Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: intarziere menstruatie :-s

din 8 mar 2009 16:10 de A.

nush...m-am gandit si eu :wacko: problema e ca intr-adevar am fost stesata in ultima saptamana si din alte motive, sper ca asta e cauza :mellow: mersi oricum, scuze daca a sunat stupid dar sunt cam ingrijorata :~*

Re: Caut doar o relatie de o noapte.

din 8 mar 2009 15:50 de valentine

Un singur lucru nu inteleg...tu chiar crezi ca exista o sansa cat de mica sa isi lase vreuna adresa de mail aici special pt tine? Poate sa fie tipa cat de nimfomana, cat de nesatisfacuta, cat de nebuna/ahtiata dupa sex, dar te asigur si iti dau ...

Re: Caut doar o relatie de o noapte.

din 8 mar 2009 15:47 de simosimina

mey baietelule...pentru asta exista site-uri speciale...Aici noi ajutam cu un sfat,doua...dar in nici un caz acest site nu este matrimonial... Ar trebui sterse/interzise aceste mesaje pe acest forum.. Asta e bataie de joc! Du-te dreaq la tarfe ...

Caut doar o relatie de o noapte.

din 8 mar 2009 15:11 de Matt

Va salut. Sa va impartasesc si eu problema mea si cine stie poate se gaseste si o fata:ermm:. Am 17-18 ani, arat ok, dar nu ma gandesc decat la sex, nu stiu, de la un timp (acum 2-3 ani):lol: vreau sa fac sex la nebunie. Chestia e ca nu vreau o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ??

din 8 mar 2009 11:44 de baby

ai dreptul la opinie. nu am zis sa nu mai vorbesti;) suntem oameni cu pareri si dorinte diferite....tocmai de aia nu tre sa existe instinctul de turma....daca zice unu fa sex anal tu repede sa faci. Ps: ideea nu e sa arunci cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ??

din 8 mar 2009 11:37 de Incepator

Am inteles...Deci sa nu mai vorbesc :flowers: La Multi ani ! :flowers::rolleyes::flowers::flowers::flowers: Las-o mah* ca merge si asha*... Asta e principiul...eu nu ma supun lui :lol: Soarta :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian

din 8 mar 2009 11:36 de kenwood

si apoi tre sa te razi o data la 3-4 zile pe tot corpu....naspa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamn

din 8 mar 2009 11:35 de picpoc

ihh.. da am incercat si am reusit:~*! dar am hotarat sa nu ne mai grabim, sa vina lucrurile de la sine!:p si da am simtit multe..:Ddar nicidecum durere:)

Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 8 mar 2009 11:00 de aninim

Parerea mea este ca e mic,eu la 14 ani il am de 15 cm.

Re: Re: Re: Re: veteranilor ??

din 8 mar 2009 10:49 de baby

:` Incepator.......sincer imi esti drag pana vorbesti fara sa stii. Dupa ce ai sa iti incepi viata sexala o sa vezi astfel totul. Daca fata aia de 15 ani a vrut sa faca sex anal.........e treaba ei.....cei care i-au raspuns au sfatuit o cum ...

Re: Re: Re: veteranilor ??

din 8 mar 2009 10:14 de Incepator

Ai sarit cand ai facut prezenta ... :lol::lol::lol: Lasa @ExoticDream, n-ai cum sa indrepti o societate, n-ai unde sa ei atitudine . Daca si userii ,,cu cap'' de pe forum incurajeaza sexul ( si cel anal) ... ce sa mai zici ... cum sa mai zici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 mar 2009 09:22 de GhoTiK

vezi numai cand faceti rush ca teroristi si intrati in X,puneti bmb si dupaia vin CTii pe voi:> flashuri de peste tot,nu vezi nimic si te trezesti mort :X

Re: Re: este buna sperma de inghitzit?

din 8 mar 2009 07:34 de cipri

:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CS

din 8 mar 2009 05:32 de Firefox

da.. de fapt.. "RUSHUL" este atunci cand vii cu multi indieni de la tine in echipa foarte repede la ei in baza/unde drq or fi.. adica nu le lasi timp.. daca runda o avea 4-5 minute tu in 0.5-1 minut esti deja cu echipa ta la ei si ii chilariti.. nu ...

Re: Re: Banc Show!

din 8 mar 2009 05:28 de Firefox

si mai ziceati ca blondele sunt proaste!

Re: Re: Violenta conjugala-nu are varsta?!

din 8 mar 2009 05:25 de Firefox

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Baieti glumeti sau seriosi? (Sondaj pt fet

din 8 mar 2009 05:14 de Firefox

fara pic de modestie spun: fetelor(minore daca sunteti pe aici:-`) m-ati gasit.. sunt un baiat glumet(fac glume bune.., stiu cand sa ma opresc si cum sa ma controlez) dar sunt si serios si cu capul pe umeri..:huh:

Timiditate-Cum scapam de ea..?

din 8 mar 2009 05:11 de Firefox

Deci.. nu fac parte dintre baietii foarte timizi.. sunt intre "indrazneti" si "usor timid".. dar.. daca tot intreb cum sa scap de de usoara mea timiditate.. sa vedem cum scapa si "timizii cronici" astept sfaturi nu si pareri!

Re: Re: Re: Imi este jena sa cer prezervative!

din 8 mar 2009 05:06 de Firefox

bai nu va inteleg... ar trebui sa va simtiti bine ca luati prezervative.. ce credeti ca zice vanzatorul(ea).. iautel rusine taica.. cumpara prezervative...:lol::lol: este exact chestia cu Bil Clinton si "Oralita".. indignare pe fata si lauda pe la ...

Re: Cum se procedeaza la ejaculare?

din 8 mar 2009 03:21 de feva

:lol: băi cat am putut sa rad la faza asta! daca ai prezervativ (si incerca sa ai de buna calitate, dar si alea se mai rup, mai rar ce0i drept) iti dai drumu in prezervativ, inauntru... adica si in prezervativ si in ea, in fata :P daca nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1525 din 3732
«   1 ... 1522   1523   1524   1525   1526   1527   1528 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare