Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum sa nu suferi din cauza unui baiat din 15 mar 2009 16:23 de eu:P
si cei daca nu te ia de nevasta? la ce ai nevoie de el? tot ce conteaza e sa te simti bine cu el...o noapte de sex salbatic nu strica
Re: Re: Re: Virginitate din 15 mar 2009 15:57 de Incepator
Ce relatie e aia....daca nu ai curajul si forta necesara sa ii zici ...
Re: Re: Re: Re: Da.. deci sunt un ciudat.. din 15 mar 2009 15:57 de Firefox
da api.. acum m-am trezit.. ziua lu tatiucu' si daca la el petrecerea e pana la 12 noaptea si isi invita un prieten-2 si pe unchiasul si matusa mea.. lasa ca petrec eu si pentru el.. i-a vecinii .. ia pretenii(din cariter) si dute la un club.. la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: RELATIE CU UN BARBAT INSUR din 15 mar 2009 15:46 de IULIA
Sunt de acord cu faptul ca e k sa ai prieteni ,chiar foarte buni,care sa te faca fericita chiar daca esti casatorita.Si eu sunt casatorita,de 5 ani,am un bebe de 4 ani,un sot minunat si in paralel am un prieten de suflet si poate intr-o zi va fi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral din 15 mar 2009 15:41 de Firefox
as prefera varianta.. iti fac tie da nu imi faci mie.. (Daca ati vazut ultimul episod din South Park.,. cu "B... Job.. ".. de fapt.. uitati-va: http://www.ninjavideo.net/video/19928
Re: sarut......... din 15 mar 2009 15:38 de Firefox
:)) doamne.. tuturor ni se pare greu prima data.. dar daca incerci.. o sa faci un pas mare.. si nu o sa mai fi asa timid.. caci daca nu poti sa o saruti esti si putin timid nu? sau ce? ..?
Re: Virginitate din 15 mar 2009 15:36 de Firefox
nu e adevarata chestia cu masturbarea.. si daca fata stie ca esti virgin nu o sa se astepte la minuni de la prima incercare.. asa ca: go for it!:ok:
Virginitate din 15 mar 2009 15:20 de alkaline
Am si eu o "problema".
Am 17 ani si inca sunt virgin.Prietena mea nu mai e virgina de ceva vreme si mi-a propus sa facem sex.Totusi ma tem ca voi avea ejeculare prematura.Nu ma tem ca o sa o am la 1 minut dupa penetrare ci ma tem sa nu ejaculez la ...
Re: webchat din 15 mar 2009 13:36 de dsimplu
daca are poza ta pe camera, nu :devil:
Re: Sarutul cu limba din 15 mar 2009 11:22 de HoneyPie
[i]stai linistita,oricum nu stia nimeni prima data,toti au invatat,o sa inveti si tu [/i]
Re: Need girl.....! din 15 mar 2009 11:12 de HoneyPie
[b]Si crezi ca daca iti cauti prietena pe forum ai sa gasesti?fi serios :-j.Iesi cu prietenii tai cu siguranta vei gasii o fata care sa te placa,aici sigur nu ai sa gasesti :)[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat din 15 mar 2009 09:07 de miha3la
da un raspuns dala nu da si ea cu ce s-a inty pana la urm????c eoameni frate au prob ti e spun si sfarsitul....pauza
Re: Re: Re: Re: Banc Show! din 15 mar 2009 03:32 de Firefox
vechi da bun.... sa va zic si eu intrebarea epica..: La ce e mai usor sa renunti? :la vin sau la femei? depinde de varsta..
Re: 1 an si tot nimic din 15 mar 2009 03:27 de Firefox
Cati ani ai? ca sa stim ce fel de relatie ati fi vrut/avut. In primul rand tu nu poti sa te indragostesti de altcineva fortat.. .in al doilea rand dragostea te loveste in cap cand nu te astepti.. iar Cupidon nu prea tinteste bine dar cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati face un exercitiu din 15 mar 2009 03:13 de Firefox
Oamenii sunt cele mai sociabile fiinte.. avem nevoie de diversitate si de multe greseli pentru a deosebi "binele" de "rau"..,. pentru a afla ce e eficient si ce nu e eficient.. etc.. daca toti am lucra "ca la carte" unde ar mai fi distractia?-- ...
Re: Re: Re: Banc Show! din 15 mar 2009 03:07 de K1ll3r
Un om avea un cal , si la un moment dat vine un om si ii spune la stapan: frate imi dai 500 de euro dak il fac pe cal sa planga si sa rada? ala: ok
se duce ala in grajd dintro data calul rade dupa aia se mai duce o data si calul plange... vine la ...
Re: Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 15 mar 2009 03:07 de Firefox
mai pasaroi.. tu esti cam neastamparat:cat:.. lucrezi la mai multe maini? nu stiu daca se poate asa ceva dar tu chiar "flirtezi" pe net.. chiar asa?:D:D....%%-.. exact ca la "%%-".. lucrezi la mai multe maini si incerci sa castigi macar al ...
Re: Re: Re: Re: Re: ti-ar place....? din 15 mar 2009 03:04 de Firefox
sa revenim la oile noastre.. daca as trai cu mine s-ar intampla doua lucruri: 1-un asasinat in toiul noptii si nimeni nu ar auzi de al doilea "eu".. 2-ati avea spectacol gratuit pe o perioada nedefinita deoarece eu nu prea cedez..(decat in fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 15 mar 2009 03:01 de Firefox
nu fi mai nesi.. poate lui ii plac baietii nu fetele.. acu vrei sa il izolezi..:huh::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea in exces d din 15 mar 2009 02:52 de K1ll3r
=)) si dak ai 5 ani te masturbezi o data la 5 zile? =)) hahahhahaha
Pagina 1512 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||