Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 28 feb 2009 13:17 de pacpac

si-a batutu ala joc de tine de ti-a zis treaba asta

Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 28 feb 2009 13:13 de Seby

Tzin sa va anuntz ca functzioneaza chestia qu coarnele de radasca!!!!un prieten deal meu a incercat chestia asta nu stiu sigur daca trebuie coarne de radasca femele sau masucl da merge......Trebuie sfaramate dar nu mult dupaia trebuie puse la soare ...

Re: Prezervativ rupt

din 28 feb 2009 11:18 de Farfalla

Ce sa faci ... se mai intampla si din astea. A luat postinor2 deci e bine, chiar are efect :P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 28 feb 2009 11:15 de simosimina

Aici nu este vorba neaparat despre asta..da sunt de acord cu tine ..[b]dar[/b] doar daca are o relatie serioasa de ceva timp cu un tip sa si faca sex...Ca normal ca daca dupa o sapt de relatie vrea sex...la 15 ani ...ce dracu poti crede in afara de ...

din 28 feb 2009 11:09 de simosimina

Este cazul sa stati linistiti, pentru ca a luat pastila imediat!

Re: Re: sal

din 28 feb 2009 10:49 de sherry

nu ti-as recomanda sa iei naposim si sa faci akasa exerciti nu se merita si de altfel nu stimulezi indeajuns muschiul pt a creste.ce ti-as recomanda eu ar fi de la redis mass forte creatin r 5kg si ideeal protein 4 kg si te costa cam 130 de lei pe ...

Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??

din 28 feb 2009 09:59 de dsimplu

Daca ai lasat-o o data, o vei lasa din nou cand te plictisesti. Fii domn, sufera in tacere, pe ea las-o in pace. O sa-ti treaca, fii sigur. Numai, ai grija cu urmatoarea, poarta-te frumos! :ok:

Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA PRIETENA A ME

din 28 feb 2009 09:47 de angela

Daca va intelegeti asa bine, poate ar trebui sa o intrebi daca simte mai multe pentru tine. Insa ai grija, poate ea nu simte decat amicitie pentru tine, si risti sa pierzi o relatie frumoasa.Deci, ai grija cum iti alegi vorbele.Daca ea il iubeste ...

din 28 feb 2009 07:32 de SORIN28

Daca pastilele sunt luate corespunzator prescriptiilor, sigur isi vor face efectul. Partea "nasoala" e ca 6luni nu le mai puteti folosi:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 28 feb 2009 07:15 de SORIN28

Ai cont acolo? Eu am si vad in dreptul lui doar warn, nu disable.:ok: Cam asa se intampla oriunde...faci reclama iei warn, continui cu reclama...ban definitiv;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 28 feb 2009 04:01 de ExoticDream

Te cred pe cuvant, din pacate este prea tarziu sa testez asta pe cont propriu. Ii admir pe cei care au darul nativ de "a scoate bani din piatra seaca" daca asta se intampla fara incalcarea moralitatii (intodeauna ma vor dezgusta afaceristii care ...

Re: Diferente materiale in prietenie

din 28 feb 2009 03:09 de ExoticDream

Daca iti este prietena si daca stii ca nu are o hipersensibilitate legata de situatia ei financiara, poti deschide o discutie pe tema asta, poate nu atingand exact aspectul care te intereseaza, dar fiind pe-aproape. La o adica, eu as pune ...

Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 28 feb 2009 03:02 de ExoticDream

Daca o iubeai, nu faceai sex cu alta, nu o paraseai, nu o barfeai, nu te purtai ca ultimul om! Cred ca habar n-ai ce simti si la mijloc este fie doar o ambitie, fie faptul ca te-ai convins ca fata aia era mult mai buna decat cele cu care ai avut ...

Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA PRIETENA A ME

din 28 feb 2009 02:42 de ExoticDream

Este o varsta la care foarte putine relatii la distanta dureaza... Daca tot spui ca esti foarte apropiat de ea, nu ai idee si cat de bine merge relatia ei, ce sentimente sunt la mijloc? Daca totul este roz acolo si daca tii ca ea sa fie fericita, ...

Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

din 28 feb 2009 02:38 de alexandra

Din pacate pentru ea si din fericire pentru tine.. daca spui ca te uraste si in acelas timp te iubeste.. cred ca mai ai o sansa.. Femeile sunt "masochiste" şi iartă usor (sau măcar trec peste) o grămadă de lucruri pe care un bărbat nici nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moovie

din 28 feb 2009 02:10 de the_gogu

pantera roz 2 cam la ce ma asteptam...putin mai bun ca primul dar nu iese din mediocritate in schimb recomand cu toata caldura: Bod of Lies- pur si simplu superb- tema e moderna cu teroristi...chestii de-astea Traitor- aceeasi tema ca ...

Diferente materiale in prietenie

din 28 feb 2009 00:50 de nico

am o prietena cu care ma inteleg f bine...dar ma deranjeaza o chestie...eu sunt o pers. care sa zic asa am bani,adica cam tot timpul am avut ce am vrut..nu pot sa zic ca mi-a lipsit ceva...ea nu are...si inteleg situatia ei mai ales ca sta numai cu ...

Prezervativ rupt

din 27 feb 2009 23:26 de shtef

Buna ..! Am avut o partida de sex cu prietena ,iar in timpul actului sexual mi sa rupt prezervativul iar eu nu miam dat seama, si am ejaculat in ea . Am mers la farmacie si am luat pilule (Postinor) . As vrea sa stiu daca - chiar o sa aiba efect ...

Re: Dereglare de la anticonceptionale...!!!

din 27 feb 2009 23:26 de Farfalla

Cred ca este o dereglare de la anticonceptionale, mai ales daca zici ca ai avut contact sexual fara evenimente.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 27 feb 2009 23:06 de Farfalla

Ai dreptate. Nu poti sa te duci la el asa dintr-o data sa il intrebi tot felul de lucruri. E bine cu indiferenta, daca ii place si lui de tine cu adevarat o sa te caute cu sigurant. Si la prima incercare a lui de a te cauta, inca nu raspunde ... ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1539 din 3732
«   1 ... 1536   1537   1538   1539   1540   1541   1542 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare