Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cui nu-i place sa nu citeasca!

din 6 mar 2009 15:46 de cristina_sw33t

sh mie imi place!!!!:D:D:D:love::love:

Re: ------

din 6 mar 2009 15:37 de pacpac

faci cand esti pregatita,nu ca auzi pe una si pe alta ca fac ele,gata tre si tu sa faci sex.daca tu crezi ca esti pregatita,il iubesti,el te iubeste...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le

din 6 mar 2009 14:09 de Andrei89

Mai oameni buni!! Nu e bine sa faci asa mereu ..( sa o duci acolo dincolo sa-i cumperi aia etc ) dac faci asta cazi de fraier in fata ei.. Daca tu faci astea pentru ea, nu vei primi nimic inapoi.. Ea va conduce relatia.. Trebe doar sa-i arati ca iti ...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 6 mar 2009 11:41 de pacpac

sotia a facut si nu a avut nimic.de la o masea suferea mai mult lol.oarece discomfort era,dar nu asa cum spune lumea ca doareeeee.daca il faci sa intrebi doctorul ce antibiotice trebuie sa iei.nu stiu sigur,parca anitbiotice si altceva tre sa ...

Re: Violenta conjugala-nu are varsta?!

din 6 mar 2009 11:15 de mistery_girl

Daca acolo pateste asa ma intreb acasa cum este. http://www.youtube.com/watch?v=_C7pU7JXbO0 Nu am mai stat sa ma loghez... ;)

Re: Re: Re: Re: Cum imi aduc iubita in strainatate

din 6 mar 2009 10:39 de dasdasd

da ai dreptate...acum am citit mai bine :)

Re: Re: Iubitul meu este un maniac al jocurilor pe

din 6 mar 2009 09:32 de anturika

Si eu am avut aceesi problema cu fostul..mergeam la el si el toata ziua la PC, juca Fifa, eu una urasc jocul asta, nu-mi place sa-l joc si mai ales sa-l vad pe altu jucand, cand se juca eu imi gaseam alte preocupari pana m-am saturat numai aveam ce ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 6 mar 2009 09:24 de ioana

Am gasit si eu site-ul asta...mai mult de suparare..ca am aflat azi dimineatza ca sunt insarcinata..:(..si e prima data cand mi se intampla in 22 de ani:( nici nu aveti idee ce frica imi e....:(....pt ca vreau sa fac avort din cauza ca nu sunt ...

Re: Ejaculare rapida

din 6 mar 2009 08:28 de pacpac

cand simnti ca iti vine sa termini,te opresti fara sa scoti penisul din vagin,inspiri-expiri ca un nauc sa te mai relaxezi si dai iara:)).dar daca ai de cand sa faci asa,ar fi bine sa vb cu partenera,sa zic aceva,sa-ti faca un semn cand e aproape ...

Re: Re: Re: Re: Re: e ceva normal sexul oral?

din 6 mar 2009 08:24 de pacpac

nu neaparat sa faca dus/baie man,dar sa se mai spele asa pe la partile intime.Vara daca faci baie/dus acum si peste 3 ore iubita vrea sa-ti faca un oral,e mai bine sa-i zici"stai sa o clatesc pe asta mica ca am transpirat putin" ,decat s-o lasi ...

Re: Re: Re: Cum imi aduc iubita in strainatate?

din 6 mar 2009 02:12 de ExoticDream

"Puisor", crede-ma pe cuvant ca el este in Romania si ea... in alta parte, chiar daca asta inseamna China, Turcia, Cuba sau Bulgaria. Daca ne-ar spune numele tarii, probabil am intelege care la care ar fi mai nimerit sa mearga, pricepusi? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa

din 6 mar 2009 01:54 de ExoticDream

Doamne, ce animal.... :x:x:x Nu cred ca ceea ce trebuie sa regreti este influenta lui in privinta avortului, ci relatia in sine pe care ai avut-o cu acest... humanoid, nu merita increderea si sentimentele tale. Gandeste-te cum te-ai fi simtit ...

Re: Re: Re: Vaginul se largeste dupa inceperea vie

din 6 mar 2009 01:26 de Mihaelascumpik

:unsure:ce e aia.. chiuretaj?:~*

Re: Re: Moovies

din 6 mar 2009 00:58 de ramonik84

l-am vazut si eu zilele trecute(din curiozitate, dupa cata mediatizare a avut parte) si ai dreptate...chiar isi merita premiile, subiectul este ceva diferit de ceea se face in ultimul timp :)

Re: Re: Re: Re: Re: e ceva normal sexul oral?

din 6 mar 2009 00:55 de beatryce90

exacttttt :D

Re: Absolventi de facultate vs domenii cautate azi

din 6 mar 2009 00:44 de ramonik84

eu am terminat administratie publica dar din cauza ordonantei date de "iubitul" nostru prim ministru prin care se blocheaza angajarile in institutiile publice ar cam trebui sa ma reorientez :( desi daca stau si ma gandesc..nici pana la intrarea ...

Re: Iubitul meu este un maniac al jocurilor pe PC!

din 6 mar 2009 00:11 de Listener

Daca ai fi dependenta de ceva,ti-ai lua gandul de la orice,desi depui vointa sa tii acel ceva ... Concluzia este ca ar trebui sa incerci sa te joci cu el,cum sa-ti explic legi pe usb 2 tastaturi,2mousi ,2 monitoare. Ultimul joc la mine a fost ...

Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 6 mar 2009 00:05 de Lord of hell

si yo sunt in akeeasi situatie.. imi place de o fata:love: dar nush daca ei ii place de mn.. mei teama so intreb.. si sunt si un tip mai timid!!! putin ajutor va rog!!!

Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 5 mar 2009 22:37 de Curios mort

Am o intrebare ? la ce ajuta aceasta indepartare a "atzei" :) . Multi zic ca penisul poate creste cu ceva cm . Este adevarat ? :)

Re: Re: Cum imi aduc iubita in strainatate?

din 5 mar 2009 21:55 de parlitzilor-

bai retarzilor voin nu v-ati dat seama ca el e in strainatate???si ea in tara....tarani obositi.....

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1528 din 3732
«   1 ... 1525   1526   1527   1528   1529   1530   1531 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare