Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 17 ea 30...

din 4 mar 2009 08:40 de pacpac

Exotic, lasa rautacismele :)) ca daca erai in locul lui tot aceeasi alegere o faceai :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 17 ea 30...

din 4 mar 2009 01:30 de ExoticDream

Bine ca nu toti baietii gandesc asa! :devil::devil::devil:

Re: Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!

din 4 mar 2009 01:27 de ExoticDream

Nu-i vina lui in privinta titlului, eu l-am modificat, dar ideea cam asta este.... El nu stie ce vrea si asta ma face sa cred ca nu poate fi vorba de sentimente de iubire fata de fata cu care este deocamdata, altfel nu l-ar tenta cealalta. Bine ...

Re: Re: Re: Pete rosii pe penis

din 4 mar 2009 01:21 de Cioteanu

am si eu o problema.ieri am avut un contact sexual k o fata...am folosit prezervativ...dar problema este k astazi am descoperit nishte pete rosii pe capul penisului,si are un miros intepetor.si ustura daca atingi in acel loc...de la ce poate fii.... ...

penisul

din 4 mar 2009 00:40 de alex

de multe ori nu te bazezi numai pe adimcimea unde se produc zenzatiile tari la o fata de multe ori te mai bazezi si daca acelei fete ii place ce ii faci daca e virgina [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] (!)(!)(!)

Re: Parul pubian

din 4 mar 2009 00:16 de Listener

Metoda mea este urmatoarea: Jos rad dar invers,nu in sensul opus al firului de par,chestia asta te va proteja de cosuri si de alte nebunii+ca arata mai sexyB) La picioare pun masina de tuns la 3mm si ii dau,nu aprob epilarea la barbati numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis A

din 3 mar 2009 23:45 de Listener

Re: Postinor 2, dupa 12 zile

din 3 mar 2009 23:43 de simosimina

Daca vomitat...trebuia sa ia imediat alta..nu la 12 ore...scrie si pe prospect.....Sa faca un test la 10 zile dupa contact sa fie sigura

Re: Re: Re: Re: Re: Gust amar sani

din 3 mar 2009 23:40 de simosimina

Mie nu imi e rusine sa ii zic nimic! Nici el mie...asta este suntem oameni si dupa ce mai vi de la sala nu ai un miros prea placut..si nu mi-e jena sa ii spun.."puti" :)) intelegi? Suntem foarte deschisi unul cu altul..nu ma deranjeaza ca imi ...

Re: Re: Re: Re: Gust amar sani

din 3 mar 2009 22:25 de vladbodan

si berea are gustul amar dar asta nu inseamna ca te deranjeaza... si pe langa asta o mai si consumi cu mare pofta asteptand-o pe urmatoarea... [depinde de oameni dar pot scoate si alte exemple daca e necesar] asa ca nu vad rostul de ai reprosa... "tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 mar 2009 21:53 de Listener

Nu vorbim de agatat,ci de un om adevarat sunt niste principi de baza. Pe baza acestor legi se invarte orice fenomen sau element care il facem/formam. M-am chinuit sa formez aceste principii si inca nu mi-au iesit bine la numar,dar sa zicem B)

Insarcinata?

din 3 mar 2009 21:13 de trixi

Am si eu doua probleme: 1.Am facut sex cu partenerul in data de 14 a unui ciclu , deci cam in perioada fertila , la inceput am facut-o fara prezervativ.. doar un pic 2-3 minute , timp in care a curs lichid preseminal ... si as vrea sa stiu daca ...

Re: Ce vor femeile?

din 3 mar 2009 20:18 de baby

femeile vor intotdeauna mai mult si mai mult.....asa ca azi iti zice ca vrea garoafe ....maine vrea lalele si poimaine vrea trandafiri. asa ca nu o sa intelegeti voi ce vor femeile. pana aflati ce vor azi.....ele isi doresc altceva pt ...

Re: Ce vor femeile?

din 3 mar 2009 19:23 de CARMEN

sa fie iubite si protejate:heart:%%-:rolleyes::):flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BU

din 3 mar 2009 18:32 de CARMEN

:)%%-:flowers::ok::heart::D

Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!?

din 3 mar 2009 18:30 de angela

Fata veche, fata noua???:rolleyes:Parca ai vorbi de Dacia 1300 si un Bmw. Fetele nu sunt obiecte, au sentimente indiferent de varsta.Avand in vedere ca tu spui ca o iubesti pe ''fata veche'', dar te gandesti sa te ''combini'' cu o alta fata, ...

Re: Ce sa fac sa ne fie bine??? (II)

din 3 mar 2009 18:23 de angela

Esti studenta???Wowww, unde????:blink:La ID??Gramatica ta lasa de dorit.Mi-e greu sa citesc prostiile tale. Daca nu stii sa scrii mai bine du-te si scrie pe mess. E mai util asa!!!! :blink::ermm::ermm:

Re: ..leziune vaginala?

din 3 mar 2009 18:19 de angela

Daca folosesti anticonceptionale e posibil sa ai anumite sangerari intre menstre, sau de exemplu cand ramai insarcinata se intampla sa sangerezi putin atunci cand ovulul se implanteaza in uter.De multe ori asa numita sangerare de nidatie e ...

Re: ..leziune vaginala?

din 3 mar 2009 17:46 de baby

domnisoara iei anticonceptionale?:` :,:-*

Re: Re: Re: Re: Gust amar sani

din 3 mar 2009 17:43 de baby

da' sunt atatea boli care pot afecta sanii numai ca e cam greu de crezut. si eu sunt de parerea ca foloseste vreo crema amaruie:lol: eu am cateva parfumuri pe care le dau pe gat si daca ma saruta imediat simt si eu gustul:lol: nu cred ca sunt ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1532 din 3732
«   1 ... 1529   1530   1531   1532   1533   1534   1535 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare