Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 00:17 de ursaru
mergi la doctor si vezi despre ce este vorba,chiar daca momentan nu simti nici un discomfort,nimic...
Re: Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 00:09 de miky
Asa de grav sa fie.. de la o zgarietura pe care abia am simtit-o cand s-a produs? Si pe care nu o simt deloc acum.. nici macar usturime, nimic..
Re: ..leziune vaginala? din 2 mar 2009 23:42 de simosimina
leziunile vaginale sunt foarte periculoase..asa ca trebuie sa mergi la doctor neaparat sa vada despre ce este vorba. Nu te juca cu asta...pentru ca leziunea este o rana pe col..care daca o lasi asa...ea se va extinde...si apoi ajungi la ...
..leziune vaginala? din 2 mar 2009 23:25 de miky
Credeti ca este posibil sa ma fi 'zgariat' in interiorul vaginului cu degetul.. In momentul in care s-a intamplat am simtit o mica durere insa nu am bagat de seama. Apoi am facut sex si imediat dupa am fost la toaleta si am observat un lichid ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat p din 2 mar 2009 22:50 de simosimina
pay protectie inca 7zile dupa tratament...+ daca mai iei antibiotice ..iar sa faceti safe..
si eu sunt intr-un mom in care iau antibiotice..:))
Re: Re: Re: In pat, va comparati partenerul cu fos din 2 mar 2009 22:01 de myrmidon
nu stiu sigur cati o sa gasesti sa spuna despre una ca e ca o cizma la pat:lol::lol: pentru ca pana la urma noi tot ne simtim bine..cu voi e mai greu sa va dam de cap:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii viole din 2 mar 2009 21:54 de myrmidon
:lol:el nu da in femei nu pentru ca sunt niste fiinte si pentru ca se indragosteste de ele si pentru ca ar trebui sa le iubeasca si sa le ocroteasca ...el nu da pentru ca si asa sunt vai de ele :lol::lol:...frate..cu mentalitatea asta ar trebui ...
Re: Incerc dar nu reusesc (despre o relatie) din 2 mar 2009 21:31 de CARMEN
incearca sa te desparti,s-o uiti pana nu te atasezi prea mult de ea,acum e momentu'%%-:ok:mult succes:)%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baieti , sunte din 2 mar 2009 21:30 de baby
:lol::lol::lol::lol:
ft bine zis
:,:-*
Re: Re: Re: Se poate ierta? din 2 mar 2009 21:28 de Mada
Eu cred ca tu ai gresit.Adica tu asa iti dai seama daca o iubesti?La sentimentele ei nu te-ai gandit cand ai lasat-o dupa 3 ani?Poate ca si ea a gresit ca s-a culcat cu unu dupa doua zile dar totusi...ambii ati gresit si tu ai facut-o primu daca tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baieti , sunteti i din 2 mar 2009 21:24 de myrmidon
asta e fraza epica...ai mare dreptate..daca am avea toti 5 cm ...nu cred ca ne-ar mai spune fetele pe forumuri multumiti-va cu ce aveti..ci mai degraba :multumiti-va ca vi se scoala :lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina insarcinata-hai sa ne din 2 mar 2009 21:12 de the_gogu
nu ai de ce sa-ti faci griji nu ramai insarcinata doar in cazul in care ejaculeaza! e logic...din ce sa se formeze copilul daca nu din spermatozoizi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ooups.. din 2 mar 2009 21:00 de Firefox
eu nu sunt in situatia sa dau raspunsuri:)) adica.. nu stiu de ce.. dar cand vine vorba de altcineva.. stiu ce trebuie el/ea sa faca.. cand vine vorba de mn.. "/---pauza---\"... .. daca tot v-am povestit.. ceva sa continui.. "gagicul ei" .. sta ...
Re: Re: Re: Re: Re: ooups.. din 2 mar 2009 20:36 de crisexpert
Mi se cam potrvieste si mie povestea ta:))
Si eu si ea am avut relatii,dar nu serioase.Ca la 13-14-15 ani.
Etc etc povesti ca la scoala...adevar/provocare...ca intre colegi.Ea nu are net dar vorbim mult (uneori cam prea mult:)) la telefon si i-am ...
Re: Incerc dar nu reusesc (despre o relatie) din 2 mar 2009 19:10 de UnicoolKara
eu zic sa va impacati ji sa mai ajtepti vreo 3 sapt fara sa mai pui suflet in relatie...dak vezi k ea a inceputsa tzina la u atunci faza este clara...incepe sa-l uite p fostul ji sa te iubeasca pe tn
Re: Re: .... din 2 mar 2009 18:10 de NesTa
LOL? cum adica cade penisul? LOL CE SEC :| si cum doar in cazul meu?.... e cv neobisnuit?:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt putin nel din 2 mar 2009 17:46 de UnicoolKara
Firefox...u ai scapat ushor...eu mai am ji alte nume de alint din partea lu Botoaso precum: Gayutz...sau motzu sau tarfulitzo...sau imi spune: my bitch :)).....sau babuin ca cica am fundul bombat(ji ii place sa ma loveasca mereu), caprior insa ...
Re: rh negativ din 2 mar 2009 15:11 de Farfalla
Majoritatea oamenilor din populatie (84%) au prezenta pe hematii aceasta structura si sunt numiti Rh pozitivi. Restul de 16% nu o au, deci sunt Rh negativi.
Importanta Rh-ului in transfuzii este mai putin importanta decat cea a sistemului AOB ...
Re: Problema din 2 mar 2009 15:09 de pacpac
stai linistit man.Cine stie cum v-ati jucat,te-ai iritat rau si daia s-a facut asa.si eu am avut de cateva ori problema asta.Nu mai face-ti sex normal,dcat handjob si vezi cum o rezolvi si pe ea sau mai incearca cu prezervativ.Eu cu sotia asa ...
Re: Sunt ingrijorat din 2 mar 2009 15:03 de Farfalla
Trebuie neaparat sa consulti un medic
Pagina 1534 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||