Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 26 feb 2009 22:36 de ExoticDream

Nu am scris atunci pentru ca am vazut tarziu posturile cu pricina si nu era randul meu pe net (ce sa-i faci, partajam un calculator acasa, iar la serviciu nu imi permit sa intru pe forum). Nu este cazul sa fii sarcastic in privinta matematicii, ...

Re: Re: Ejaculare dupa 4 ore...

din 26 feb 2009 22:05 de Firefox

nu te supara.. dar la tine e o singura solutie... Iapa.. acum serios... am auzit la radio.. un caz.. mai in gluma mai in serios.. ce sustinea.. ca daca nu ai orgasm in decursul a 1 ora.. in timpul actului sexual.. ai probleme la mansarda.. ...

Bicomentariu

din 26 feb 2009 21:58 de ExoticDream

Fara suparare, Sorine, dar trebuie sa fi trait cativa ani buni in mediul universitar ca sa-ti dai seama cum stau lucrurile in privinta asta, nu este suficient sa te uiti la nea "Jiji" sau Adi Salam si sa constati ca se pot face milioane de ...

Re: Orgasm prin stimularea punctului G

din 26 feb 2009 21:50 de baby

rabdare maestre rabdare:rolleyes: orgasmul prin stimularea pc G e suuper....eu raman:blink: k o statuie dupa ce am unul. nu se poate mereu. daca sunt obosita sau stresata nu pot ....trebuie sa o intelegi si pe ea. :,:-*

Re: Yasmin+antibiotice+sex neprotejat????

din 26 feb 2009 21:40 de baby

eu am luat Diane 35 si antibiotice.....si am mai si facut sex neprotejat si nu am ramas. am intrebat la farmacie si un medic si au zis ca e ok. depinde ce antibiotice si ce anticonceptionale iei:ok: citeste ...

Re: Re: Cum sa o conving sa facem sex?

din 26 feb 2009 20:38 de Firefox

Esti cam rau.. plus ca aici se potrivea perfect Psihologia Pu*i.. mai exact Psihologia Pu*l\i mici..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce facem in conditiile

din 26 feb 2009 19:48 de ExoticDream

Ai incercat sa produci vibratii, omul s-a temut de socuri hidraulice (ca doar nu taiem filete si dinti de pinioane fine pe-aici) si te-a cenzurat! In plus, nu au fost studiate inca suficient efectele fenomenului de cavitatie in aparatul ...

singura solutie ...fara rusine barbate!:D

din 26 feb 2009 19:40 de claudiu

buna! si eu am avut niste bubite mici albe ...am citit tot felu de prosti de pe net si nimic nu ma ajuta sa scap de ele, asa ca m-am hotarat sa merg la dermatolog...si acum sunt bine asa ca daca si u dak vrei sa te faci bine ,lasa-ti rusinea acasa si ...

Re: sal

din 26 feb 2009 18:08 de sefu

AS vrea sa stiu daca iau naposim imi pot mentine masa acumuata de napo daca fac exerciti acasa fara sa merg la sala???? SI TREABA AIA CU ''PIELEA LASATA DUPA CE NU MAI IEI'' E ADEVARATA????

Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 26 feb 2009 16:09 de vladbodan

mi-am dat seama de lucrul asta cu mult timp in urma ... parerea mea este formata oricum, ea traieste in lumea ea, unde crede toate au ramas asa din momentul in care ea a parasit scoala ...

Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 26 feb 2009 15:13 de SORIN28

Exact unu ca tine ;) Iar tu, la miopia ta nu ai vazut ca se vorbea de SULE si nu de scule Nu stiu de ce dar "gigel" iti seamana foarte mult. Frati gemeni? Iar gandesti prost(nu ma mir, nu ma astept la mai mult). Nu trebuie ...

Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 26 feb 2009 14:52 de SORIN28

Tu, minti de rupi..."faptul ca este bun prieten cu o persoana apropiata mie, fosta mea relatie" asta imi spune mie ca el e prieten cu fostul tau iubit si nu cu fratele tau(care nu prea vad cum l-ar influenta). Si sa nu-mi vii cu "fratele e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 26 feb 2009 14:41 de SORIN28

Din cate stiu eu, "filelist"-ul are si un forum. De ce nu explici acolo? De ce nu ceri acolo explicatii?

Re: Re: Re: Nuj ce sa fc sa ne fie bn?

din 26 feb 2009 13:29 de vladbodan

ma intreb daca si cand mergi la cursuri tot asa iti scrii in caiete... refuz totusi sa vorbesc atunci cand e vorba de tigani si cand imi ia 10 minute doar ca sa citesc jumatate din ce ai scris tu):(

Re: Re: Yasmin+antibiotice+sex neprotejat????

din 26 feb 2009 12:52 de Trexv

Tocmai ca nu isi fac efect anticonceptionalele cand se iau unele antibiotice, care le va gasi pe internet sau in prospectul anticonceptionalelor.. Cele mai frecvente cauze de sarcina cand se ia anticonceptionale sunt: pastila uitata sau ...

Re: Re: Re: Candidoza vaginala

din 26 feb 2009 12:18 de Alx

M-am luptat aproximativ un an cu candidoza. Initial mi-a aparut genital, apoi s-a extins si bucal. Am facut tot felul de tratamente, dar nu am facut decat sa-mi deranjez ficatul. Am intrat intr-o zi pe un forum, unde cineva spunea ca a scapat de ...

Re: Cum sa o conving sa facem sex?

din 26 feb 2009 11:23 de Incepator

Iti zic eu ... Te duci la birou la tine..apoi cauti tot ce ai tu mai valoros, dupa care pui totul pe birou, cum ar fi...bijuterii, telefon mobil, laptop tot tot..si cardul bancar si lasi si pinul..si cheile de la masina ..tot + ...

Re: Re: Re: O Intrebare

din 26 feb 2009 10:07 de O FATA

DACA VREI SA FACI SEX CU EA ABORDEAZ-O DAR FI DELICAT NU FI GROSOLAN SI NU O FORTA DACA NU VREA (SUNT SI EU O FATA) ASA E CEL MAI BINE SA PROCEDEZI:D:flowers::ok:SUCCES LA........O:):-`

Re: Re: Re: Re: Sex la menst...

din 26 feb 2009 08:54 de SORIN28

Cititi si voi ce a scris "Simosimina" putin mai sus si atunci sa intrebati(sau sa raspundeti).:ok:

Re: Re: Re: Re: Filelist

din 26 feb 2009 08:44 de Cri5tihp93

VA rog chiar VA implor daca cunoasteti un admin un ceva pe filelist spuneti-l spuneti asta userul cri5tihp93 a luat warn pt o reclama iar la 2 zile a luat warn pentru acceasi reclama adica tot reclama unde lusesem warn warnu l-am primit de la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1541 din 3732
«   1 ... 1538   1539   1540   1541   1542   1543   1544 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare