Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ROmario din 13 mar 2009 00:52 de YLmaZ
ce ziceti......se califica AJAX-ul????eu sper sa se califice......
Re: Re: Re: Re: Pariloto din 13 mar 2009 00:49 de erden ylmaz
moama ce-ai constatat......:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mar 2009 00:34 de Firefox
am uitat sa zic.. daca nu ai fost atenta.. chiar si "maestrii" Japonezi admit ca este imposibil ca un "caratist" sa bata 3 deodata/unul cate unu.. cum vezi la TV/cinema.. chiar si daca sunt slab pregatiti dar cu muschi.... sau sa o luam altfel.. ...
Re: Re: Re: Pariloto din 12 mar 2009 23:53 de ExoticDream
Este un joc cu pleonasme?!? Daca nu, cred ca il [i]prefer mai putin[/i]....
:wacko::blink::wacko:
Re: Re: salut din nou! din 12 mar 2009 23:21 de roxanel
daca le iei corect, nu uiti nici o pastiluta nu ai cum sa ramai insarcinata. nu mai este nevoie de metode suplimentare de protectie. doar daca faci vreun tratament cu antibiotice sau alte pastile care reduce din efectul anticoncep atunci trebuie sa ...
Re: Re: Am nevoie de niste sugestii din 12 mar 2009 22:41 de roxanel
o sugestie ar fi sa luati o pauza de o perioada de timp 1,2,3 sapt sau mai mult daca vreti, pauza in care voi practic veti fi despartiti si veti fi liberi sa faceti ce vreti. acum....nu stiu cat de usor ti-ar fi tie sa stii ca el poate este cu alta ...
Re: Am nevoie de niste sugestii din 12 mar 2009 21:13 de CARMEN
ai putea sa-l lasi sa faca cum vrea si vei vedea ca tot la tine se va intoarce in cele din urma,orice ar fi,zic eu,parerea mea,mult succes:flowers:%%-:heart::)
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Oral din 12 mar 2009 21:08 de Firefox
sa ma bag si eu... daca oi avea ocazia vreodata.. i-as face sex oral partenerei.. dar nu as pretinde asa ceva de la ea..:p:cat:
Re: Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita! din 12 mar 2009 21:06 de Firefox
da la tien a(am) sarit pe buna dreptate.. tu incercai sa faci "O reclama" ascunsa.. el face reclama pe fata:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mar 2009 21:04 de Firefox
doamne.. nu te supara ca iti zic dar daca ar vrea gagica sa se culce cu tine.. tu iai zice sa nu sforaie.. si ca vrei tu sa dormi pe dreapta.... Daca iei "replicile" la prima vedere ti se par amuzantre dar nu utile.. dar daca sti cum si udne sa le ...
Re: Re: Re: Baietilor, cum va tineti penisul in ch din 12 mar 2009 20:59 de Firefox
o tin in sus.. asa daca se scoala nu se observa.. prea mult..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 12 mar 2009 20:28 de anonima666
Ma batut nenorocitu :(( la ai mei cum sa le spun :(( nu am cui sa-l recla..ca nu am probe :(( ma simt foarte prost imi vine sa ma duc draqu :((
Re: Re: Nush ce-i cu mine, n-am mai patit asa ceva din 12 mar 2009 18:54 de ala_din_deal
Cum nu-i grav???:lol:
Deci exact asta-mi mai lipsea...nu putea sa mai astepte vreo 3 luni, sa iau si eu BAC-u... De cand am vazut-o nu prea ma mai pot concentra pe nici un domeniu(in special pe invatat desi stiu ca vital in momentu` asta), ...
Re: Re: Nush ce-i cu mine, n-am mai patit asa ceva din 12 mar 2009 18:54 de ala_din_deal
Cum nu-i grav???:lol:
Deci exact asta-mi mai lipsea...nu putea sa mai astept vreo 3 luni, sa iau si eu BAC-u... De cand am vazut-o nu prea ma mai pot concentra pe nici un domeniu(in special pe invatat desi stiu ca vital in momentu` ...
Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita! din 12 mar 2009 18:06 de Listener
Tine-ti vrajelile pentru tine si dute acasa cu parfumurile tale....
EE ExoticDream si altii la mine cu marire penis ai sarit cu spume,si nici macar nu am deschis bine subiectul,chiar daca faceam free o chestie ai inchis topicul,dar aici ...
Re: Baieti, sunteti invidiosi pe negri pentru dota din 12 mar 2009 18:02 de Listener
Cine ti-a zis asta? ai vreo dovada clara stintifica ?
Cat de media penisurilor...parca ar sta sa se uite la fiecare in pantaloni,ca apoi sa zica o aproximare la dimensiunile penisului...in zona mea de pilda media este de 12 13 cm erectie medie ...
Re: Decalotarea penisului din 12 mar 2009 17:45 de bad84
sal , cam aceiasi problema o am si eu , adica am 24 de ani si am inceput viata sexula de mai multi ani nu are importanta de cand , dar nici mie nu imi sta capul penisului decalotat , dar daca trag in jos se "beleste"tot si chiar nu ma ...
Re: Re: Sex Oral din 12 mar 2009 16:49 de UnicoolKara
sotiei tale nu ii place sa-ti faca sau sa-i faci u ei? :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea ma din 12 mar 2009 16:46 de UnicoolKara
ce surprize ash putea sa am? :huh:
Re: Am nevoie de niste sugestii din 12 mar 2009 15:51 de baby
asa sunt si eu. il inteleg foarte bine.....la fel imi doresc sa fiu libera si...:ermm:nu neaparat sa zbor din floare in floare dar....vreau sa cunosc ,sa vad cum sunt alti barbati si cu toate astea mi-e si greu sa rup relatia.....sau ce a mai ...
Pagina 1517 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||