Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cea mai buna replica de agatat (sondaj din 10 mar 2009 19:57 de Firefox
hello.. ea e fata.. nu cred ca sta la coada dupa baieti.. 9asta daca nu e urata rau).. nui asa "baby".. nu esti urata nu?:D
Re: Re: Re: Pareri din 10 mar 2009 19:53 de Firefox
bai baiete nu ai vazut ca nu am experienta. Sunt virgin si nu mei rusine! Poate eram la mare... la plaja... si nu cred ca conteaza asa mult varsta sfatul.. daca iti ziceam ca am 45 de ani ma luai altfel.... si cand o sa dea gres asta atunci sa imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu din 10 mar 2009 19:51 de Firefox
doamne cand va aud.. poti sa o ai de 20 cm si sa fie groasa cat umaru.. daca nu sti ce sa faci cu ea.. degeaba!
Re: Re: Re: Re: Re: ajutatima din 10 mar 2009 13:51 de Andrei08
I-ai vazut tu personal cand si-au tras-o la 13 ani nu ?:D . O faci cand esti pregatit chiar daca e 17-18-19 sau mai mult. Unul de 16 ani abia e pregatit sa iasa si el dupa 10 si spun altii ca ei is pregatiti. Is satul de generatia viteza :cat:
Re: Re: Re: Re: din 10 mar 2009 11:54 de maran
o virsta potrivita nu exista daca vrei poti si la 11 ani cit timp exista tirfe, bine dai in gol da asta este a 2 parte :pirate::-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist din 10 mar 2009 11:51 de the_gogu
astia sunt romanii... daca stiai ca ai banda mica descarcai doar ce era freeleech, si ai banda de upload de 50 kb nu de 3 pt ca si eu am acelasi tip de abonament 400 kilo down si 50 kilo up...deci care stiti ca aveti banda mica nu mai descarcati ...
Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 10 mar 2009 10:27 de anonim
Parerea mea e ca il ai mic eu am 13 ani si il am de 13 cm.
Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor... din 10 mar 2009 09:00 de justine07
Eu am folosit pilule pentru marirea sanilor si sunt foarte multumita si fericita ca am reusesc sa-i maresc. Va recomand si voua sa incercati ProCurves Plus, deci chiar daca rezultate!!! Aveti mai multe informatii pe acest site ...
Re: intrebare din 10 mar 2009 08:19 de pacpac
daca se rupe prezervativul e posibil
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2009 08:08 de ala_din_deal
REVIN: PANA LA CE VARSTA CRESC BAIETII...EU STIU CA PANA LA 22 DE ANI..PARERI?
Re: Re: ... din 10 mar 2009 02:27 de Int3rzisA
Nu, nu am mai facut.
Am sa astept pana duminica. Daca nu incerc un test.
Mi-e cam teama de rezultat.
Multumesc frumos pt raspuns .
Re: ... din 9 mar 2009 23:18 de Farfalla
Si dupa ce ti-a venit nu ai mai facut deloc sex ? Testele de obicei sunt destul de sigure. Mai bine iti iei unul ca sa nu mai stai cu grija asta. Eu nu prea cred ca esti insarcinata, dar uite daca iti intarzie mai mult de o saptamana iti faci un ...
Sarcina cu prezervativ? din 9 mar 2009 23:17 de miha3la
am si eu o curiozitate..daca folosim prez...s epot avea intamplari neplacute exclus rupere....adik ati auzit d sarcini sau cv d genu chiar daca s-a folosit prez???:D
Re: Cum sa nu suferi din cauza unui baiat din 9 mar 2009 23:06 de kallul23
...ce sfat!!!:blink:
si nu cred ca ai capul mare!!!
si maine iti spune...sa nu faci dragoste cu el ...ca daca nu te i-a de sotie......ALOOOO!!MARTE ...RECEPTIE
Re: Re: Re: Re: GTA IV din 9 mar 2009 21:57 de jorjel
si acum nu te mai joci gta 4 ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sau fara preludiu? din 9 mar 2009 21:53 de Andrei08
Poate unele se lubrifiaza instant:D , sau unii barbati is asa frumosi si carismatici de isi dau alea drumu pana dau jos textila :D. Lasand gluma la o parte parerea mea e ca si la sex trebuie un pic de preludiu pt incalzire , e altcv cand o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sau fara preludiu? (son din 9 mar 2009 21:17 de ExoticDream
Poate oamenii n-au timp de "prostii", daca incepe telenovela pe [i]Acasa[/i] sau meciul de fotbal pe [i]Eurosport[/i] in timp ce ei se harjonesc aiurea prin casa si-si soptesc vorbe sexy la ureche?!? Probabil sunt campioni la matematica de ...
tacetzi din 9 mar 2009 20:56 de shmen
ba nene mai lasa-ne tata cu suplimente si jucarii..daca omu` vrea sa creasca 20 de kilograme in 6 sapt tre sa ia naposim sau alt steroid mai puternic de clasa I. pentru efecte secundare exista destule medicamente pt refacere. stau sa pierd vremea 2-3 ...
Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ?? din 9 mar 2009 20:47 de ExoticDream
De acord cu libertatea de a face alegerea dorita in privinta sexului (si nu numai), dar de unde si pana unde eticheta de comunist pusa celor care ar mai fi virgini la 21 de ani sau ar sfatui pustii sa nu se grabeasca in materie de sex?!? Este ...
Re: Re: Re: Re: veteranilor ?? din 9 mar 2009 19:45 de vladbodan
am sa incep cu Revinoti... prima data gandeste-te ca acel copil de 14 15 ani care vine aici, nu are informatia necesara, dar o face pentur ca asa vrea, nu asta are importanta, important e ca ei ii este jena sa afle aceste informatii de la ...
Pagina 1522 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||