Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii... din 5 mar 2009 02:54 de ExoticDream
Sincera sa fiu, nu ma intereseaza coborarea cu picioarele pe pamant si asta nu pentru ca nu as fi capabila sa inteleg lumea in care traim, ci din simplul motiv ca nu vreau sa ma inglobez turmei. Intr-adevar, nu tot ce zboara se mananca si stiu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MA din 5 mar 2009 01:50 de ExoticDream
Bun, am inteles, dar prietenul ei unde locuieste? In Romania? Urmeaza sa se stabileasca si el in Italia sau cum? Ce perspective are relatia lor daca nu au planuri de acest fel?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Cum imi aduc iubita din strainatate? din 5 mar 2009 01:46 de ExoticDream
Pai.... ea vrea? Ai luat in calcul varianta de a te duce tu in strainatate la ea? Chiar daca ea sta la Paris si tu la Afumati si iubirea nu tine cont de geografie, matematic vorbind exista si posibilitatea sa va reintregiti la ea, nu? Exista ...
Re: Re: 14 din 5 mar 2009 01:39 de ExoticDream
Intelege-i si tu, sunt disperati, saracii.... Daca ar citi pe-aici ce idei au copiii din ziua de azi, ar renunta.....
:o:o:o
Re: Dupa cat timp se vede sarcina la radiografie? din 5 mar 2009 00:16 de roxana
Re: ??? din 5 mar 2009 00:04 de simosimina
Eu te sfatuiesc sa nu mai fi asa disperata..pentru ca [b]NU AI CUM SA RAMAI[/b] mai ales in conditiile in care faceti voi..
ok? calmeaza-te
Sex protejat si totusi sarcina? din 4 mar 2009 23:46 de miha3la
buna...am si eu o nelamiruire daca ma puteti ajuta....de fiecare data am ftc sex protejat si cu terminare afara in prez...dar ma tot gand daca pot ramane si asa....mai ales in ult vreme am stari d vma..poate din cauza racelii...si precizez am nu am ...
Re: Re: Re: Re: e ceva normal sexul oral? din 4 mar 2009 23:16 de Incepator
16 ani...sex oral...
Nu stiu daca ati prins firu'...
Totusi...da-ti-o in colo de treaba...
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bat din 4 mar 2009 22:36 de vladbodan
ha ha:`
exotic... degeaba reclama elevii chiar si daca is majori, ca atunci sa zicem ca mna, mai au ceva de spus, doar cu parinti, si cine naiba ii aduna? le dam noi intalnire sau ce? sa zicem ca toata clasa sustine, o mica parte din ei nu au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 22:11 de roxanel
da...cred ca cel mai bine te desparti de cel mai mare avand in vedere ca nu prea il interesezi din cate ai zis tu.daca ar fi interesat de tine ar putea sa isi faca si el timp de 1 sms sau macar 1 minut de vorbit la tel.
iar cu cel mic...ai grija ca ...
Re: Uleiul de ricin - tratament pt cresterea parul din 4 mar 2009 20:59 de cata
da asa este va creste mai repede si v-a intari firul de par
Re: Re: Re: Re: Operatie de marire a penisului din 4 mar 2009 18:57 de stefanoski
Bag de seama ca s-a cam ales praful de forumul asta. Faceam si noi glume inainte, dar de unde atata aroganta ?
Poate baiatul chiar are o problema ! Poate o are de 10 cm ! Nu v-a intrebat ce masuri aveti voi, a cerut un sfat. Daca nu-l puteti ajunta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: - din 4 mar 2009 17:39 de anturika
Nu stiu da chiar asapeste tot...a explicat el ceva..ca prin toata casa...pervazul de la geam...bucatarie...baie...pe unde apuca...pe la toaleta in locuri publice ....ceva de genu.....in fine treaba lui sa faca sex pe unde io trece prin cap ;) si ...
Re: 14 din 4 mar 2009 17:30 de pacpac
mori,dar mori f...
Asta isi mint parintii copiii in ziua de azi?ca daca faci sex la 14 ani,mori?
Re: Re: Re: Re: Re: - din 4 mar 2009 17:28 de pacpac
sex salbatic a vrut,sex salbatic a primit:)))
pe unde apuca adica..??daca ii vine afara pe langa tufisuri acolo se incing?
Re: Re: Re: Re: - din 4 mar 2009 17:16 de anturika
Nu interpretez asta...dar sa stii ca tot timpul am fost deschisa la nou pe planul asta.... si daca eu aveam chef ..si el avea alte preocupari..imi bagam coada intre picioare si imi vedeam de treaba mea ;) dar oricum daca ma vroia cu adevarat ...
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 4 mar 2009 16:40 de mistery_girl
Ce-a fost a fost. Asta e! Nu ati ajut grija si o sa fiti parinti. Nu este o tragedie. Mai greu o sa fie daca parintii nu accepta. O sa dureze ceva pana se obisnuiesc cu ideea dar de obicei cand bunicii isi vad pentru prima data nepotul/nepoata se ...
Re: Re: Re: - din 4 mar 2009 16:35 de SORIN28
Razi degeaba si faci a paguba ;) Un barbat va aprecia intotdeauna un sex "salbatic" fata de un sex "linistit" unde daca ii pui partenerului si o revista in mana totul e perfect.
Nu cumva ar trebui sa te mai "antrenezi" in arta sexului? sau macar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su din 4 mar 2009 16:15 de mistery_girl
Tu decizi dar eu cred ca fata vrea doar sa se joace, nu e pregatita pentru o relatie serioasa si nu cred ca te iubeste. Pur si simplu orgoliul ei este ranit pentru ca te-a vazut cu alta fata. Atata tot. Gandeste-te daca merita sa iti strici ...
Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 4 mar 2009 16:02 de mistery_girl
Sunt eu demodata sau a inebunit lumea?Eu la 13 ani ma jucam "baba oarba", "magarusul", ma jucam cu papausile, faceam schimb de rochite cu prietenele mele (2:p). Copiii din ziua de astazi nu mai au copilarie. Daca le spui de masinute, papusi te si ...
Pagina 1530 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
96 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||