multa prima data

din 16 mar 2009 22:10 de the_gogu

pai...nu te pot face eu virgina la loc. tu trebuie sa ai o discutie cu el si sa-l convingi ca i-ai spus adevarul si ca e normal ca la unele fete sa nu fie ciclul regulat. pama la urma ce daca nu erai virgina nu te mai iubeste? trebuie sa-l convingi ...

Re: Re: Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita!

din 16 mar 2009 21:39 de Listener

Adevarat era o reclama de indata ce faceam acele cunostinte high end comerciale...dar treaba o discutam pe privat nu direct pe forum ;)... Acuma daca tot s-a bagat cu sprayu magic..nu merge.. 1. pute de rupe => ca respinge fetele din ...

Re: Re: Re: Re: 13 simptome ale betiei

din 16 mar 2009 21:20 de ExoticDream

Daca acum ai 16 ani, la ce varsta "le aveai tu cu betia"?!? A propos, ce senzatii divine simtiti cand depasiti limita aia dincolo de care nu prea mai este clar pe ce lume sunteti? Chiar atat de interesanta/excitanta sa fie trairea aceea incat ...

Re: Re: Re: Re: E bine sa dizvirginez o fata la 13

din 16 mar 2009 18:55 de maryusssss

am mai zuait yo deste, ca cik daca o iubesti rabda, ji dupa c "o cresti" ajunge pe la 15-16 ani si face altu sex cu ea, ji u ramai cu ia in mana nu? nu fiti prosti mah, ca pe ele oricum nu le doare d voi asa ca nu fiti prosti [i][Cenzurat de ...

Re: nu stiu dc nu se uita la mn

din 16 mar 2009 17:58 de pacpac

hmm,daca nu ai observat forumul asta e de pe www.sexpert.ro.Acel RO vine de la Romania.Nu stiu in ce mama draq limba ai scris tu acolo.Vezi poate gasesti pe google translator din limba ta in limba noastra.

Re: Se poate o fata sa nu fie stramta chiar dac e

din 16 mar 2009 17:27 de pacpac

cred ca o are el cam subtirica

Re: La ecografie se vede ca nu esti virgina?????

din 16 mar 2009 14:51 de simona

da normal ca un doctor vede cand nu mai esti virgina ai grije.dar poti sa vorbesti cu doctorul si sa zica ca esti :ok:....pop

Re: ce sa inteleg?

din 16 mar 2009 13:07 de Incepator

Evaluezi situatia . Te gandesti, daca chiar mai merita acea persoana dragostea ta . In cazul in care merita, faceti un nod firului rupt de voi, treceti peste el si mergeti mai departe . In cazul in care nu nu merita, faci astel : -ii zici ca ...

Re: Prea mica de inaltime!!!

din 16 mar 2009 10:58 de cristina

:love::love::love:(?)eu cred ca o sa mai cresti. SI EU AM 14 ANI SI AM 1,57SI NUSTIU DACA SUNT MICA DAR MAI AM CAM 2LUNI PANA IMPLINESC 14ANI SPER SA MAI CRESCPUTIN:((:devil::p:(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1510 din 3732
«   1 ... 1507   1508   1509   1510   1511   1512   1513 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare