Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2009 21:32 de Firefox

nu am steam.. am ceva de massgate de la World in Conflict da nu cred ca are legatura.

Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 11 mar 2009 21:30 de Firefox

sa astepti.. sau sa intri peste ei.. tu decizi.. nu exista alegere proasta.. doar urmari diferite. Si daca tot zici ca el este papagal.. gandeste-te ca si tu poti fi considerat papagal.. lauda de sine nu miroase a bine.. dar daca zici.. poate fetei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea ma

din 11 mar 2009 21:27 de Firefox

vad ca tu tot incerci sa "castigi" pe cineva dar nu ai incredere in tine.. sa "intru" putin in tine sa te mai smotocim. 1-nu exista asa ceva.. replici de agatat.. 2-poti sa citesti cate carti vrei tu despre dragoste/psihologie/comportament.. etc. ...

Re: Re: Inaltimea este un dezavantaj in relatia cu

din 11 mar 2009 21:11 de Firefox

hai ca m-ati inveselit baieti.. ultima data ma masurasem acum 6 luni.. acuma am 1.67cm si inca cresc:)

Pentru baieti totul se rezuma la sex?

din 11 mar 2009 20:17 de just_me

Uneori stau si ma gandesc...adica mai tot timpul auzi in sus si in jos ca aia ii buna...chiar ii enervant uneori,adica buna ii mancarea,nu o fata...8-| Si mai vezi ca majoritatea baietiilor indiferent de varsta vorbesc numai despre sex..de parca ar ...

Re: Am 21 de ani si nu am iubita!

din 11 mar 2009 18:05 de Listener

Chestia este ca nu te motivezi psihic si atunci nu o sa agati nici la 50 de ani. Nu conteaza ca nu ai pus pe femei mana,daca intradevar iti doresti acest lucru,incearca sa rezolvi problema cu ambitie si curaj. Poti avea probleme gen ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai bu

din 11 mar 2009 17:40 de baby

Da! In plus poti sa inveti zeci de replici de agatat...........dar daca pari penibil cand le rostesti.......degeaba:lol: :,:-*

Re: Nudismul

din 11 mar 2009 17:05 de alexandru15

dar oare barbatii nu o sa stea cu p*** sculata...ma gandesc ca intrea ateatea femei ..:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2009 16:39 de GhoTiK

Firefox scuza`ma te rog daca te`am jignit:) hai sa jucam un 1 vs 1 sa ma inveti un pic de cs... 1.6 vad ca te pricepi:d te rog lasa`ma sa joc cu tine. lasa`mi idu de steam sau de mess pe prv:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna r

din 11 mar 2009 16:33 de DarkAngel

Replici de agatat.... Cand ai sa intelegi ca nu exista o reteta, sau niste cuvinte magice care sa iti garanteze succesul cu o fata ai sa-ti dai seama ca nu ai nevoie de anumite replici texte ca sa poti sa socializezi si apoi sa iti faci o ...

Re: Inaltimea este un dezavantaj in relatia cu fet

din 11 mar 2009 14:04 de DarkAngel

Daca iti doresti neaparat sa mai cresti in inaltime, poti apela la ajutorul unui endocrinolog...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 11 mar 2009 13:35 de Letitia

Buna!Luna asta am aflat ca sunt si eu insarcinata!Initial, cand banuiam ca sunt insarcinata ma gandeam sa pastrez sarcina....si-mi faceam tot felul de planuri insa knd am facut testele nu am stat prea mult pe ganduri si am optat pentru avort.Dar ...

din 11 mar 2009 13:34 de Letitia

Buna!Luna asta am aflat ca sunt si eu insarcinata!Initial, cand banuiam ca sunt insarcinata ma gandeam sa pastrez sarcina....si-mi faceam tot felul de planuri insa knd am facut testele nu am stat prea mult pe ganduri si am optat pentru avort.Dar ...

din 11 mar 2009 13:32 de Letitia

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2009 12:28 de pacpac

pai daca nici eu nu stiu,atunci cine?:))))) imi pare rau pt tine,stiam ca e un nenorocit dar nu stiam ca e si cioban.Sper sa-ti fie bine cu cel mic

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2009 12:20 de anonima666

Ai avut mare dreptate este un nenorocit.....imi vine sa ma zgarii pe ochi ca am avut incredere intr-un astfel de om de nimic, un nenorocit.......aseara mi-a trimis un sms foarte jignitor...dupa ce am zis eu ca vreau sa pun capat relatiei.....nu ...

Re: Swinging

din 11 mar 2009 11:06 de pacpac

mai nou se ofera si la pachet:)) http://www.anuntul.ro/index.php?menu=search&query=cuplu&RubricaID=11&SubrubricaID=&pret_min=&pret_max=&Valuta=EUR&x=24&y=14 Pe sotie si pe mine nici macar nu ne excita ideea de swing.Altele da,dar nu ...

parere

din 11 mar 2009 10:50 de sherry

fratioare eu il las sa ia k nu-i sanatatea mea in joc dar te-ai gandit daca are probleme ce face?dc ai u o parere rea despre suplimente eu am luat intr-o luna 9 kg.cei dreapt nu de calitate dar mai de calitate decat de la stero si cea ce conteaza e ...

Re: Re: s

din 11 mar 2009 10:11 de pacpac

25 ca 25, dar s-o ai de 30 e cam groaznic din ce am vazut intr-un documentar pe discovery.daca in tinerete aveau parte de foarte foarte foarte multe femei,cu timpul cand voiau sa se aseze la casa lor nu puteau sa isi gaseasca pe cineva din ...

Re: Ati face un exercitiu de sinceritate?

din 11 mar 2009 09:05 de pacpac

dap as incerca:)) viata de cuplu nu-mi va fi afectata in nici un fel.probabil ea va fi un pic suparata a doua zi si voi manca ciorbica rece.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1520 din 3732
«   1 ... 1517   1518   1519   1520   1521   1522   1523 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare