Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila, din 1 mar 2009 01:19 de Farfalla
Da este normal cu fluxul, adica e redus. Incepi iar pastila luni si dupa ce termini tratamentul cu antibiotice inghitzi inca 7 pastile si apoi e safe :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt putin nelamur din 1 mar 2009 00:34 de Firefox
:)) mai cunosc cazuri dinacestea.. o colega.. o alinta gagicu "putulet".. sau pe un prieten il alinta "javra" daca asa ceva e alint.. mie:) am avut norocul si mi sa zis doar "Ica, vulpe, Lui.. sau iulica:))"
Re: Se poate ierta? din 1 mar 2009 00:27 de juanitos
asa ceva nu se iarta, un rau mai mare de atat nu iti putea face, in felul asta ti-a demonstrat ca nu te iubeste!!! te va lua de fraier daca o vei ierta!!!! te vei gandi intotdeauna la ceea ce a facut ea. si asta nu va fi bine!!! nu iti merita ...
Despre prieteni din 28 feb 2009 23:23 de onlyforgod
Intai de toate as vrea sa va intreb ce reprezinta "prietenia" pentru voi.
Eu unul , din perspectiva unui baiat de 18 ani avand in vedere prin ce am trecut si prin ce am vazut am urmatoare parere :
La unceput ma refer in floarea varstei in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila, ce p din 28 feb 2009 20:45 de alina_me
buna fetelor:d
mai am cateva intrebari despre ac dearece este prima data cand iau asa ceva:d,dupa cum am scris si mai in sus sunt in perioada de pauza si sunt la menstruatie,iar aceasta are un flx redus,ba mai mult seara nu am deloc...adica mi'e gol ...
Re: Se poate ierta? din 28 feb 2009 18:16 de adina
daca exista iubire intre voi se poate ierta.si mie mi s-a intamplat ceva asemanator am rezistat 3 saptamani de durere si dupa aceea nu am mai putut mintea si sufletul imi spunea sa il iert si l-am iertat.acum suntem impacati de o saptamana si sunt in ...
Re: Se poate ierta? din 28 feb 2009 18:16 de adina
daca exista iubire intre voi se poate ierta.si mie mi s-a intamplat ceva asemanator am rezistat 3 saptamani de durere si dupa aceea nu am mai putut mintea si sufletul imi spunea sa il iert si l-am iertat.acum suntem impacati de o saptamana si sunt in ...
Re: Re: Legile logodnei din 28 feb 2009 17:37 de baby
eu stiu asa....ca daca ai relatii intime cu un barbat...inseamna ca traiesti in pacat....si e si mai pacat sa faci copii fara sa fii "legat" in fata Lui Dumnezeu.
Acum...ce as putea face ca sa nu mai traiesc asa in pacat?:lol:
nu vreau nunta cu ...
Re: Banc Show! din 28 feb 2009 17:15 de baby
Intr-un avion, un avocat nimereste langa o blonda misto. Bla, bla, tot incerca sa intre in vorba cu ea … nimic. Blonda se uita pe geam, mai incerca sa doarma … Avocatul, enervat:
- Uite, hai sa jucam un joc mishto! Eu iti pun tie o intrebare si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este un maniac!!!! din 28 feb 2009 17:08 de pacpac
nu e de ras ca daca te ia flama greu te lasi de ele.Eu cu sotia greu de tot ne-am lasat,jucam amandoi ca disperatii:)).Daca o vedeai cum facea la pvp,ziceai ca e gamer de cand s-a nascut:)).
Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??? din 28 feb 2009 16:40 de Lenor
WTF? u vorbesti serios sau e doar o gluma de prost gust? dak e serios atunci cred ca imi va ramane pe creier toata viata postul tau...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2009 16:29 de Lenor
mi se pare cel mai bun raspuns de pana acum,aceeasi parere o am si eu si chiar este o strategie buna sa faci asa ceva,dar exista si o problema : dak el crede ca si pe tine te intereseaza jocurile pe pc si atunci chiar ca nu mai are timp si de ...
Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA PRIETENA din 28 feb 2009 16:27 de CARMEN
:ok::heart::flowers:B)%%-
Re: Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA PRIETENA din 28 feb 2009 16:03 de Lenor
cum sa mearga o relatie la distanta?nu cred ca foarte bine...si da de asta imi este frica sa nu o despart de el,chiar de asta am postat aici pentru ca nu stiu dak ar trebui sa incerc sau nu...
eu zic ca simte mai multe de pentru mine,pt ca ...
Re: Re: Re: Prezervativ rupt din 28 feb 2009 14:52 de simosimina
mai acum daca ii intarzie mai intampla, pentru ca Postinorul produce si unele dereglari ale menstruatiei, dar [b]NU ESTE CAZUL SA TE SPERII[/b] ca nu are cum sa fie insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Nuj ce sa fc sa ne fie bn? din 28 feb 2009 13:43 de tiby
Nu stiu ce viitor ai avea langa un tigan. Are facultate?Munceste?Are casa lui?E un om de viitor? Nu trebuie sa te gandesti numai la aspect...o sa te zgarii pe ochi mai incolo daca te incurci cu unu dasta si mai ales daca o sa aveti copii
Re: Re: Prezervativ rupt din 28 feb 2009 13:40 de shtef
Va multumesc ! M-am mai linistit ! :)
am doar 16 ani si nu imi trebuie necazuri din astea ! E prima data cand mi se intampla sa mi se rupa prezervativul si mam speriat !
Ea spune ca ar trebui sa fie pe Stop pe data de 5 . Deci pot sa ma iau si ...
Re: SUNT INDRAGOSTIT DE CEA MAI BUNA PRIETENA A ME din 28 feb 2009 13:38 de pacpac
incearca s-o saruti atunci.daca sta e a ta,daca nu incearca sa vb despre asta si sa-i explici ca tu ti-ai dori ceva mai mult.daca il iubeste pe ala asta e ramneti amici si gata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold.. din 28 feb 2009 13:37 de tiby
Eu daca as fi in locu tau l as interba daca e o relatie serioasa sau nu. Cert e ca pt tine e mai greu tu fiind fata...offf multa%%-
Re: Re: Priviri insistente din 28 feb 2009 13:32 de tiby
Ce mi ar placea sa se intoarca roata:))da da...nu stiu de ce ti se pare ciudat sa iti ceara nr de tel...acuma daca vrei sa fii numai cu baieti pe care ii cunosti de vro 5 ani asta e treaba ta...
Pagina 1538 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||