Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Mansturbarea

din 13 mar 2009 20:05 de Farfalla

Mie una mi se pare normal ca la varsta ta sa incepi sa experimentezi astfel de lucruri. E normal sa vrei sa iti cunosti corpul mai bine.

Re: Ati face un exercitiu de sinceritate?

din 13 mar 2009 20:02 de Farfalla

Ador House M.D. Am ajuns pe la sezonul 5. As spune doar adevarul, indiferent cat de suparator ar fi. Dar as avea pretentia ca si ceilalti sa faca la fel.

Dragoste in apa cu prezervativ

din 13 mar 2009 19:57 de cri

am si eu o intrebare..poate e aiurea..dar nah:D "As vrea sa stiu ce se poate intampla daca faci dragoste in apa, cu prezervativ?"

Masturbare la 12 ani

din 13 mar 2009 19:26 de CristyGirl

atunci cand ma masturbez cu degetul si cu vibratia simt ceva si nu ma pot opri dar am doar 12 ani.as vrea sa stiu daca e bine la varsta mea sa ma masturbez si ce este ceea ce simt.Multumesc!!!:rolleyes:

Re: Re: Re: Sex Oral

din 13 mar 2009 16:03 de mistery_girl

Nu ar trebui sa fi ironic. Eu nu spun ca toate fetele sunt ca mine. Eu i-am facut prima data sex oral sotului meu pentru ca am vrut si poate putin din curiozitate (sa vad cum este, ce senzatii are, daca ii place, daca nu-i place), nu mi-a cerut ...

Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex?

din 13 mar 2009 16:00 de DAYANYTA

sunt de aceeasi parere adik am 16 ok st o pustoaik dar dc drq toti baieti ma intreaba dca vreAu sa incep o rel si dca vreau sa ma culc cu el ...chiar si baieti de varsta mea dar chiar asa st baieti de "obsedati" si p.s ink st virgina ....

Re: La ecografie se vede ca nu esti virgina?????

din 13 mar 2009 15:17 de MURESAN ANDR

PRIN TRUN ECOGRAF NU SE VEDE CA NU ESTI FIRGINA ITI SPUN SIGUR NU TR SA TE TEMI E SIGUR ACEST LUCRU:heart::heart::heart::heart::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

Re: O relatie care nu-mi convine din cauza ei

din 13 mar 2009 14:41 de angela

Daca nu iti convine de ce mai stai cu ea???:blink:Intr-o relatie trebuie sa daruim atentie, respect, etc, etc dar si sa ni se daruiasca toate acestea in egala masura. Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebare.:ok:

Re: Re: Sex Oral

din 13 mar 2009 14:34 de vladbodan

cu siguranta nu ti-a sugerat deloc cand ai facut sex oral pentru prima data si cu siguranta te-ai apucat direct de treaba, si nu ai stat deloc pe ganduri ...:` sunt ironic, am presupus ca in topicul acesta se vorbeste despre prima data cand ai ...

Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex?

din 13 mar 2009 14:31 de danutz

cum sa zici ca numai baietii se gandesc la sex.toate colegelele din clasa au pe tel mobil "balada p_zdei" si unele care sunt adevarate prostituate au si poze cu ele in timpul actiunii pe telefon si mai vorbesc si despre:spre exemplu:in clasa sunt 2 ...

Re: Re: Re: Sex in 3 sau mai multi

din 13 mar 2009 13:59 de simosimina

:))) interesanta ideea ta..dar gandeste-te ca pana clona aia ar avea varsta mea...ar fi ceva de genul..eu la 42 de ani...el 41..cu ala de 22..cu mine de 22 :)))ce viata:)))))))))))))

Re: Sex Oral

din 13 mar 2009 12:59 de mistery_girl

Wrong, wrong, worng. Mie imi place foarte mult sa-i fac sex oral sotului meu si nu ma simt obligata. Daca nu mi-ar face placere nu i-as face. Si cred ca majoritatea femeilor sunt ca mine.:~*:~*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de niste sugestii

din 13 mar 2009 12:43 de pacpac

sunt dejea mutati impreuna.nu stie nici el ce vrea cred.e zapacit.si eu am trecut prin ceva asemanator cand eram mai mic si nu m-am linisit pana nu mi-am facut de cap:))

Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral

din 13 mar 2009 12:24 de vladbodan

:lol::lol::lol: pai daca nu cunosc replica de dinainte :)) normal, la urmatorul iubit deja nu se mai stramba pentru ca deja sunt obisnuite, so what the hell :)) "a pus botul" si la propriu si la figurat cu treaba asta :lol::lol::lol::lol::lol: ...

Re: Re: Re: Re: Am nevoie de niste sugestii

din 13 mar 2009 12:22 de vladbodan

pai atunci ce vrei de la el daca accepti orice mai putin inselatul care nu il accepta nimeni? :huh::blink: vrei sa se mute cu tine impreuna? e chiar atat de greu de inteles ca el nu se simte pregatit pentru asta? el inca vrea sa fie libertin nu ...

Re: Re: Cum sa ma excit?

din 13 mar 2009 12:20 de vladbodan

intreab-o prima data daca se masturbeaza, apoi intreab-o daca-i place

Re: Re: Re: Am nevoie de niste sugestii

din 13 mar 2009 11:56 de Lutine

Mi se pare ca s-a inteles gresit problema, nu e vorba ca nu ii dau libertate, pentru ca poate sa faca absolut ceea ce vrea el, ma putin sa ma insele...asta-i tot!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica de i

din 13 mar 2009 11:36 de pacpac

10 cm e bine dar sa nu ai 1,80 si ea 1,50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica de inalt

din 13 mar 2009 11:33 de Firefox

dao de acord cu tine.. sa fie mai mica/egala cu mn.. daca e mai mica sa nu fie cu 10-11.. 3-7.. mai merge..dar sunt unele cazuri in care ea are 1.57.. si tu 1.67:)) (situatia mea;;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!

din 13 mar 2009 11:11 de pacpac

lol,si mie imi plac asa mai micute dar nici prea mici ca nu vreau sa fac cocoasa cand ma pup cu ea:)))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1515 din 3732
«   1 ... 1512   1513   1514   1515   1516   1517   1518 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare