Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Penis la 16 ani curbat . ajutor din 17 mar 2009 10:32 de Farfalla
e ceva normal :)
Re: Penis la 16 ani curbat . ajutor din 17 mar 2009 10:29 de pacpac
lol.nu are mai nimic atata timp cat se ridica,curbat in sus,stanga,dreapta..nu conteaza,sa se ridice si sa te tina asta conteaza:))
Re: Re: Prea mica de inaltime!!! din 17 mar 2009 08:43 de Adi
Eu am 13 ani si 1.62...inaltimea mea e normala,da am colegi mai inalti ca mn...nusth ce sa zic,cam pana la ce intaltime mai pot creste.Parintii ai 1.64 ,1.74.Precizez ca fac volei de cam juma de an si la vara o sa merg la inot.Cam cat mai pot ...
Re: Re: Re: Re: Insarcinata? din 17 mar 2009 02:04 de Farfalla
Din moment ce ti-a venit si la data la care trebuia atunci nu ai de ce sa-ti mai faci griji. Sangerarile in sarcina extrauterina nu vin de obicei la data la care trebuie sa iti vina mentruatia si ele dureaza una sau 2 zile.
Re: Se poate o fata sa nu fie stramta chiar dac e din 17 mar 2009 02:00 de Farfalla
Poate erai prea excitata sau poate el o are subtirica.Nu cred ca are nicio legatura tratamentul ptr. chistu de la ovar.
Re: Re: nu stiu dc nu se uita la mn din 17 mar 2009 01:51 de Farfalla
nici eu nu prea am inteles nimik :)) te si chinui sa citesti
Re: Re: Re: Fostul meu iubit insista sa ne impacam din 17 mar 2009 01:47 de Farfalla
Asa cum disparea si el ... nu poti face si tu la fel, dar mai mult timp? Dispari si u un timp mai mult (da-te invizibila pe net, incearca sa te concentrezi asupra scolii/muncii, fa curat prin casa). Eu am inteles ca tu nu mai vrei sa te impaci cu el. ...
Re: Re: Fostul meu iubit insista sa ne impacam din 17 mar 2009 01:13 de eugenia
ama vut o relatie de un an si 7 luni. pe parcusrul acestei relatii pot sa spun ca am fost doar noi..nu ne-am cunoscut parintii, fratii..samd. nu prea am iesit impreuna..doar el venea la mine si eu la el..dar asta s-a intamplat numai dupa un an de ...
Penis la 16 ani curbat! din 17 mar 2009 00:54 de mdaah
am si eu o problema :((
am 16 ani si..
de vreo jumatate de an am observat bursc ca penisul meu este curbat catre dreapta dar si in jos.
este chiar f tare si in jos si catre dreapta ... am prietena de ceva timp (e virgina) si as vrea si eu si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita! din 17 mar 2009 00:45 de Firefox
hai hai ca intreci pracgul.. daca nu a reusit campania ta de marketing.. "promovativa".. a produsului tau nu lansa o campanie de marketing.. "guerila",, sau black face.. low mark.. etc.. ca ne suparam.. adica asta e ipocrizie.. sa crittici pe cineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: 13 simptome ale betiei din 16 mar 2009 22:20 de the_gogu
ok...intradevar pot spune ca aproape toti baietii au o placere in a bea ceva mai mult decat ar trebui dar nu mereu...pur si simplu se creeaza o atmosfera amuzanta...mai amuzanta decat cea de dinainte.
cat despre bautura foarte excesiva...mi ...
Re: Re: Sangerare multa prima data din 16 mar 2009 22:10 de the_gogu
pai...nu te pot face eu virgina la loc. tu trebuie sa ai o discutie cu el si sa-l convingi ca i-ai spus adevarul si ca e normal ca la unele fete sa nu fie ciclul regulat.
pama la urma ce daca nu erai virgina nu te mai iubeste? trebuie sa-l convingi ...
Re: Re: Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita! din 16 mar 2009 21:39 de Listener
Adevarat era o reclama de indata ce faceam acele cunostinte high end comerciale...dar treaba o discutam pe privat nu direct pe forum ;)...
Acuma daca tot s-a bagat cu sprayu magic..nu merge..
1. pute de rupe => ca respinge fetele din ...
Re: Re: Re: Re: 13 simptome ale betiei din 16 mar 2009 21:20 de ExoticDream
Daca acum ai 16 ani, la ce varsta "le aveai tu cu betia"?!?
A propos, ce senzatii divine simtiti cand depasiti limita aia dincolo de care nu prea mai este clar pe ce lume sunteti? Chiar atat de interesanta/excitanta sa fie trairea aceea incat ...
Re: Re: Re: Re: E bine sa dizvirginez o fata la 13 din 16 mar 2009 18:55 de maryusssss
am mai zuait yo deste, ca cik daca o iubesti rabda, ji dupa c "o cresti" ajunge pe la 15-16 ani si face altu sex cu ea, ji u ramai cu ia in mana nu? nu fiti prosti mah, ca pe ele oricum nu le doare d voi asa ca nu fiti prosti
[i][Cenzurat de ...
Re: nu stiu dc nu se uita la mn din 16 mar 2009 17:58 de pacpac
hmm,daca nu ai observat forumul asta e de pe www.sexpert.ro.Acel RO vine de la Romania.Nu stiu in ce mama draq limba ai scris tu acolo.Vezi poate gasesti pe google translator din limba ta in limba noastra.
Re: Se poate o fata sa nu fie stramta chiar dac e din 16 mar 2009 17:27 de pacpac
cred ca o are el cam subtirica
Re: La ecografie se vede ca nu esti virgina????? din 16 mar 2009 14:51 de simona
da normal ca un doctor vede cand nu mai esti virgina ai grije.dar poti sa vorbesti cu doctorul si sa zica ca esti
:ok:....pop
Re: ce sa inteleg? din 16 mar 2009 13:07 de Incepator
Evaluezi situatia .
Te gandesti, daca chiar mai merita acea persoana dragostea ta .
In cazul in care merita, faceti un nod firului rupt de voi, treceti peste el si mergeti mai departe .
In cazul in care nu nu merita, faci astel :
-ii zici ca ...
Re: Prea mica de inaltime!!! din 16 mar 2009 10:58 de cristina
:love::love::love:(?)eu cred ca o sa mai cresti. SI EU AM 14 ANI SI AM 1,57SI NUSTIU DACA SUNT MICA DAR MAI AM CAM 2LUNI PANA IMPLINESC 14ANI SPER SA MAI CRESCPUTIN:((:devil::p:(
Pagina 1510 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||