Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Se poate ierta?

din 1 mar 2009 21:53 de roxanel

incerc sa ma pun in locul ei si cred ca as fi putut face acelasi lucru. si eu la un moment dat am fost pusa intr-o situatie asemanatoare si am fost la un pas de a face acelasi lucru doar din razbunare. e posibil ca ea sa fi facut asta pt razbunare si ...

Re: Re: Re: Re: Bube pe pielea care acopera capul

din 1 mar 2009 21:43 de myrmidon

si eu am aceeasi chestie cred...o sa-imi fac curaju sa ma duc cat mai curand la doctor ..nici pe mine nu ma deranjeaza cu nimic dar sper sa nu fie ceva grav..

Re: Re: Nuj ce sa fc sa ne fie bn?

din 1 mar 2009 21:23 de roxanel

nu toti tiganii sunt asa... dar ar trebui totusi sa iei in calcul mai multe chestii... si gandeste-te daca vei avea vreun viitor bun cu el...aveti o casa unde sa va mutati? are un job sigur si decent? eu sincer...in locul tau nu m-as grabi. si eu ...

Re: Re: Fosta sau Actuala???

din 1 mar 2009 20:23 de roxanel

exact...tu i-ai facut actualei ce ti-a facut tie fosta. eu zic sa te gandesi bine ce vrei. tu ai parasit-o pe fosta pt ca te-a inselat. cum crezi ca s-ar simti actuala daca ar afla ca si tu ai inselat-o? daca rel cu actuala este asa perfecta de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 1 mar 2009 19:47 de vladbodan

nu-mi spune ca si tu esti una dintre persoanele alea care are impresia ca daca e mai mare (cu 6 ani) inseamna ca e mai desteapta... ce te face sa crezi ca tu ai suficienta experienta ca sa spui astea? ha? cat traiesti inveti si intr-un ...

Eu 17 ea 30...

din 1 mar 2009 19:36 de Singuraticul

Deci sa spun pe scurt... Eu am 17 ani si n-am avut prietena pana acum. Si m-am indragostit de o fata de 30 de ani pe care am cunoscut-o pe net. M-am intalnit cu ea, nu este urata dar nu stiu daca e bine ce fac moral... De aceea am apelat al ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila,

din 1 mar 2009 19:03 de gabi12cristea

cata dreptate ai, asa scutur-o putzin caci se pare ca nu are cine. Dragutza, cand incepi sa iei niste medicamente, indiferent pentru ce sunt ele, in cazul tau "antibebelus", CITESTE PROSPECTUL, acolo iti dau toate detaliile chiar si in cazuri ...

Re: Re: Re: ooups..

din 1 mar 2009 18:48 de gabi12cristea

ziceai ca esti taur? nu prea se vede, ar trebui sa stii ce sa faci. Ce iti doresti cu adevarat? asta este raspunsul si rezolvarea la problema ta.Gata punct si in continuare, daca o placi asa de mult, lupta ptr. ea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila, ce p

din 1 mar 2009 18:12 de simosimina

well..eu mi-am spus parerea..si faza cu inconstienta ta nu este o jignire..pentru ca dintr-o imprudenta de asta poate rezulta un bebel.Nu am facut o cu intentie...paote ar fi treb sa iti dai seama...dar in fine e viata ta...si daca vrei sa faci ...

Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 1 mar 2009 17:45 de maria

aveti grija cand folositi Retin A sa nu va expuneti la soare. Acest produs se recomanda in acneea comedoniana(puncte negre) ,putin inflamatoie. Da iritatii puternice daca nu e folosita adecvat. Poate deternimina hiperpigmentatii daca nu faci ...

Re: E ok ca prietena mea sa doarma la mine uneori?

din 1 mar 2009 17:15 de gabi12cristea

Daca la tine este mai bine, de ce va mai ducetzi la ea, sin cate inteleg sta la camin sau in chirie si cu alte colege. Dragul meu, daca parintii tai sunt deacord, sa stii ca asta sete un lucru foarte bun si ii caracterizeaza pe ei ca fiind foarte ...

Re: A avut o relatie sexuala cu o femeie maritata.

din 1 mar 2009 16:14 de gabi12cristea

Draga mea, nu stiu ce varsta ai, dar se pare ca nu esti prea "mare", depinde de ceea ce vrei tu, parerea mea. Gandeste-te in felul urmator: acea tipa maritate, o face cu el din 2 motive, fie acasa nu are parte de sex suficient sau nu neaparat ...

Re: Fosta sau Actuala???

din 1 mar 2009 15:19 de Farfalla

Daca relatia ta actuala este perfecta, ea este perfecta, cum sa merite sa lasi rel actuala pentru ce va ce a fost? Fosta ar trebui sa fie un capitol incheiat. Iubita ta actuala stie de fosta si ce s-a intamplat ?

Re: Re:

din 1 mar 2009 14:58 de Stranger_to_love

Daca te ia pe nepregatite,fara sa te fi gandit dinainte la asta,binenteles ca nu stii ce decizie vei face maine.

Re: Re:

din 1 mar 2009 13:32 de ExoticDream

Eu... pas la chestia asta. :alien::alien::alien: Nu-mi plac chestiile oficiale, mi se par prea artificiale, in special in legatura cu sentimentele. Daca cei doi hotarasc sa se logodeasca, asta se poate face simbolic, fara acte, intr-un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 1 mar 2009 13:16 de Mada

Stiu ca e foarte devreme la nici 15 ani.Aici pusesem problema baietilor care o catalogau pe ea curva si multi i-au sarit in cap cu chestia asta...e problema ei daca e sau nu curva asta efiecare cu cata minte l-a lasat Dumnezeu.Din cate stiu eu ...

Re: Re: Re: Par pe sani

din 1 mar 2009 12:13 de Angy

Parerea mea e ca voi glumiti mult prea mult pe seama unor subiecte pe care pe uni chiar ii ingrijoreaza. Daca a-ti fi fost fete va zic eu ca n-ati mai fi ras asa.....

Re: Re: Probleme cu scutirea

din 1 mar 2009 05:58 de tiby

Cine o sa ma intreaca pe mine. Dabia implinisem 14 ani si eram la politie cica de viol:))...numai de viol nu era vb, si ce bataie mi am luat (nu de la parinti)...Oricum tata daca ar fi la sc si l ar intreba diriginta daca alea sunt scutirile scrise ...

Re: Prietenia unei prietene cu prietenul meu

din 1 mar 2009 04:23 de ExoticDream

Desenezi o schema logica! La primul pas incearca sa definesti ceea ce simti TU pentru ea. Daca raspunsul este "prietenie", atunci nu faci nimic; chiar daca ea va avea o relatie cu prietenul tau, asta nu te va deranja. Daca raspunsul este "mai ...

Re: Re: Re: Sarcina?

din 1 mar 2009 01:22 de Farfalla

Daca sigur nu a ejaculat este putin probabil. Decat sa stai cu indoiala asta mai bine luai pastila de-a doua zi

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1537 din 3732
«   1 ... 1534   1535   1536   1537   1538   1539   1540 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare