Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold.. din 27 feb 2009 22:29 de alexandra
Pentru ca ma evita! Si nici nu pot sa "sar" pe el cu 100 de intrebari atunci cand il prind! Nu vreau sa par disperata dar totusi vreau sa ii atrag atentia cumva. Si nu stiu cum sa fac. Deocamdata am lasat lucrurile asa, poate un pic de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold.. din 27 feb 2009 22:29 de alexandra
Pentru ca ma evita! Si nici nu pot sa "sar" pe el cu 100 de intrebari atunci cand il prind! Nu vreau sa par disperata dar totusi vreau sa ii atrag atentia cumva. Si nu stiu cum sa fac. Deocamdata am lasat lucrurile asa, poate un pic de ...
Re: il iubi pe andrei da nam curajul sa ii zic din 27 feb 2009 21:53 de Firefox
si asa apar ucigasii in serie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va din 27 feb 2009 21:38 de Firefox
si la ce ai vrea sa ma uit daca nu la aspectul fizic?.. ce sunt cititor de ganduri? pot sa vad in creierul ei? niciodata nu o sa vezi un baiat sa se duca la cineva(fata) pentru ca este desteapta.. culta.. "buna din mai multe puncte de vedere".. adica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atra din 27 feb 2009 20:33 de Mada
mda ce sa zic...majoritatea care au comentat au pus accnt pe partea spirituala...cum sa nu...ar fi mai bn sa recunosteti ca mai intai va uitat la aspectul fizic si deobicei partea sentimentala mai putin..poate sa fie fata ai cat de desteapta si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist din 27 feb 2009 19:50 de john
pai cu ce il ajuta pe el forumul filelist daca a luat disable???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold.. din 27 feb 2009 19:09 de angela
De ce nu il intrebi direct daca ar vrea sa fie cu tine, sau de ce te evita?Cred ca o discutie face to face ar lamuri multe lucruri..:ok:
Re: Re: Re: Ejaculare dupa 4 ore... din 27 feb 2009 18:54 de pacpac
da asa e:) si am mai vazut pe discovery o emisiune despre avantajele si dezavantajele penisurilor mari 20+ cm.Printre dezavantaje era si problema cu terminatului pt barbati
Re: Dereglare de la anticonceptionale...!!! din 27 feb 2009 18:38 de Taqua
In momentul in care te hotarasti sa alegi aceasta metoda de contraceptie, consulta un medic ginecolog. Acesta in primul rand ar trebui sa iti recomande o serie de analize esentiale in stabilirea tipului de anticonceptional care ti se potriveste ...
Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 27 feb 2009 18:29 de Mada
Da voi chiar exagerati...sunt multi baieti care lasa commu peforumu asta si le critica pe fete care isi incep viata sexulala asa devreme sau le catalogati c***e..k sa zicem \ca sunt curve...dar dc???ca fac sex cu voi???dar voi cand aveti o relatie cu ...
Amintiri din viitor din 27 feb 2009 14:36 de ANAmia
Daca era aeronava, ziceam ca l-am deturnat. Cum nu e, nu stiu ce sa mai zic...
:D
"Te-ra-pi-a se-xu-a-la, vin-de-ca or-si-ce boa-la" Mircea Badea aseara.
http://www.youtube.com/watch?v=PiQksVNK1_Q&feature=related
il iubi pe andrei da nam curajul sa ii zic din 27 feb 2009 12:43 de roxanica
:heart: sunt inebunita dupa el da mie frica daca ii zic si ma respinge:((
mai bn il iubesc in secret
te iubesc andrei:heart::heart::heart::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii... din 27 feb 2009 11:52 de Taqua
Despre conceptiile tale eu personal sunt lamurita de ceva timp. Speram doar ca odata cu trecerea anilor, sa revii usor, usor cu picioarele pe pamant si sa realizezi ca nu tot ce zboara se mananca. As putea fi chiar usor invidioasa pe tine pentru ...
Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin din 27 feb 2009 10:53 de Firefox
bai daca puneti ghiata in vagin nu se largeste.. din contra se micsoreaza... :))
Re: Bicomentariu din 27 feb 2009 10:07 de SORIN28
La "jiji" si la Salam nu m-am uitat niciodata...dar sa stii sa faci milioanele fara prea multa scoala e o chestie super tare. Cu ce ma incanta ideea de a fi un super cercetator daca nu-mi pot permite sa ies la un restaurant sau sa-mi duc familia ...
Re: Re: Orgasm prin stimularea punctului G din 27 feb 2009 08:48 de pacpac
cred ca sunt 2 fete:) nu fata si baiat:)) hot hot hot
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold.. din 27 feb 2009 08:30 de SORIN28
Eu de unde sa stiu cu ce te-ar multi? Poate traiesti in alta lume...eu n-am de unde sti
Doar tie iti place de el si iti doresti o relatie. El poate te place dar nu te vrea decat ca amica. Poate ca esti "femeia" pe care o vrea langa el, poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt putin nelamurit de o din 27 feb 2009 06:48 de milkcoffee
Salut,
Foarte bine faci, vezi-ti in continuare de noua ta prietena si uit-o pe acea "emo". Gandeste-te ca pana acum nu ti-a adus decat suferinta. Nu te merita..... Se pare ca nici ea nu stie ce vrea. Mai cred ca, daca nu e paraşută, in curand va ...
Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold.. din 26 feb 2009 23:46 de alexandra
Nu mint!! Ce-as rezolva daca as minti aici?? Am purta o discutie despre un subiect fictiv! Cu ce m-ar multumi asta? :blink:
Imi place de el si nu pot sa inteleg de ce nu vrea sa fie cum mine si de ce ma ignora! :((( Urata nu sunt, din contra, ...
hello din 26 feb 2009 23:22 de elleen
am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati.Este posibil sa ramai insarcinata daca esti in timpul mesnstruatiei daca nu se introduce penisiul inauntru?prietenul meu imi spunea de lubrifiere si m-am cam speriat pt k nu am introdus penisul inauntru ci ...
Pagina 1540 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
76 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||